איפה כולכם נעלמתם??????????

איפה כולכם נעלמתם??????????

ככה אתם נותנים לי להתגעגע??????? טוב החום הזה הורג אותי, תנו לי דרכים להתקרר
אישה יפה.

זה נדושש

אני רוצה משהו מעניין יותר...... נ.ב: שמת לב על הטלפתיה שיש ביננו, כתבנו את אותה הודעה באותה השעה חחחחחחחחחח אישה יפה.

מי לא מעדיף?

אבל אין כמו מקלחת קרה וכייפית....(או ג´קוזי?...אחחחחחח) ומזגן... את רואה את עצמך מסתובבת בבית עם קוביות קרח עליך? או מחזיקה את הירכיים צמוד צמוד שהקרח לא יטפטף??????????????????? חחחחחחחחחח אני רוצה לראות אותך...ככה מסתובבת בבית כל היום.. ראבק אם אני אעשה זאת....השכן שלי ישבור שיאים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חמודה תפעילי קצת את הראש הכחול..... ואז תגלי למה התכוונתי בדיוק

אני? ראש כחול? כמדומני הראש שלי...

אדמדם...חום...בלונד....שחור... כל התשובות נכונות

או קייייייייייייי

אז אני אתן לך קצת מהכחול שיש לי, שכמו שאת יודעת, לא חסר לי.....

yogibear

New member
דרכים להתקרר../images/Emo151.gif

בואי נראה , מקלחת פסלת - בנאלי מזגן היום ? סופר טרוויאלי ... מה דעתך על קנקן קוביות איתן ניתן לעשות הרבה שטויות ...
בן זוג, וקוביות קרח מלוא החופן לתוצאות אינני אחראי בשום פנים ואופן ...

ראית מה זההההה

יש לי את זה, אני מצליחה לעורר נשים וגברים כאחד.... במיוחד אני מצליחה בזה על מקסימושששששש תשאל אותה, היא תגיד לך חחחחחחחחחחח

מה להגיד לו?

שאת מצויינת במסאז´ים? צודקת 10000000% היא גדולה היא גדולה היא גדולה היא ג ד ו ל ה! אבל אני לא יכולה להפסיק לצחוק....היא מדגדגת...ואני מתה על קיצ´י כזה שעושים לי. ות´אמת? כל הגברים שמסביבה מתעוררים בדיוק כשאני הולכת...למה זה?

yogibear

New member
מקסי, אישה יפה אמרה ...

לי לשאול אותך האם זה נכון שהיא "מעוררת " נשים כגברים ... מה דעתך ?

הרחתי אותך אז באתי...מי ישן בכלל?

אני שונאת לישון....למרות שעוד מעט אפרוש לי למיטתי...עם הספר שלי ומעט טלויזיה... מחר יש לי כמה תוכניות מעניינות...... ואתה? לאן נעלמת כל היום???? כמעט והוצאתי משלחת לחפש אותך...הלוווו געגעתי ככה יפה לעשות לי??????? אגב...מה זה הבושם הזה?....K2002 ? ובוא רגע....רד עד למטה.. אני מחכה מאתמול לתשובה....לא שכחתי דארלינג

האאאאא את חכי חכי, תקבלי ממני מכות,

אני לא אוותר לך....... תזיזי אולי עצמך לכיוון שלי..... מה ייקרה???????????????

לא שכחתי את הבטחתי להגיע לביקור...

פשוט מאוד......את הרכב שלי נתתי לאחותי לשבועיים..(יש לה תקופה קשה בעבודה והיא חייבת להיות ניידת).... אומנם יש לי איך להגיע...אבל יש לי כל כך הרבה סידורים וכמו שאת יודעת אני חייבת דחוף למצוא עבודה.......עוד מעט זה 3 וחצי שבועות שלמיםםםםם שאינני עובדת ועוד שניה אני משתגעת...איכססססס לא אוהבת את זה.. רוצה עבודה!.... אז אני נעה ונדה לכאן ולכאן....מקווה השבוע להגיע אליך או שבוע הבא...זהו !

למעלה