איפה אתם?

ש ר ה לה

New member
איפה אתם?

... דווקא היום שאי כל כך זקוקה ל

שבת שלום יקירה ../images/Emo24.gif

אז את זו שהעירה אותי וקראה לי ואני לא ידעתי שאת מתחבאת מאחורי המסך ולך שולחת חיבוק ענק שרהלה מה קרה יקירה?

חיבוק זה צורך גופני או נפשי

זה שאחלה שאני תמיד שואלת את עצמי האם הצורך להיות מחובקת הוא בא מהנפש או הצורך הגופני ואולי את התשובה קבלתי בבר המצווה שראיתי את אשתו של בן גדודי מחבקת את הקטנה והיא נמה את שנתה בזרועותיה של האם צמודה לגופה אולי החיבוק מחזיר אותנו לחוויה ראשונים של הבטחון בחיק האם שככה נתפסת האהבה הראשונית ללא מילים רק מגע החם שמקבל/ת התינוק/ת מאימו ?

66Amiram

New member
למה לך לחקור במופלא ממך ?

תנסי להנות מחיבוק מבלי לשאול לפשרו הדובי לעולם לא שואל את הילד למה חיבקתני והבובה לא שואלת את הילדה למה חיבקתני וגם הנשים שלא חיבקתי לא שאלו אותי למה לא חיבקתי אותן . החיים ללא שאלות מיותרות יותר קלים ,אם תשאלי יותר מדי סופך שתחזרי בתשובה ואז ישדכו לך אברך שלא יחבק כלל אלה רק יעשה XXX גועל נפש .

שמחבקים אותי

אני לא שואלת למה , אני מחבקת חזרה הכי חזק שאני יכולה ותודה לאל מקבלת חיבוקים לאחרונה גדולים ואוהבים המחשבה באה בין החיבוקים , למה אני מחפשת אותם תמיד

66Amiram

New member
הסנדלר הולך יחף ? מנהלת פורום הכרויות ?

חייבים למצוא לך חבקן כלשהו , הפורום כולו יתגייס למשימה הקדושה בזו . בכוחות מחודשים ומאוחדים יהיה לנו יותר קל . סבלנות ! זה שם המשחק .

שרל'ה ../images/Emo24.gifלא משנה מה, שבת שלום,

כיתבי לי במסר מה קורה, אני יודעת להקשיב, אני בלי מחשב כבר שלושה ימים,ועכשיו אני מביתו של בני, ככה שאין לי גם מסנג'ר כרגע,

ש ר ה לה

New member
תודה לכם. ובכל זאת אני עדיין זקוקה ל....

נחמה.. בתי השניה (מתוך שלוש) נמצאת ממש עכשיו בשעות אלו בביטנה של ציפור פלדה
, בדרכה אל אהובה היושב בארצו של הדוד סם.... האושר והחרדה, השמחה והעצב, משתוללים בקירבי... הדמעות זולגות חופשי.... ואינני יודעת אם אילו דמעות אושר(לשמוח באושרה) או דמעות כאב מהפרידה...

שרלה אין מה לעשות זו דרכו של העולם../images/Emo24.gif

תנחמי בזה שביתך מצאה אהבה..יש כאלה שאין להם וזה הכי עצוב...... וזו דרכה של אמא לבכות את ילדייה שעוזבים את הקן...
אבל אני בטוחה שעם הזמן שתראי את אושרה (או שתשמעי אותה) תהיי מאושרת באושרה
..

חיבוק ענק אליך שולחת

זוכרת את השיר עוף גוזל ? שרהלה תשמחי שאפילו מעבר לים הם הצליחו ליצוק קשר של אהבה ואנחנו פה לחבוק אותך נשמה , למלא את יומך באהבה ותזכרי שההיא תהיה במרחק של שיחת טלפון לא מעבר לזה אפילו שזה בצד נשני של העולם אותו ירח מאיר שם ככה כתבה קוריםן אלאל בשירה ואני מתפללת שעם הזמן בתך תגרום לו לעשות עליה ולחזור שניהם לארצנו וככה יתקצרו המרחקים בינך לבינה

ben 911

New member
שרהלה..את אמורה לשמוח בשמחת בתך. ../images/Emo140.gif

תראי אותי למשל. ירדתי לגינה כדי לקטוף כמה חמניות. (יש משחק כדורגל הערב) ושמעתי מהפינה של הגינה פססססססט, פסססססססט. תחילה חשבתי שהנחש שפיתה את חווה המואביה מנסה לפתות גם אותי.
אבל לא...הגינה מלאה חתולים כך שאין סיכוי לשום נחש לשרוד שם. ואז ראיתי חמניה הקורצת לעברי.
מושיטה לעברי זוג ידיים. "נעים מאד, קוראים לי אנג'לינה". אמרה.. "אבל אתה יכול לקרוא לי ג'ולי". הוסיפה. מאחר ואני מסתובב בגינה כשעלי תחתונים בלבד... לא נעים לי להתחבק עם חמניה. מה יגידו השכנים? אז הכנסתי אותה תיכף למיטה. ועכשיו אנחנו...נו אתם יודעים.
תגידו, אני קצת מודאג..
האם חמניה יכולה להיכנס להריון?
מה יגידו לי בבית היולדות? מזל טוב, יש לך רבע קילו גרעיני אבטיח.

בוקר טוב שרושקה...מה שלומך???

"אני תפקידי..לנגב לך את הדמעות" [שלמה ארצי...] אם הייתי שם ליד ביתך אל מול הגלבוע הייתי נותת לך חיבוק אמיתי..כי אני מבינה את הקושי שבפרידה..אפילו כשפשושי נבלעים בבטנה של המכונית של אבא בדרכם הבייתה אחרי שבת אצל "שבתא" זולגות לי דמעות וקשה עלי הפרידה למרות שאשוב אליהם תוך מקסימום יומיים......מחי דמעותייך יקירה...זהו דרכו של עולם...מרפדים להם קן..מלמדים אותם לעוף...והופ..פורשים כנפיים..עכשיו מצאי לך חבקן, נשקן, לקקן, מציצן
, בשלן, שימתיק את ימייך ולילותיך.....המתכון הכי נכון להסיר עצב..באחריות... בוקר נפלא לך ..ולכל חבריי הפורום...

למעלה