איפה הבושה?

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
איפה הבושה?

לוינטל בתשדיר הבחירות של שינוי, לוקח קרדיט לכל מעשיה וניסיונותיה של שינוי (להלן, חץ)....איפה הבושה? בזכותו ש"ס לא הייתה בקואליציה 3 שנים? בזכות ליבוביץ'? רצאבי? איפה הבושה?!

vinney

Well-known member
סליחה

בזכות מי לא הייתה ש"ס בקואליציה? לא בזכות שינוי? |הולך לחפש בעיתונים אזכור לחץ מלפני 3 שנים| זה שהאנשים התחלפו, לא אומר שהמפלגה השתנתה. ש"ס לא הייתה בקואליציה בגלל שינוי. ובגלל אותה השינוי של אז, אנשים גם לא רוצים להצביע לשינוי של היום. גם לא לחץ, כי זה אותם האנשים.

eitangn

New member
ברצינות...

"זה שהאנשים התחלפו, לא אומר שהמפלגה השתנתה" - ומהי מפלגה אם לא האנשים? נ.ב., ספר את זה לממציא הסיסמא: "שינינו את שינוי..."...

אשרת

New member
מפלגה את האידיה בין השאר.

שינוי היא לא לפיד ולא פורז ברך השם.

eitangn

New member
כלומר

גם לא לוינטל, רצאבי וליבוביץ. אידאולוגיה זה נייר. השאלה מי האנשים שמאחרי הנייר. הרי שינוי וחץ חולקים את אותה אידאולוגיה...

אשרת

New member
אני אסיים פה את הדיון עמך.

כי אחרת זה ירד לפסים שאני לא מעוניינת להגיע אליהם, איתן.

אתה צודק. שינוי וחץ חולקות את אותה

אידיאולוגיה, וההבדל הוא באנשים. היתרון הגדול של שינוי מבחינת האנשים הוא שלה אין את לפיד ופורז, מלכי הדמוקרטיה. הסברת מצויין מדוע להצביע לשינוי ולא לחץ.

eitangn

New member
אתה צודק

בישיבה הראשונה שאחרי הפיצוץ, זרקו את כל התקנון לפח, מינו מועצת מהפכה שביטלה עד אחרי הבחירות את המועצה והמזכירות, אכן, דמוקרטיה במיטבה. וגם הסובלנות הרבה בפורום זה מעידה על הרבה דמוקרטיה...

ערב רב

New member
איתן, למה לא פתחתם פורום

קומונה אתה יכול לפתוח בתוך 2 דקות? האם זה משום שברור לך שלא היו מבקרים בו יותר מ-2 אנשים?

אשרת

New member
צטערת.

פורום שינוי לא מתכוון לתת במה לאנשי חץ לעשות תעמולה פה. כמו שכבר ייעצנו לכם בעבר, פתחו לכם פורום או קומונה, ושיהיה לכם בהצלחה.

netc

New member
אנחנו לא מבקשים לעשות פה תעמולה

אלא להעמיד דברים על דיוקם. לא פעם ולא פעמיים את מסלפים עובדות כאוות נפשכם, ודואגים להראות כמה שינוי יותר חזקה מחץ, יותר דמוקרטית, יותר קרובה לכנסת וכו'. אבל כשאנחנו מביאים לכם נתונים מנגד, המפריחים את ה"עובדות" הללו, אתם ישר מוחקים אותם. אנחנו רק מבקשים חופש ביטוי. או שפשוט לא תשתלחו בחץ, בטח עם עובדות לא נכונות.

אשרת

New member
תגובה רצינית.

