איפה הדגדגן?

Saritos9

New member
מצחיק מאד

הבעיה שלפרץ אין דגדגן יש לו פה מלא בשטויות זה נכון

חברים יקרים....

קמה לה חברה ובמלוא הכנות מציגה שאלה קשה. מחפשת שנעזור לה למצוא את הדגדגן. המקום שנתגייס יחדיו למצאו רק מלגלגים... אני מתבייש.

לדעתי זאת קונספירציה..

הדגדגן נמצא בכלל על קצה הלשון ואו האצבע של הגורם המדגדג.

תודה, אבל כמדומני, אתה ה"מתארח"...

...במשכננו הסודי... זאת הסיירת של הפורומים... רק חבר מביא חבר... חהחהחההחהחה חהחההח חהח ח

להנוסע העשירי, היקר, אני על כל מקרה

שמח לפגוש אותך, אני בא לי לכתוב סיפור שקוראים לו היצאנית, בפורום שאני נמצא בו אני מתקשה לכתוב כאלה דברים, אבל פה ניראה לי שלא יעשו לי בעיות. באהבה ממני,

לגברת סאריטוס הנכבדה ../images/Emo141.gif

אני מאוד נהנה לעשות בדיחות על חשבונך בגלל שאני חושב שאת סתם צוחקת עלינו, ואני מוטרד שמה באמת את לא יודעת, אז עכשיו ברצינות, בזמן שאת משחקת עם עצמך, כאילו כמוני, גם אני כשאני באמבטיה שם שמפו ואז בגלל שהכל מגלצ' לי כזה, אז אני מתחיל לחשוב על הנושאים ההם ומשחק עם עצמי..... כפרה עליי, אז אני מאמין שקורא לך אותם הדברים, אישה חביבה, ואז את אמורה לשים לב אםה הכי הרבה נעים לך לגעת, ושם זה הדגדגן, אבל לא יכול להיות שאת לא ידעת את זה, את סתם צוחקת עלינו, ובכלל יכול להיות שאת גבר....... שיהיה לך כייף, מה את אומרת, שפתיים גדולות ???????? כמה גדולות ????? בכלל עכשיו אני לא ארדם כל הלילה בגלל הגדולות שלך....... אוףףףףף נשים, אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהן. באהבה ממני,

flower45

New member
סאריטוס

תני חיוך אולי הוא שם?

אין דבר כזה דגדגן -

זו המצאה של מערכת הביון הבריטית. It's much more than a credit card...

meteorite

New member
נמצאה האבדה

בספר טלפונים: שם פרטי- דג שם משפחה0- דגן

משמאל חמודה ליד הדלת תראי גבעה...

אי אפשר ככה! זה כמו ללמוד לנסוע על אופניים בהתכתבות!

למעלה