איפה המנהלים?

drunky

New member
איפה המנהלים?../images/Emo185.gif

רק רגע... אני רואה שאין פה תזוזות מהשבוע שעבר.... בואו נעשה מסדר קטן... כל מי שנכנס לקורא את ההודעה שיגיב ויציג את עצמו ויגיד אם הוא חבר בפורום ומה הוא חושב עליו.... וגם אם המנהלים יכנסו זה יהיה מאוד נחמד... כי: מש"ע"מם לי.... רועי

shirany

New member
טוב...רועי....

הייי מה המצב ? אז אני מגיבה.....(על מה????)

seeyou

New member
חבר "מועדון" ??

לפני כמה ימים נפגשנו כמה חברים אחד פונה עלי-תגיד לי יוסי,צלצלתי אתמול אך לא היית בבית. נכון....הייתי במועדון! שקרן קופץ אחר,גם שבוע שעבר נתת אותה תשובה אני לא משקר, אני רשום ל-7 מועדים כך שלפחות פעם בשבוע לא נמצא בבית בשעות אחרי הצהריים! נו באמת,הם ממשיכים לצחוק עלי אין לך גרוש לנשמה ואתה רשום ל-7 מועדונים? בבקשה,ואני מוציא את התגים: -מועדון "מגע" -מועדון "קנה ובנה" - מועדון "השק"ם" - .ץ.ץ... אז עכשיו אני מבין שחייב להירשם גם ב"פורום" הזה או סתם לתור לשיחה עם אלוהים? בבקשה,תעלה נושה ו"נדסקס" אותו!

אה... מגיבות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלומות
(לא מהפורום- עדיין לא)
אני אבישג בת 15 מ... איזור הדרום.. רעות בת 17 מהצפון .. קיצור מה אנחנו חושבות על הפורום?? אנחנו לא מאמינות באלוהים אז לדבר אליו איתו ממש לא נראה לנו.. חוצמזה הוא לא יקשיב אם הוא בכלל קיים.. וגם אם הוא יקשיב וקיים ונדבר איתו הוא לא יתייחס זה בטווווח (אבישג- מנסיון אישי !!!) בקיצור אחלה פורום רק שאני לא הייתי משקיעה בלדבר למישהו שלא מתייחס ולא עונה ולא עוזר ולא עושה כלום ואפילו לא קיים ..
הממ... נשבעות לכם באלוהים
_____________________________________________________________________ אנחנו לא מאמינות באמונות תרבותיות שנוצרו על-מנת לחשוב שיש מישהו ששומר עלינו מלבד אנחנו עצמינו. (מנסיון!) אנחנו חילוניות, שמרו מרחק
שיהיה לכל החב'רה בפורום יומעולה ו... יומקסים..

seeyou

New member
"אנחנו חילוניות"???- גם אני!!

אני מניח שאתם עדיין תלמידות. או תלמידות לשעבר הלא רחוק יש לי שאלה קטנה אליכם האם אתם מבינות מה פרוש "0"-אפס? אם כן האם ניתן מ-"0" ליצור(לייצר) משהו?

למה, אתם לא מאמינים שיש איזשהו

כוח עליון שמשגיח עלינו? משהו, אפילו מקרי, שגורם לזה שדברים יקרו ככה ולא אחרת? ולא חייבים לקרוא לו אלוהים, וזה אפילו לא חייב להיות אלוהים במובן המקראי שלו. סתם אלוהים. חוץ מזה גם אם אין טעם לדבר אל משהו שאולי, כמו שנאמר כאן, לא קיים, זה טוב לפרוק דברים מהלב, אפילו אם זה בשביל לספר לאלוהים

אבישגוש

New member
הממ... תראה..

אני לא ממש בקטע של מי שיצר את העולם כי זה לא מעניין אותי.. גם לא אמרתי שהוא לא קיים.. אני פשוט לא מאמינה בו.. לא מאמינה שהוא כ"כ טוב וכל זה.. אם הוא קיים אז תרשו לי להגיד שאני שונאת אותו.. "איש איש באמונתו יחיה" ...
יומצויין ....

Sam Anand Nityo

New member
ברכותיי...

שונאת זה רגש... אוהו, איזה רגש... רגש זה אמיתי, ואי אפשר להרגיש שנאה כלפי מי שאינו קיים. אלוהים אוהב אותך, ילדה... אני יודע. שלך, סם.

אבישגוש

New member
אל תהיה כ"כ בטוח..

לא יודעת מה גרם לך להגיד לי את זה אבל לא נראה לי...
יומעולה..

shirany

New member
מעניין אותי מספר דברים...

דבר ראשון הכי מעניין אותי אם לא בה' במה אתן מאמינות אם בכלל ואם אתן אומרות "אנחנו לא מאמינות בכלום" אז מי יצר את העולם הזה איך נוצרנו אנחנו ???

אבישגוש

New member
שירן תראי....