אתם מביאים את הסקר של מינה צמח (שאיתה עובד ערוץ 2 ו-YNET אגב) , שאגב, היא היחידה שמראה את ההפך ממה ששני הסקרים האחרים מראים (ממכונים שונים לגמרי). ולהזכיר שערוץ 10 עשה תחקיר על מינה צמח, והם הראו כיצד היא מסלפת עובדות... אז אם על זה אתם מעוניינים לבסס את הטענות שלכם , שיהיה לכם לבריאות. מספיק לי מה שאני שמעתי מפעיל שטח של חץ שנשאל לגבי הסקרים - "לא חוכמה ששינוי עוברת אותנו בסקרים". עצם זה שאתה, איתן גנור וכל אותם אנשים שאינם תומכי שינוי כותבים פה חופשי, זה קצת סותר את הטענה הקודמת שלך, על סתימת פיות ודיקטטורה. ההודעה שלך נמחקה מסיבה אחרת לחלוטין - היו שרשורים פעילים לגבי אותו נושא. לא שרשרת ,נמחקת. הזהרנו כמה וכמה פעמים בנושא הזה. להבא, חפש לפני שרשורים פעילים בנושא לפני שאתה שוב פעם פותח שרשור. תודה.

eitangn

New member
שנדייק

לא ניסיתי ולו פעם אחת לעשות פה תעמולה לחץ. עם זאת, זהו פורום פתוח לציבור, כולל בעלי עבר פלילי של פורשי שינוי. לטעמי, אתם עוסקים פה הרבה מדי בתקיפת פורז, וזה לא רלוונטי לפורום זה. לטעמי, אתם יותר מידי במיגננה, ומסרבים לשמוע כל ביקורת. שמת לב איך הדיון עבר מנושא הדמוקרטיה בשינוי לנושא מה אני אמרתי (או לא)? מדוע הפחד להתמודד עם ביקורת, זה רק יכול להועיל.

אשרת

New member
איזו ביקורת בדיוק?

כרגע אנחנו מעדיפים לא להגיב על פרישתו של מספר 10 ברשימה. רק נאחל לו בהצלחה. נדמה לי שליבליך שאל אותך משהו לגבי אותה דמוקרטיה שאתה לועג לה שנמצאת בשינוי. דבר שני, רוב השרשורים דווקא לא מתעסקים עם פורז. אבל כאשר הוא משווה את עליית לוונטל לעליית החמאס... יותר מזה אין מה לומר. הוא קובר לכם את המפלגה במו פיו.

eitangn

New member
את אמרת:

"כרגע אנחנו מעדיפים לא להגיב על פרישתו של מספר 10 ברשימה."

אשרת

New member
נכון.

מישהו חייב להגיב ישירות על כל דבר שאתה מביא? ונדמה לי ששינוי כן הגיעו על זה. אני אביא לך את התגובה של המפלגה על הפרישה, כך שדעתך תוכל לנוח בשקט בלילה.

אשרת

New member
הנה..

יעקב סבו הינו אדם ראוי וערכי יעקב סבו הינו אדם ראוי וערכי ושינוי גאה על חברותו בה. יחד עם זאת נראה כי יעקב סבו לא הבין את התשדיר. התשדיר פונה דווקא למצביעי המפלגות הגדולות ובעיקר למצביעי "קדימה", ומתריע בפניהם כי אם יצביעו למפלגות הגדולות התוצאה תהיה קואליציה עם ש"ס התשדיר פונה למצביעי המפלגות הגדולות , ומתריע בפניהם על חזרתה של הכפייה הדתית, בחסותן של המפלגות הגדולות, כפייה שש"ס יותר מכל מסמלת אותה. שינוי היא מפלגה דמוקרטית אשר מכבדת את כל חבריה ואין בה דעה אחת ושפה אחת. כל חברי שינוי חופשיים לפעול ולבטא את עמדותיהם האישיות אך לכבד את החלטת הרוב. יעקב סבו, כאמור,מבטא את עמדתו האישית ואנו מכבדים אותה. אנחנו קצת יותר בוגרים מהבוס שלך...

eitangn

New member
התנשאות

"יעקב סבו הינו אדם ראוי וערכי ושינוי גאה על חברותו בה. יחד עם זאת נראה כי יעקב סבו לא הבין את התשדיר." - זו התנשאות: "יעקב סבו לא הבין את התשדיר"... הדיון לא על המסר, ולא על ההבנה. הויכוח הוא על הצגת המסר, ועל טעם טוב. הדיון הוא גם על הבוטות שמושכת אש, ובעיני הציבור רק מצדיקה את טענות הגזענות... "אנחנו קצת יותר בוגרים מהבוס שלך..." - אהבתי את זה... אמירה כל כך בוגרת...

למעלה