איפה השמפניה?

amiad21

New member
צעד ראשון להחרבת המדינה היהודית

לטענת כל אלה שטוענים כי יש יהודים דתיים ויהודים לא דתיים... לצערכם מדובר בסמנטיקה בלבד! כולנו יהודים וכולנו מחוייבים לתורה. התורה מקנה לנו את זכותנו על מדינת ישראל. התורה מקנה לנו את הקשר לארץ ישראל. כל אדם שאינו מאמין - אין לו שום זכות לחיות פה משום שדיי בטוח שהאדמה עליה הוא בנה את ביתו הייתה בעבר שייכת למישהו... רק אדם מאמין יודע שכל הארץ שייכל לקב"ה וברצונו נתנה לנו (ולצערינו לעיתים - ברצונו לקח מאיתנו). החלטת בג"צ מראה שוב עד כמה השופטים במדינה שלנו אינם שופטי צדק. אני חושב שכיום רק אדם עיוור יכול לטעון שמערכת המשפט שלנו תקינה... מערכת שמשחררת רוצחים, אנסים ופושעים על ימין ועל שמאל... מערכת שמטיבה עם המקורבים (השם קלגסבלד אומר לכם משהו?).. מערכת של שופטים מושחתים (זוכרים את זו שזייפה תמלילים ובמקום זרוק אותה מכל המדרגות רק רצו להעביר אותה לבית הדין בחיפה? הרי ברור שכל בן אדם היגיוני יחשוב שאם בת"א היא זייפה תמלילים - ברור שבחיפה היא לא תזייף... :S ). לא פלא שהיום אנחנו רואים מה הלך הרוח והמחשבה של האנשים שייצרו את הדור הנוכחי של מערכת המשפט. כמו שאמרו שנים על גבי שנים - הדג מסריח מהראש... כמו תמיד - בית המשפט ממשיך לדרוס את הדת וממשיך לירוק לבאר שממנה הוא שותה... תמשיכו ככה... תמשיכו להרוס כל חלקה טובה במדינה שלנו... אני רק יכול לבקש שפעם אחת שופט מושחת אחר ישחרר מישהו שיפגע קשה במשפחה הקרובה שלהם... אולי ככה הם יוכלו להרגיש מה מערכת המשפט שלנו שווה...

Nielle

New member
"בית המשפט יורק לבאר ממנה הוא שותה"

נראה לי שדווקא מי ששותה מהבאר מבלי לתרום לה הוא לא החילוניים ובית המשפט אלא החרדים. לדרוס את הדת? מה דעתך על דריסת חופש הביטוי?

amiad21

New member
דריסת חופש הביטוי?

מתי רצית להתבטא בנושא מסויים ומישהו אמר לך לא להתבטא? אני ממש לא מבין איפה מתבצעת דריסת חופש הביטוי? וכמובן, למה שלא לקחת משפט אחד ממה שאמרתי ולהוציא אותו מהקשרו? כשאמרתי שבית המשפט יורק לבאר ממנה הוא שותה התכוונתי שבלי הדת היהודית לאף אחד מהאנשים כאן אין שום זכות להתיישבות במדינת ישראל. הסיבה היחידה שהחלטת מועצת האו"ם הייתה להושיב את העם היהודי דווקא פה (ולא באוגנדה) היא בגלל התנ"ך. הסיבה שיש לך את המדינה הזאת היא התנ"ך (המדינות הנוצריות האמינו בזכות לקיומו של העם היהודי ועוד יותר בזכותו על האדמה הזאת דווקא ועל כן הצביעו בעד הקמת מדינת ישראל). למה התעלמת מהעובדה שמערכת המשפט שלנו מזעזעת והאנשים שבראשה הם אלה שמובילים אותה? את מנסה להגן על מערכת משפט שטוענת להקלה בעונשו של אנס בגלל שאולי הנאנסת נהנתה מהדברים... מערכת משפט ששופטים בה ממציאים תמלילי דיונים שמעולם לא התקיימו... מערכת משפט שמאפשרת לכל עבריין מין לחזור לחברה אחרי כמה שנים ובמעל 60% מהמקרים לפגוע שוב... מערכת משפט שמאפשרת לנהגים על מעל 60(!) עבירות תנועה להמשיך ולנהוג על הכביש (כמובן עד שאחד כזה רוצח מישהו עם הרכב שלו). את מדבר על מערכת משפט שלמה שהיא לא מוסרית! אחת כזו עם דם על הידיים! ואת מנסה להגיד לי שנראה לך שקו המחשבה שמוביל את ראשיה הוא היגיוני? אגב רמיסת זכויות, מה עם הזכויות של היהודים? אנחנו נמצאים במדינה יהודית (ככה בן גוריון אמר בזמן ההקמה... מה לעשות?) ואנחנו לא יכולים לחיות כאן כמו יהודים? מי שרוצה להתחתן בנישואים חד מיניים יכול ללכת ולעשות את זה במדינה אחרת. רוצה לחיות במדינה יהודית? תתנהג כמו יהודי! לא רוצה להתנהג כמו יהודי - יש מספיק מדינות בעולם שיוכלו לקלוט אותך אליהן. אני לא מבין למה אם אני רוצה לחיות כמו יהודי ולהתחתן עם מישהי יהודייה אני לא יכול לעשות את זה בצורה מסודרת דרך המדינה היהודית שלי... למה אני צריך לדאוג לאילן יוחסין שיוכיח (במידת הצורך) שאני יהודי? אין לי זכות לגיטימית לקבל שירות כזה מהמדינה שלי? הרי זו מדינה יהודית! למה אני לא יכול לדעת מי באמת יהודי ומי לא? למה אני צריך ללכת ולבדוק אם אהובת ליבי היא לא יהודיה או שנולדה מנישואים האסורים ע"פ היהדות ועל כן אני לא יכול להמשיך ולחיות איתה? למה במקום לקרב את האנשים אחד לשני - המדינה גורמת לריחוק ע"י קביעת חוקים המחייבים פרישה של כל צד אחד מהשני? נ.ב. איפה היה הבג"צ שמגן על זכויות אדם שלך כשהמדינה זרקה אנשים מהבתים שלהם? ואני לא מדבר על עצם ההחלטה לקבל את ההתנתקות. אני מדבר על העובדה שהגישו בג"צ לפני ההתנתקות על כך שהמדינה אינה מוכנה עדיין לקלוט בצורה טובה את כל אלה שהיא מתכננת לזרוק מהבתים שלהם... איפה המבג"צ הדגול והשומר על האזרחים הקטנים מפני המדינה הגדולה והמרושעת שלו היה אז? אז זה היה בסדר לרמוס זכויות וחיים שלמים של אנשים? העובדה שהוא לא היה שם אז רק מוכיחה שבית המשפט שלך אינו מוסרי, אינו שופט צדק וכמו תמיד ימשיך לרמוס את הזכות של כל יהודי לחיות כמו יהודי במדינה יהודית...

Bassman

New member
לא קרה הרבה זמן

אבל אני גאה לחיות במדינה מפוכחת סוף סוף

סנעיר

New member
זה היה ברור ומתבקש...צעד חיובי

לאט לאט הולכות ונגמרות להומואים הסיבות למצעדי גאווה פרובוקטיביים ומיותרים.

למעלה