איפה האופטימיות?

SNoopY 26

New member
סחטייןןןןןן

שמעתי ש-4 בתים וגעגוע ממש ממש טוב ומלך החומוס ומלכת האמבטיה קראתי, והוא מעולה בעיניי. אני ממש אהבתי עכשיו רק חסר לך את הכל הארי פוטר ושיחקת אותהההההההה!! חח תתחדשי כפרה:)

use your guns

New member
גם אני קניתי משאלה אחת ימינה

ומיליון רסיסים! מלך החומוס קניתי מזמן ועוד במבצע קניתי אוטוביוגרפיה של פידל קסטרו, שבועת רחל, קפקא על החוף וקרוב להפליא ורועש להחריד וגם קניתי הארי פוטר אז בכלל בזבזתי מלא כסף השבוע על ספרים אבל ללא ספק, זה אחד המבצעים, אז סביר להניח שאקנה עוד רביעיה :) תתחדשי בייב

GaloshiT

New member
השטו לובשת פראדה מעולה! קליל וכיף!

יש עוד רומן שלורן וייסברגר כתבה-כל מי שנחשב.. באותו סגנון ולדעתי הרבה יותר טוב

SomebodyElse

New member
4 בתים וגעגוע מקסים

משאלה אחת ימינה פחות אהבתי אבל הוא גם טוב.
אוף אני לא מאמינה, כשאני הייתי שם עבדו עלי! אמרו שרק הספר השני של דקסטר נכלל במבצע, ושלא כדאי לקנות אותו אם לא קראתי את הראשון. וזה נשמע לי כ"כ לא הגיוני, למה לכלול רק את הספר השני בסדרה במבצע, ושאלתי אם הם בטוחים והם אמרו שכן
. אוףףף! ואגב, לא קנית את הספר הכיייי מוצלח שמשתתף במבצע הזה - קרוב להפליא ורועש להחריד! [אני חייבת להפסיק לדבר על הספר הזה, אין בן אדם שלא המלצתי לו עליו]

אוי.

המורים שלי לכתיבה יהרגו אותך. [אם כי, על אף שטרם ראיתי את "דקסטר", שמעתי שזו סדרה לא רעה] אעע. טוב, אין לי ממש מה להגיד. אחרי "מליון רסיסים קטנים" אמא החליטה שאני אלכוהוליסטית ושקלה לאשפז אותי. היי, תהני!

I LOVEEEEEEEEEEEEEEEE EM

היה כ-ז-ה כיף אני פשוט מתה עליהם ועל השטויות שלהם ועל השירים ההזויים שהם שמים באוטו ("אני קונה לך מתנות כי. את. כוווווווסית, את שאפפפפפה, אני אנקנק אותך!") כמה התגעגעתי אליהם כמה אה ורן [אתן אולי מכירות אותו בתור הדי-ג'יי בדי בר] שהוא אחד האנשים היותר חמודים [אם כי קצת מאותגר חיצונית:p] בא לבקרנו ואמר שהוא בא רק בשבילי
טוב הוא גם התחיל איתי לגמרי אבל אני אתעלם מזה כי... אנחנו ידידים וזה! זה לא במקום! וגם בגלל שאני לא רוצה אותו. בעיקר בגלל שהוא לא נראה טוב :p ואז איזה מישהי באה אליי כשיצאנו מהמיזוארי ואמרה שאני רוקדת מדהים ושהיא רק רצתה שאדע. Oo אח"כ יקיר הזמין אותנו לארוחת ערב מאוחרת בנאפיס על חשבונו:] מאמי. קיצר שיא הכיף הוא נהיה רציני הוא רוצה שאני אעזור לו עם צליל ואני כ"ככככ הולכת לעשות את זה כי הם יהיו הכי טובים בעולם ביחד אה ולקחתי חופש היום! מה יכול להיות יותר טוב מזה

The Blue Fairy

New member
היה יום מושלם אתמול

הוא סגר ונסעתי לבקר אותו בבסיס פרשנו שמיכה על הדשא, שכבנו והסתכלנו על השמיים והוא אמר לי שהוא אוהב אותי :) רק שימשיך להיות לנו כל כך טוב

nettus

New member
מזל טוב בובה

אני שמחה שהולך לכם טוב, אמרתי לך שהוא אוהב אותך

היא כזו מקסימה יו../images/Emo119.gif

כמה כיף לקום עם הריח שלה על הכרית שלי ולהזכר בחיבוק שלה ובטעם שלה ובמגע שלה. טוב לי נורא איתה :] איך אני אשרוד שבוע עד שתחזור?:( אני כ"כ מתגעגעת. אוף. ויש לה קול כ"כ חמוד!!!!!

../images/Emo6.gifבדכ מקללים את היום...אבל יש פעמים שזה כלכך

משמח...[מחזור-נכון? שלא אצא בלונדה
] ו...אני צריכה לדבר איתך. כאילו-גם רוצה וזה..
אבל בעיקר צריכה
[פשוט לא ראיתי אותך מתחברת ימבה זמן..אז..]

MC SammY

New member
כעכעכע../images/Emo13.gif

חח אני פשוט החרמתי את האייסייקיו, קפצי אליי למסנג'ר. *שולחת מסר*

למעלה