שאלה טובה.
מי ששונא פרברים ומדבר על DC, המשמעות היא שהוא אוהב לשלם כסף, והרבה, 50 אחוז יותר ומעלה בשכ"ד. איפה הכי שווה? יש את ג´ורג´טאון, הבתים בו מהממים וצבעוניים ובכלל נראה כאילו זו שכונה שנתלשה מאירופה, יש המון בתי קפה, ואת הקניון הגדול, והכל פתוח שם עד מאוחר, יש פאבים, מסעדות והדבר האהוב ביותר על הישראלי הסטרייט הממוצע (והמשעמם...) - סנוקר. חסרונות - שכ"ד גבוה, אין מטרו. מדברים על זה שתוך 10 שנים יהייה... דופונט סרקל - שוב, בתי קפה, מסעדות, מועדונים (בעיקר של גייז), אנשים יפים. צמוד לתחנת "דופונט" של הקו האדום (במטרו), מרחק הליכה מהבית הלבן, המול, והמשרד שלי
חסרונות - שכ"ד גבוה. שני המקומות שציינתי נמצאים ב-NW, שהוא הרובע האנושי היחיד... כיום ה-NE מתחיל להשתפר, ערך הדירות עולה, והמומחים מעריכים שתוך 5 שנים הוא יסיים את תהליך ה"הבראה" שעבר ה-NW בעשור הקודם. כך שזה די גבולי מבחינת ביטחון, אבל עדיין לא ממש מומלץ. בכל מקרה - יש להתרחק מה-SE וה-SW. ב-SE יש סניף מקדונלדס עם שוטר חמוש באופן קבוע, ופעם אכלתי שם והיה פחד מוות (הייתי ב"ניישן" שצמוד לשם, והייתי חייב לנשנש משהו לפני חגיגת האלכוהול). ולמרות הכל, אני ממיץ להשאר בפרברים. איכותי יותר, זול יותר. סילבר ספרינג זולה מרוקוויל, שם אני גר, 5 ד´ מהמטרו (אדום), הבלוק הבא זה כבר די סי. מה שלא יהייה, בהצלחה!