איפה השמיניסטים????

CajU9

New member
כל עוד מותר להם להפגין

אין סיבה שלא יעשו זאת. זו דרך מחאה לגיטימית ביותר

Itamarro

New member
בוא נכנס לראש שלי

עוד שבוע יש מבחן בגרות/מגן/מבחן גדול, באמצע יש לי יום מיונים בצבא, והחבר שלי בדיוק קיבל הרעלת דם מאלכוהול יאללה, נלך להפגין.

CajU9

New member
לא מדבר עליך ספציפית, ממש לא

אבל למצוא זמן לגמר של כוכב נולד/השיר שלנו/לצאת ליום בילוי בשנקין/לישון ושאר הדברים שיכולים לתפוס כמו שעה או שעתיים של הפגנה, יש זמן. גם לי היו פאקינג בגרויות (יש לי חתיכת תעודה תאמין לי) ומיונים צבאיים בלי סוף! אבל למצוא זמן לעבוד 4 פעמים בשבוע מצאתי כשהייתי תחת הלחץ (מה לעשות, רציתי טיול לפני הצבא, וזה התאפשר באמת). סטודנטים באונ' גם לומדים, גם עובדים, וגם טוחנים מילואים, אז לשום תיכוניסט אין סיבה להתלונן על זה שאין לו זמן ליום אחד של הפגנה! וסמוך עליי, שהם לומדים יותר ממך. באמת, חלאס להיות סמרטוטים. ביום יש 24 שעות!

אזרחים או לא, גיא כבר ענה לך.

לכל מי שיש זכויות, יש זכות להפגין אם הוא חש שנעשה לו עוול. ולכל אדם, מעצם היותו אדם, יש זכויות. הזכות להפגין, היא אחת מאבני היסוד של הדמוקרטיה. וישראל היא מדינה דמוקרטית.

Krishi

New member
איך הם ישבתו בכלל? ../images/Emo6.gif

הם תלמידי תיכון.. מה בדיוק הם ישביתו? חחח מה שכן, מותר להם להפגין

Kick SsS

New member
השנה הושבתו הלימודים ע"י התלמידים..

לא יודעת אם בפעם הראשונה..אבל זה בהחלט אפשרי..

Krishi

New member
הם לא השביתו את הלימודים...

כי הם לא משרד החינוך או ארגון המורים הלימודים התקיימו, פשוט לא היו כל כך תלמידים..

Krishi

New member
אסור להיכנע ע"י החזרת שבויים

לפחות לא כאלה עם דם על הידיים זוהי פתיחת דלת שהמחיר עליה יהיה הרבה יותר מ-3 חטופים..

dotan m

New member
מי ממכם באמת יודע מה המדינה עושה?

האם יש פה אחד שבאמת יודע מה הכמות מאמצים ומשאבים אשר המדינה מקנה ע"מ להשיב את החטופים הביתה? קצת?הרבה?לבוא בתלונות זה קל. טבע הישראלי הממוצע לתקוף ורק אז לחשוב,מהם השיקולים שבדבר. האם ללכת למבצע חילוץ שבו סבירות רבה שהחטופים לא יחזרו בחיים וחיילים נוספים ימותו-כדאי לנו? האם שחרור אסירים אשר יגרום לעלייה ניכרת בטרור עדיף לנו במחשבה קדימה? האם שחרור אסירים הינו לגיטימציה לחטיפת חיילים? האם ישנו אדם אחד כאן אשר יודע בוודאות על כל הפוליטיקה שבדבר? עכשיו אתם צריכים לצאת מהאדישות ובאמת לחשוב טוב טוב מה זה באמת אומר,ולנסות להמנע ללכת עם העדר,לנסות לחשוב שאולי המדינה נמצאת במצב מאוד קשה וזוהי דילמה מאוד קשה לפתרון.

לופיטל1

New member
אם היה זה הבן של אולמרט...

כיוון שאנחנו לא באמת יודעים, אבל בשטח רואים שכבר עברה חצי שנה וכלום לא זז, ניתן להניח שלא נעשה מספיק. ואני לא מצביע על שיחרור אסירים, מבצע לשיחרור החטופים, מצור על לבנון או כל דרך שהיא. הדרך לא מעינייני. לזה ידאגו המדינאים והמצביאים , שמקבלים משכורתם מאיתנו. לזה הם נועדו. משינה שלא תדאג להשיב בניה שבשבי האויב לא ראויה להתקיים. ושוב, לעינייננו. כיוון שאנו רואים שאין תוצאות, צריך להפעיל לחץ על הממשלה על מנת להשיב את החטופים הביתה. שסיפור רון ארד לא יחזור בשנית. אל תתנו לאדישות להרוג את אודי, אלדד וגלעד.

מי אמר שכדאי להחזיר אותם?

כמובן שרוצים להחזיר אותם אל ההורים שלהם ולהחזיר אותם הביתה...אבל אני אישית לא חושב שבשביל מאות אנשים שווה להחזיר אותם. הרי זה רק נותן לחיזבאללה/חמאס עוד סיבות לחטוף עוד חיילים , הרי אם לא נביא להם כלום אז חיילים חטופים לא יהיו שווים הרבה בשבילם. ואולי לא אומרים את זה אבל כמה שזה נשמע לא טוב אני די בטוח שרוב הסגל הגבוה היו מעדיפים שכל החיילים היו מתים בהתקפה אז מאשר שיחטפו אותם):

לופיטל1

New member
חייבים להחזיר אותם הביתה

לא איכפת לי מי מעדיף מה ואיפה. המצב הנתון הוא שישנם 3 חיילים ישראלים בשבי. עם זה לא ניתן להשלים. חייבים להשיב אותם הביתה, אחרת אנחנו נהיה עם ללא ערכים של רעות וכל הערכים הקשורים לזה. לא יתכן שהמשינה תפקיר את חייליה שיצאו לפעילות מבצעית בשמה. יש להחזיר אותם בהקדם. ושוב - לא אמרתי איך. אם יתנו אסירים, לדעתי , יהיה צווך לגבות מהם מחיר על החטיפה לאחר ההסכם, ולאחר שישובו הבנים. לרסק עד דק את כל המקומות בהם הם נמצאים, לחסל כמה שיותר מהם וכל זה במתקפה או מבצע מתוכנן בקפידה ולא בשליפה מהמותן כמו שעשה אולמרט.

Krishi

New member
ישראל מדינה עוכרת יושביה..

ידוע לכל בזמנים כאלה אני מתחיל להצטער שהרצל לא בחר באוגנדה... חח... למרות שגם את זה היינו הורסים.

למעלה