איפה ההגיון?

aviad u

New member
איפה ההגיון?

בשביל לייצר מטוס ביון אני צריך שלב טכנולוגי 1 דרישות לכל כלי נשק עצים: 1,000 ברזל: 150 נפט: 650 פחם: 210 כסף: 150 זהב: 140 אורניום: 100 יהלומים: 100 חיילים דרושים: 20 מה ההגיון שבשיל לבנות מטוס אני צריך יהלומים? או זהב? (אורניום אני לא יודע מה זה אז אני לא אומר גם על זה) למרות שתאמת זה יותר טוב כי יש לי (ואני חושב שלכולם) מפעלי יהלומים ככה שניצטרך לעשות פחות מכירות... אבל עדיין זה לא הגיוני

KicK Ass9

New member
מה זה משנה?

תחשוב על זה ככה: זהב, כסף ויהלומים צריך כדי לשלם על חלקי המטוס..

Nirrr212

New member
זה טוב ככה

1000 עצים כדי לבנות כנפיים, זנב, ושאר חלקים חיצוניים של המטוס, ברזל בפנים שיהיה חזק (כמו שאנחנו צריכים סידן), נפט כדי למלא את הדלק (אתה רוצה שיעוף וירגל לא?), פחם אין לי מושג אבל שיהיה, כסף כדי שייראה יפה ומבריק, זהב גם כן ביחד עם כסף שילוב נהדר, שיחשבו שיש מין מראה בשמיים, אורניום שיהיה לך מה לשים בפנים
, אולי כדי שיהיה לך נשק גרעיני שתוכל להפיל על החיזבאללה או בדמשק/טהרן, יהלומים כמובן דבר חשוב, באמצע הטיסה תשחרר אותם באדמת לבנון/דמשק/טהרן, ככה אסד/אחמדינג'אד/נסראללה ייצאו ויתחילו לאסוף אותם כאילו שזה גולות שהיו משחקים כשהיו קטנים, לאחר מכן תבין למה יש במטוס ביון שלך אורניום

הסבר על אורניום ../images/Emo163.gif

יש פה כמה שלבים אני מקווה שתלמד אותם בע"פ כי שיעור הבא יש בוחן! 1) אתה מדליק מנורה ואז בוקע מהמנורה דבר הנקרא אור 2) אתה סופר את ה אל"ף בי"ת על האות מ"ם ומקבל מיד אח"כ את האות נו"ן המכונה נ 3) בשבוע יש שבעה ימים, אתה לוקח מהשבוע הזה יום אחד עכשיו הפעולה עצמה.. אתה מחבר את כל הרכיבים באופן הזה: אור + נ + יום = אורניום מקווה שעזרתי, מושון

Nirrr212

New member
ואיפה קיבל משה את לוחות הברית?

לדבריו של מושון: הר תבור
אורניום הוא המרכיב החשוב ביותר בבניית פצצת אטום, יותר מזה לא צריך לפרט. ואני לא מבין מה הקשר בין מטוס ביון לבין אורניום ערן והסטיות שלו

Nirrr212

New member
"והגית בו אלף לילה ולילה" ../images/Emo22.gif

מדברי הרבי חנוכה

KillerA

New member
פצצת אטום לא חייבת להיות

מורכבת מאורניום יש עוד פול דברים רדיאוקטיבים שיכולים לעשות נזק זה פשוט החומר הכי נוח לעבוד איתו(ואלי הכי זול
ואולי גם הכי בשפע
)

KicK Ass9

New member
למה לא להשתמש גם באורניום בנוסף?

=] טוב עזבו את זה, אנחנו לא מדעני גרעין =\

לפי מה שהסברתי..כנסו ../images/Emo206.gif

כמו שאמרתי אורניום זה שלושה דברים.. מפרקים את האורניום לחלקיו הקטנים.. אור - מפעיל את הפנסים של המטוס.. נ - ראשי תבות של "נשורת גרעינית" כל הנשורת לא הולכת למטוסים אלה למדענים במדינה למטרות מחקר האטום. יום - ככה יש אישור למטוסים למריא בכל יום

KicK Ass9

New member
למה לחזור על אותה בדיחה פעמיים?

זה לא היה מצחיק גם בפעם הראשונה

למעלה