איפה האהבה?

ברבאימה

New member
איפה האהבה?

*תרגום לשיר של ?Black Eyed Peas / Where is the love (עם הטיות שקשורות לחיים שלנו פה) מה קורה לעולם, אמא כולם חיים כאילו אין להם הורים, אמא אני חושב שכולם מכורים לדראמה מתחברים לדברים שעושים להם טראומה מנסים למגר מתוכנו טרוריסטים כשטרוריזם קיים בינינו בארץ ישראל העם מתפלל הדם מזעזע נשמתנו אך לו היתה לנו אהבה לעצמינו כשאנו משאירים מקום לאפליה ואפליה גורמת רק לשנאה וכשאתה שונא אתה נקשר לזעם ואתה מפגין רק רוע וזה בדיוק איך שזעם עלינו משפיע בנאדם, אתה חייב אהבה ישירה תשתלט על דעתך והגותך תן לנשמתך להתאזן עם אהבה. אנשים הורגים, אנשים מתים ילדים נפגעים והם בוכים אתה יכול להתנסות ויכול להטיף או את ראשך לכופף אבא, אבא, אבינו שבשמיים עזור לנו אנחנו זקוקים להדרכה של מעלה כי אנשים שואלים היכן היא האהבה? היכן האהבה? היכן האהבה? זה לא אותו הדבר, ולא משתנה ימים חדשים ומוזרים חלים עלינו, העולם משוגע אם אהבה ושלום כל כך חזקים למה קרעי אהבה לרגלינו זרוקים? על ראשינו מפילים פצצות מפיצים סבל על ילדים וצעירים אז שאל את עצמך אם לאהבה באמת אנו מתכוונים ואני שואל את עצמי מה קורה פה בעולם בו אנו חיים אנשים מעצמם לא נותנים מחליטים החלטות רעות, משייכים לעצמם דיוידנדים לא מכבדים אף אחד גם לא דם אחים המלחמה קיימת אך הסיבות נסתרות את האמת מחביאים תחת השטיח מטאטאים אם לא תדע את האמת לא תדע אהבה אז בוא'נא איפה האהבה? איפה האהבה? איפה האהבה? אני מרגיש את כובד העולם על כתפי בהתבגרי אנשים הופכים קרים את רובינו מעניינים רק ענייני כספים אנוכיות גורמת לנו לפנות לדרך מוטעית אינפורמציה שיקרית מוצגת כאמת אנו רואים אמת מידה שלילית בתקשורת מרעילה נפשות צעירים כמו מגיפה ילדים מתנהגים במציאות כמו בסרט מה קורה לערך האנושיות? מה קורה לצדק ואיכות? במקום להפיץ אהבה בלב יש רק טינה שלמות רחוקה מאיתנו בשל חוסר הערכה זו הסיבה שאני מרגיש מבוכה זו הסיבה שאני מרגיש כאב לא פלא שלאנשים נשבר הלב אך אני מאמין באמונה שלמה שהאהבה תמצא.

איפה האהבה?

אולי האהבה מתחבאת אצלי ביד? חושה יקירי, קח אותה מיד אצבעותי ילטפו דמעותיך ידי תחפון איבריך היד יודעת לעשות טוב אך האם די בה כדי לאהוב? היד יודעת גם לצבוט ולהכות אהבה לא נמצאת בה, היא גורמת למכאוב. אולי האהבה מתחבאת בלשון? תקשקש באוזניך לא תתן לך לישון תחדור לך לפה בנשיקה צרפתית תלקק זרעך ששפכת למשחית לשוני אלופה בלעשות טוב אך האם די בה כדי לאהוב? לשוני חוצבת להבות בדיבור לא זהיר אהבה לא נמצאת בדיבורה היהיר. אולי האהבה נמצאת אצלי בלב? שאליך כמה בערגת אוהב אוסף חיוכך לחדר השמאלי חופן מחוותיך לכל השסתומים אך האם די בלב כדי לאהוב? דבר שביר הוא הלב לא די באהבה לשכך הכאב. הן לא תדע כי אהבה נמצאת בתוכי? ממלאה את יישותי שוהה בחלומי בכל גופי אותך אוהב ידיים, שיניים, לשון, כבד וטחול כל גופי באהבה יוצא לקראתך במחול.

שמים1

New member
היכן את אהבה?

חיפשתי ניחוחך בין קפלי הזמן בין שמורות תשוקה רוטטת החפצה להתנגן להשמיע צליל מיתר מטורף. היכן את אהבה? גופי קמל בלעדייך זכרונות אשתקד קופאים בתוכי . בבכי נרעד אדליק נר לחפש אחרייך ברחובות ליבי .

למעלה