איפה גלי נעלמה?

איפה גלי נעלמה?

אה, יסמין? מעניין שאיך שהתחילו השמועות והדיווחים, זהו.. פוף! אין יותר נציגות ערוץ בפורום. כן, ראיתי שכתבת שהיא "תדבר" אתנו עוד כמה ימים אבל אני חושבת שלאור כל התלונות שמצטברות כאן וה"שמועות" היה רצוי שהיא תגיע לכאן כמה שיותר מהר, לא ככה? אני מניחה שאת מעבירה לה את כל הדברים, אבל היא בכלל מגיבה אלייך? עוד דוגמה לכמה הצופים לא באמת מעניינים את הת*ת של הערוץ הזה....

Witchcrafts

New member
כשהיא תגיב, הכל יובן.

והאמיני לי, ממש לא מדובר כאן בחוסר אכפתיות או באדישות כלפי הגולשים והצופים. עוד קצת סבלנות והדברים יתבהרו לכולכם.

d1f2

Active member
משום שיש עוד זמן רב עד הורדת הערוץ

ועליית הערוץ החדש, הפרטים ממש לא ידועים וממש לא סגורים. לכן נצטרך לחכות עד שיסבירו אחת ולתמיד. אבל שוב, רק כשהכל יהיה ברור וידוע.

זו לא תשובה

היא הייתה צריכה לבוא לכאן ולהגיד משהו בסגנון "כן AXN כנראה עומדים להסגר, לא אנחנו לא יודעים מה יעלה בגורל הסדרות שאנחנו משדרים. אנחנו עושים כמיטב יכולתינו להשאר באוויר" למשל.... ובאשר לכל הטרוניות שהולכות כאן בפורום לגבי כל התוכניות החדשות שהלא קשורות בעליל לערוץ הזה, היא גם הייתה יכולה אולי לתת הסבר שיסבר את עין (והאוזן) ללמה לעזאזל הם עושים דבר כזה. בקיצור, גלי נעלמה לבלי שוב וללא הסברים

Gilliana

New member
שתיקה רועמת?

מכיוון שהגב' גלי כבר ביקרה בפורום אך לא הגיבה לעניין הורדת הערוץ - אני מבינה ש-AXN החליטה לנקוט במדיניות ה-"אין תגובה". לא מריח טוב ובודאי שלא משדר אמינות.

למעלה