איפה הדגדגן?

Saritos9

New member
איפה הדגדגן?

אל תצחקו עלי אבל אני ממש לא מוצאת את מיקום הדגדגן.איפה בדיוק הוא נימצא?יש לי שפתיים גדולות אז יכול להיות שזה מסתיר?לפעמים הגברים רוצים לגוע בדגדגן כדי שאני יהנה ושואלים איפה זה ואני לא יודעת מה לענות.איך זה נראה?האם יש מצב שנולדתי בלי?מחכה לתשובה

flower45

New member
?

מ-20:55 עד 20:58 משך שלוש דקות תמימות ולא מצאה את הדגדגן שלה ואף אחד בפורום הזה לא מנסה לעזור?

Saritos9

New member
זה

לא מצחיץ.אני בת 26 ועד היום לא יצא לי להתעסק עם זה.אז אל תצחק כי זה רציני אני לא מבינה איפה זה אמור להיות למטה?למעלה?קרוב לחור של התחת?ץרוב לכוס?מאמי תחקור תישאל בשבילי.תודה

yairon

New member
כרגע הוא מחפש את הדגדגן של ...

קצינת הקישור ...

את בטח צוחקת, מעניין מי את |כלנית

מסקרן אותי האנשים שעומדים מאחורי העניין. שיהיה לך בהצלחה,

Saritos9

New member
מאמי

אני רצינית ולא צוחקת.אני רואה שאין מצב אתכם אתם לא עוזרים לי .איפה אני כן יכולה להתענין בזה?

שריתוס - שימי את היד שלך בפות שלך

ואחר כך תעלי איתה קצת למעלה שם זה הדגדגן בהזדמנות זו תגדגדי אותו עד שתגיעי לאורגזמה

flower45

New member
צריך לשאול

את הרב באגד אם מגדגדים אותו אז האם יהייה באמת גד ?.

לפלאוור, יש לי הרגשה סמויה, תת קרקע

שאני הכרתי אותך, ואת פשוט החלפת ניק. זהו, תחושת בטן יש לי, מה אני אעשה. באהבה ממני,

flower45

New member
אתה הכרת אותי?

אני בקושי מכירה את עצמי. ולמה אני צריכה לכל הרוחות השדים והמכשפות להיות אחראית גם על תחושות הבטן שלך?? לא מספיק אני אחראית על הבטן השטוחה שלי? איזה מין אנשים יש פה בפורום הזה?

לשר הביטחון...

יש שפם גדול מתחת לאף. מתחת לשפם יש זוג שפתיים. באמצע יש לשון ושם נורא מדגדג לו לדבר שטויות.

למעלה