פיצחתי את נוסחת הקינאה!
טוב, זה בין קיטורים לאופטימיות, אבל...טוב...יש בו את הדי.אן.איי של 2 האופציות. בקיצור, יצאנו אתמול כרגיל אחרי הלימודים לבאר של הדתל"שית. וכרגיל, מאחר והתחננו בפני הבלונדה הפיתוחניקית היפה [כה יפה, גאד דמיט] שתבוא איתנו, היא הואילה בטובה לקפוץ גם היא. ונו, כרגיל, כל תשומת הלב הכללית, גברית ונשית כאחת, הופנתה כלפיה. אבל...טוב. על אף השעמום הכללי [שגרם לי לשלוח סמס לגיטריסט הכעור, מה שיוביל ככל הנראה לפגישה איתו בשבוע הקרוב. ושוב אין לי מושג לאיזה שרשור זה אמור להשתייך], אפילו היה נחמד. נכון, הם מעצבנים, אף אחד לא התייחס אליי, אי אפשר לחיות בקרב כוסיות-על. אבל...אממ...וכאן נכנס מוטיב האופטימיות- היא מדהימה. באמת. ואין לי שום בעיה [טוב יש, קצת, אבל מינימלית] לאבד את כל תשומת הלב הסביבתית בשביל מישהי מדהימה באמת. במיוחד כשהיא מחבקת אותי קשות ומודה שמהרגע הראשון שראתה אותי, ביום הראשון ללימודים, חשבה שאני היצור הכי מתוק ומקסים שראתה בחייה, ומיד סימנה אותי כ"הקטנה שמזלזלת בכולם", וככל הנראה זו שהכי דומה לה ורוב הסיכויים שתהיה החברה הכי טובה שלה. "איך יצור כ"כ קטן מעז להתנשא על כולם? בטוח יש בה משהו מיוחד!" וציינה, כמובן, כמה היא שמחה לגלות שזה נכון. וכמה שהיא אוהבת אותי. וכשבחורה כ"כ...אוף...כ"כ מדהימה אומרת את זה- יש בזה משהו מרשים. "זוכרת את הפעם האחרונה שיצאנו? כששתית יותר מדי ובכית, וגם אני הייתי שיכורה, ואמרתי לך שאני אוהבת אותך כ"כ יותר מכולם פה ורק רוצה שתרגישי טוב עם עצמך? אז...אעע...קיוויתי שתזכרי את זה. כי לא הייתי בטוחה. ואפילו סיפרתי לחבר שלי כדי שמישהו יזכור. אוף, אני אוהבת אותך. את זוכרת?" וכן, אני זוכרת. וזה נחמד לדעת שלמישהו אכפת. גם אם לשאר היקום לא. ו...אעע...בוקר טוב?