איפה האופטימיות?

Tin Doll

New member
ערב מושלם.

הייתה הופעה מדהימה, הוא כזה מלך ..... אחרי ההופעה נתקלתי בו בטעות והוא זיהה אותי מיד ("טובי!!!") רק חבל שזה היה ל2 שניות. רועי בא לכאן בשבילי ובשביל אסף והיה לנו כלכך כיף יחד, הוא אחד האנשים שאני מסתדרת איתם ממש טוב (אין הרבה כאלה).. אחכ אכלנו באיוו הסתובבנו קצת והוא חזר הביתה :( היה כל כך כיף. קצר מידי אגב, אין לי מושג אם מישהי עוקבת אחרי מה שעובר עליי לאחרונה אבל אבי, זה שיצאתי איתו ואחרי כמה פגישות אמרתי לו שאני לא רוצה קשר רציני, ובכלל באותו זמן גם הכרתי את רועי, שלח לי הודעה אתמול בסגנון "חתיך הבחור סחטיין עלייך" (זה לא כזה נכון אבל נו, הכוונה) וזה היה כל כך מצחיק שדווקא ברגע שכזה לא רציתי שידעו אחד על השני וזה קרה בצורה הכי הזויה שיכולה להיות

nettus

New member
אני אוהבת אותו

לפני חודש וחצי ניפרדתי צקשר אחרי שנה וחצי, שבועיים אחרי זה התחלתי לצאת עם מישהו חדש יום ראשון אנחנו חודש ביחד, ואני לא מאמינה אבל אני אוהבת אותו, אני כל הזמן רוצה להיות לידו ולחבק אותו, וגוד איך הוא גורם לי להרגיש, מוזר לי אבל נראה לי שאני אוהבת אותו, וניראה לי שגם הוא לא כל כך אדיש

קצת נחמד לי לאחרונה...

ויוצא הודו ההזוי והניו-אייג'י בן ה-30 מהלימודים די מחבב אותי, וזה נחמד. לא ברור למה. עושה לי טוב כשאנשים מחבבים אותי בלי סיבה. לאחר רצף הצקות קטנות ומשונות מצדו [משום מה מאוד משעשע אותו לדקור אותי בעטים. עם הפה], הוא עבר לעוד איזה וויכוח חסר פואנטה עם איזו מטומטמת אחת. בטח על מיזוג אוויר. אנה: "אבל למה אתה מתווכח איתה בכלל?" יוצא הודו הזוי: "האאאא! אבל מה שאת לא מבינה, אנההה, זה שאני לא מתווכח! יש עוד צורות לנהל שיחה ותקשורת אנושית! למה אנשים תמיד מחפשים את הגועל נפש? את האלימות? את השנאה? למה החברה שלנו נעשתה כ"כ לוחמנית? צריך ללמוד לקבללל...לאהובבב...קצת רוךךך... את בטח לא מבינה את זה עדיין, ואני נשמע לך משונה, אבל בכל זאת יש בינינו איזה 10..." אנה: "11" יוצא הודו: "11 שנים הפרש, ועוד כמה שנים את תגדלי ותביני על מה המוזר הזה מדבר!" אנה: "לאלא, זה דווקא לא נשמע משונה. אני לגמרי מבינה" יוצא הודו: "יופי" *פאוזה* "האאאאאאא!!!" *מפלבל בעיניו ומניע את ידיו ואצבעותיו בטירוף ליד ראשו* אנה: "אוקי, עכשיו אתה נשמע משונה..." *צוחק בטירוף ומלטף את ראשי בחיבה* בקיצור, לרגע לא משעמם. וחוץ מזה, היה מגניב אתמול, אבל על זה כבר פירטתי בשרשור "אוף"...

EVE Lights

New member
קניתי ספרים! ../images/Emo13.gif

במבצע של 4 ב- 100 בצומת ספרים משו פסיכי לגמרי אני יודעת. 8 ספרים 1. ארבעה בתים וגעגוע / אשכול נבו 2. משאלה אחת ימינה / אשכול נבו 3. מיליון רסיסים קטנים / ג'יימס פרי 4. השטן לובשת פראדה / לורן וייסברגר 5. הכלב היהודי / אשר קרביץ 6. מלך החומוס ומלכת האמבטיה / אילן הייטנר 7. דקסטר משחק משחקים מסוכנים / ג'ק לינדסי 8. דקסטר חולם חלומות אפלים / ג'ק לינדסי עכשיו לא יהיה לי משעמם!

Bitch47Percents

New member
יה!!

גמני קניתי! ארבעה בתים וגעגוע נהדר! את הכלב היהודי לא הצלחתי לקרוא, אני צריכה לנסות שוב בקרוב השטן לובשת פראדה שטחי ומבדר תהני המון!!

Moreiro

New member
הולי!!../images/Emo99.gif

מלך החומוס ומלכת האמבטיה מצוין. קראתי אותו לא מזמן שוב, אחרי איזה שנה מהפעם הקודמת והוא היה אפילו עוד יותר טוב. השטן לובשת פראדה גם ממש ממש חמוד, הרבה יותר מהסרט זה בטוח. ודקסטר!!
גררר. עד מתי יש את המבצע הזה? אני רוצה גם!

Moreiro

New member
את תת רמה]:

בהתחלה הוא סתם היה חמוד, בקריאה חוזרת אני תופסת ממנו אפילו יותר. ואני הרי תמיד צודקת וכו' אז נו מ.ש.ל

EVE Lights

New member
אני שמחה לשמוע שעשיתי

בחירה טובה
אין לי מושג עד מתי המבצע..

Mardy Bum

New member
אמג איך דקסטר?

אני גם רוצההה. ועדיין לא מאמינה שיש משהו שיכול להתעלות על הסדרה

הוו מלך החומוס ומלכת האמבטיה../images/Emo47.gif../images/Emo71.gif

8 ספרים איזה כייייףלך ): תודיעי לי אם תסיימי אחד מהשניים הראשונים.אני מתכננת עליהם ואם הם יהיו גרועים אני לא אקנה\: תתחדשי

למעלה