אני אישית לא מאמינה באלוהים יש לי המון סיבות לזה.. לא נכנס לזה עכשיו אבל אם תיכנסו לכרטיס האישי שלי יש בו כצה פורומים שיצביעו על זה.. קיצור האמנתי בו המון את לא יודעת כמה.. שמרתי שבת קראתי תהילים הייתי בקטע של הדת כי ההורים שלי חזרו בתשובה ונהיו ממש חזקים וכל זה.. היום אני לא מסוגלת לחשוב על זה שהאמנתי בו כ"כ ... אני לא אומרת שאני יודעת מי יצר את העולם או משהו כזה.. אני רק יודעת שאני לא מאמינה באלוהים.. בכל אופן.. אחלה פורום ו.. שיהיה אחלה יומעולה

shirany

New member
הסתכלתי בכרטיס האישי....

הבנתי מה קרה אבל אני לא חושבת שמקרה כלשהו שקרה בעבר צריך לגרום לך להפסיק להאמין ההיתי אומרת שזה אמור לחזק אותך יותר ואגב דבר קטן וחשוב אם את אומרת שהאמנת פעם והיית דתייה ושמרת שבת וכל זה וככה פתאום אחרי מקרה כלשהו הפסקת אני לא חושבת שהאמונה שלך באה מהלב שלך אלא בגלל שהובילו אותך לזה!! והוריך עדיין מאמינים??????????

שירן

למה מה שקרה אמור לחזק את האמונה על מה יש לה להודות לאלוהים, על מה לי יש להודות לאלוהים וגם אני עברתי משהו אז מה?????אז מה עכשיו נאמין בו בגלל שרע לנו בחיים בגלל שעד עכשיו הוא לא הקשיב אז נאמין יותר והוא יקשיב???? לא נראה לי אין לי על מה להודות לאלוהים ואין לי מה להקשיב לו ולמצוות שלו כי אני ממש לא מאמינה שהוא קיים ואם כן אז הוא חירש או בתרדמת או שיצא לפנסיה או משהו כזה ואני לא מרגישה אפילו לדקה שיש לי על מה להאמין ועל מה לשבח אותו ובטח שלא להאמין יותר כי רע לי ורע לי מאוד בחיים וזה ממש לא אמור לחזק את אמונתי באלוהים הבנתי שהוא פשוט לא מקשיב וזהו אז אל תנסו לדבר איתו (אם הוא קיים בכלל מה שלא נראה לי)

drunky

New member
שאלה נוספת לי אלייך אבישג../images/Emo185.gif

נראה בברור כי קרה משהו שהוביל אותך לתגובה כה קיצונית של חוסר אמונה באלוהים כלשהו... איכפת לןך לשתף אותנו... (או אותי...) מה קרה בדיוק? האם המעשה/ המקרה היה כל כך נורא שגרם לך לשנות את שגרת חייך? האם הורייך כפו עלייך את החזרה בתשובה איתם?

אבישגוש

New member
חמודה צ'מעי

קרה המון דברים ועכשיו חזרתי ממישהי שדיברתי איתה ובכיתי המוןןן אין לי כ"כ קריז (סורי) לדבר על זה... ההורים שלי לא כפו עלי את החזרה בתשובה .. הם לימדו אותי תמיד לבחור מה טוב לי.. את הדרך שלי.. הם לא יודעים שאני לא מאמינה כבר.. אבל מה זה משנה בעצם? יודעים או לא.. אני יודעת מי אני מבפנים.. וזה מה שחשוב.. יוהו מותק?? שיהיה לך אחלה יום

אבישגוש

New member
הממ.. שמעי

אני לא חושבת שזה אמור לחזק אותי תראי.. יש אנשים שרואים את זה בצורה שונה וזה בסדר מבחינתי.. לדוגמא ידיד שלי עבר 3 תאנות דרכים ויצא מהם בנס..! אז כן.. הוא כן התחזק כי הוא אומר שרק בזכות אלוהים הוא ניצל ויצא מזה בנס.. אני אומרת שמהתחלה הוא לא היה צריך לעבור דבר כזה בכלל.. ואני לא חושבת שזה מגיע לו.. או שיש אנשים שעברו מקרה מסויים לא משנה כרגע מה.. תמיד הם אומרים יכול להיות גרוע יותר.. דוד שלי היה חולה בסרטן.. (ז"ל) הוא סבל המון.. ההורים שלי עקב זה חזרו בתשובה.. קראו תהילים התפללו וכל הצדיקים התפללו ואמרו שהוא יחיה ויהיה בסדר וכו' וכו'.. ומה בסוף?? הוא מת !!! על מה ולמה?? (מתי שאין תשובות אז אומרים: נסתרות הן דרכי האל) אז אין לזה תשובה.. אנשים אומרים שאלוהים גאל אותו מיסוריו.. אני לא חושבת שהוא היה צריך להתייסר מהתחלה בכלל.. אז הם רואים את זה בתור הוא לקח אותו ולא נתן לו לסבול עוד ועזר לו.. (כן בטח) ואני רואה את זה בצורה שונה.. (מיציתי? או לתת עוד דוגמאות?
) קיצור.. מובן אני חושבת.. ערב טוב שבוע טוב צום קל (אה?!) .. ההורים שלי עדיין מאמינים כן.. שיהיה רק טוף.. בייוש..

למעלה