איפה המנהל?

• פותח הנושא biiis
  • פורסם בתאריך

biiis

New member
איפה המנהל?

אני קוראת סמויה כאן, ושמתי לב שהמנהל בקושי כותב כאן. חשבתי שהוא בטח עסוק, אבל ראיתי שהוא כותב הרבה, משקיע ומעדכן הרבה בפורום השני שהוא מנהל ביתר ירושלים. 12 הודעות שלו בעמוד הראשי שם לעומת 2 פה, ושם הפורום הרבה יותר פעיל. זה בעקרון שרשור "אני חדשה" למקרה שאני אתחיל לכתוב פה או אם אני אעבור לקומונת ביסקסואלים. לדעתי צריך לעשות משהו עם הפורום הזה.

biiis

New member
ושוב, סתם לשם השוואה...

יותר גדולה, שתוכלו להבין את הנקודה שלי. בעמוד השני כאן הוא כתב רק 6 הודעות לעומת 43 בעמוד השני של הפורום השני. אין לי שום דבר רע להגיד על המנהל, באמת, לא מכירה אותו, אבל לא כדאי להתחיל לקחת יוזמה פה שיהיה פורום פעיל לביסקסואלים? אני לא רוצה לכתוב בפורום לסביות או סטרייטיות, רוצה מקום בשבילי.

בובע../images/Emo201.gif

טוב.. הוא לא ידע שעשו עליו מעקב.. הפורום הזה פעיל בעיקר לבובעות. וזה המקום הכי טוב בשבילך!

biiis

New member
לא בדיוק עשיתי מעקב

ראיתי בחתימה שלו את הלינק, וראיתי פתאום שהוא דווקא כן פעיל ונמצא בתפוז. לא תוקפת אותו ולא עוקבת אחריו.

SSAAMMEEYY

New member
תקשיבי לי

אמ... נראה לי שאת לא יודעת מה התפקיד של המנהל אבל בגדול הכוח של המנהל הוא השאיפה לנהל פורום בכמה שפחות הודעות בגדול ככה זה ניהול, וזה ככה בכל מקום מנהל לא אמור להתערב בכל התחומים בפורום ובנושא של הפורומים, הניהול צריך להיעשות בהתערבות המנהל בתקופה שהפורום חדש כאשר הוא כותב כמה שיותר הודעות כדי שהמשתמשים החדשים בפורום החדש יבינו את הרעיון של הפורום ואת הכיוון שאליו הם אמורים לשאוף בתקופה שהפורום הזה היה חדש רן ניהל פה את הפורום בצורה מדהימה, הוא הקשיב לכולם, ועשה את זה הכי טוב שאפשר הוא השקיע כלכך הרבה בפורום ונתן כל מה שהוא יכל כדי שהפורום יהווה מקום לביסקסואלים והוא הצליח, המשתמשים הקבועים פה עושים את הפורום הזה למקום טוב וזה כל הרעיון של הניהול. וכרגע, הפורום הגיע למצב שרן יכול לעזוב לתקופה ארוכה, מבלי שיהיה כאן בלאגן ושהכל פה יזרום כרגיל... ומכאן ההצלחה שלו. העניין הוא שכרגע הוא מנהל פורום חדש שזקוק לאותה השקעה שהייתה כאן בהתחלה, כי זה פורום בתחילתו. והוא יכול שלא לכתוב פה כמעט, כי כבר לא צריך את מה שהיה צריך בהתחלה אז תני לו לסיים את מה שהוא צריך לעשות בפורום החדש שהוא מנהל.

SSAAMMEEYY

New member
וכשאני מדבר על פורום חדש

אני מתכוון גם לשיקום של פורומים

את צודקת בקשר לזה שאני

לא נמצא פה הרבה, זה בגלל שאני עובד במרץ להרים ו'לשקם' פורום אחר שאני מנהל. אמנם זה לא תירוץ אבל אני ממש בשלבי סיום בשינוי שאני מעביר בפורום השני שאני מנהל, ובקרוב מאוד זה לא יבוא אחד על השני
מצטער אם מידי פעם הנוכחות שלי קצת חסרה, אני אשתדל שתהיה לכם כמה שפחות הרגשה כזו..
ושבוע טוב!

למעלה