איפה כדאי?

yossi0rs

New member
אני ממליץ על קידום.

אהה לא, סליחה, אני ממליץ על יואל גבע, שכחתי שהם משלמים לי. לפחות אחרי שהודתי שמשלמים לי אף אחד לא יקלל אותי. אני חייב לציין, זה, פורום תת רמה. אחרי שנכנסתי לפורום בדקתי אם באמת השם שלו פסיכומטרי... חשבתי שהכותרת שלו" 12 13 14 15" (פעם נכנסתי בטעות לצ'ט עם כותרת דומה...) תשנו גישה, מי שעושה פסיכו' אמור להיות 17 ומעלה וקצת אינטלגנט. ובאמת שאתם לא נשמעים כך.

צר לי שככה אתה מרגיש,

אבל אני כבר כמה חודשים פה, ותמיד יש את "השתולים" ואין מה לעשות, צריך לקחת מה שאנשים אומרים בערבון מוגבל כי לא יודעים מה אמת ומה שקר. זה מה יש

מתנצלת מראש על המגילה שלי..

קודם כל בכל מכון יש אנשים שיצאו עם רושם טוב ומרוצים ומאידך יהיו גם אנשים שיצאו פחות שבעי רצון מהקורס,כל אחד רשאי לשתף את משתתפי הפורום בחוויות חיוביות וגם בשליליות אבל יש דרך להתבטא וגם אם לא יצאתם מרוצים מקורס מסויים יש דרך לכתוב ביקורת שלילית באופן אינטליגנטי. לדעתי תתחילי לשאול אנשים שאת מכירה איפה הם למדו ומה הרשמים שלהם מהקורס. אני אישית למדתי בהיי קיו והגעתי אליהם אחרי שכמה חברות למדו שם ויצאו מאוד מרוצות. אני לא יודעת מה הולך במכונים אחרים אבל אני גם יצאתי מאוד מרוצה מהקורס,נכון שהוא לא זול (5200 אחרי הנחת משתחררים והנחת מקדימי רישום) אבל אני מאוד אהבתי את שיטות הלימוד שלהם,קודם כל את מקבלת סיסמא לאתר כחודש וחצי לפני תחילת הקורס על מנת להתחיל ללמוד מילים ולעשות "משחק מקדים" שזה בעצם חזרה על כל מיני חוקים בסיסיים בחלק הכמותי (לדוג' מרובעים,שורשים,חזקות וכו') לימוד המילים מתבצע בעזרת תוכנה שעובדת על פי שיטת "שטיפת מוח",לימוד המילים היה אחד ההישגים שלי בקורס כי בתור נפגעת כרטיסיות לשעבר(ברוב הקורסים לומדים משינון כרטיסיות) פתאום הצלחתי ללמוד 2000+ מילים בעברית ו2000+ באנגלית,וחוזרים על המילים בעזרת משחקים שונים באתר.בקורס חלק גדול מאוד מהתרגול מתבצע באתר וכמו כן כל הסימולציות מוזנות לאתר ככה שאפשר לעבור על כל הטעויות ולקבל ליד כל טעות תשובה מפורטת,מה גם שהעבודה באתר עוזרת למדריך למקד אותך בנקודות החולשה שלך וגם לתת פידבקים חיוביים על נקודות חוזק. החסרון היחיד בעבודה באתר הוא שתרגולים כמו הבנת הנקרא\השלמת משפטים בעברית או כל תרגול שיש בו הרבה קריאה קצת מעיק לעשות מול מחשב מה שכן ניתן לבקש מהמזכירות להדפיס תרגולים מסויימים ואח"כ ניתן להזין אותם למחשב. כתבו כאן על כך שהקבוצה בהיי קיו היא קבוצה גדולה,נכון היינו בסביבות 20 תלמידים בכיתה אבל זה לא גרע מהיחס האישי שכל אחד קיבל. כמו כן אני הגעתי לקורס עם פחד עצום מהחלק הכמותי (בפסיכו הקודם עמדתי על 119 בכמותי) בקורס הגעתי מקסימום ל 133 ובמבחן האמיתי קיבלתי 136 בכמותי. אני לא יודעת מה לגבי ההמוצע שלהם שהם מפרסמים-646 ועד כמה זה נכון אבל אני אישית יצאתי מאוד מרוצה מהקורס וממליצה בחום.

למעלה