איפה אתם/ן אנשים?

פחדן אחד מה נבהלת

חכה אם תראה אותי באמת תיבהל

מחייך, נזכר בימי האידיולוגיה שלי...

נכון, אני יחסית צעיר לרוב החברים כאן. אך אני עדיין מוכרח לציין שאני הולך לבנות הון קטן לפני שאני הולך לקשור את עצמי לסיבוב הבא. סגול(עייף משני לילות רצופים של עבודה).

ממה נעלבת? מהקשקשן?

הייתה קריצת עין לאחר מכן אם לא שמת לב, אל תעלב ובטח לא ממני אני מי אני בכלל? בשבילך כלום אבל בשבילי אני המון.
ואגב צריך להחמיא לי שכביכול נעלבת?

אהבתי את חמש

אבל... קטנותו של אדם (שבתוכו אכן חושב שהוא קטן) מתבלטת (בעינו) ע"י נוכחות של אדם הגדול ממנו. ואז....אז מתחילות הרבה בעיות.

סגולי

אתמול הייתי ברוח שטות אבל היום חייבת לענות לך. 1.הכסף אינו עונה על הכל.לא ניתן לקנות אהבה בכסף,לא בריאות וגם לא אושר.הכסף הוא אמצעי ולא מטרה,עליו לשרת אותי ולא אני אותו... 2.באוהל סיירים יכול להיות המון אושר - ניצת חולה על מחנאות וחולמת על מסע מסביב לעולם עם תרמיל על הגב. 3.נכון רק לשם מה להודות הרי יש שיתוף ואם אתה מפרנס אני עושה דברים אחרים עבורך או ההפך. 4.נכון מאוד 5.מסכימה ויותר מכך גדולתו של אדם בצניעותו. ניצת מאמינה באהבה,יושר,פשטות ואושר.

בהחלט קשור

בוקר טוב מצב כלכלי טוב מקטין את המתח האובייקטיבי שקיים בזוגיות.מתח שעלול לפגום באווירה הכללית של הזוגיות. יחד עם זאת התחושה של להרגיש קטן או גדול לא באה ממצב כלכלי. היא באה ממצב אישי . יכולת אישית .בטחון אישי.אשיות דומיננטית. התפישה של לחוש קטן או גדול מתאימה לתרבויות אחרות. כמו התרבות הערבית למשל. מכוון ששם לאשה יש תלות מוחלטת בגבר. מבחינה כלכלית ובכלל. בתרבות המערבית כשאשה היא מבוססת זה בהחלט נורמלי. המצב הרגשי והיכולת האישית הם שקובעים את התחושה של לחוש קטן או גדול. זה באשר לשאלתך זוגיות שיש בה סוג של התמודדות ולא שיוויון באופן עקרוני. לפחות בהתיחסות הבסיסית של אחד לשני . לא תחזיק מים ?

אריסטו m

New member
מוצאת....יקירתי.....

אין לדעתי לערבב בין אהבה לכסף...!!! אהבה לא קונים בכסף... אהבה מתקשרת אצלי לטוהר...כי מבסיסה היא נקייה וטהורה... כסף מאידך יכול לשמש גם לחיוב וגם לשלילה....תלוי בבעליו... לבחור בבחורה עשירה רק בגלל כספה זה בעיניי כמו בחור בבחורה רק בגלל יופיה.ומה אם מחר כבר לא יהיה הכסף....אצטרך להיות תקוע עם מישהי שכל מה שהיה בה התקשר לעושרה...???? ומה עם אושרי....???(כן ב-א´) והבחורה שיש בה רק יופי (פיזי)...מה אם בעתיד תאבד מיופיה עקב תאונה חלילה....מה אז...??? לא זו הדרך בה צעדתי עד היום....ומן הסתם אני מניח כי אמשיך בדרכי גם בעתיד לבוא כיוון שזו צורת החשיבה שלי והיא זו שמסבה לי את תחושת השלווה כאשר אני בוחר את בחירותיי בחיים.... עושר....יופי....וכל שאר הסממנים החיצוניים יתקבלו בהחלט בברכה כאשר הם יהוו מרכיבים נילווים לעושר וליופי הפנימיים אותם תכיל האישה שאוהב... אינני בוחן אנשים סביבי אלא ע"פ מידת אנושיותם ומידת היותם בני אדם מן הזן שנעים להמצא בחברתם (כיוון שהם מפיצים מטוב ליבם לכל עבר)...ללא כל קשר למי מהצדדים יש שפע גדול יותר בערכים חומריים... אם ארגיש כי העומדת מולי מנפנפת ביופיה...ביכולתה הכלכלית או בכל סממן תפל שכזה...אמצא לנכון לזוז הצידה כדי לאפשר לה להמשיך לנפנף הלאה... ובלבד שלא לידי... אריסטו....(מנפנפות על ה-
בהחלט תתקבלנה בברכה....
)

בודאי מתוק ולא טענתי אחרת

משום מה מבינים אותי אולי לא כהלכה, שונאת כסף שונאת בא לי לתפוס את זה שהמציא את הכסף ולנער אותו עד שכל הכסף יעוף לו מאוזניים. אני ? אני? אני הריי בכלל מכורה לאהבה זה ה"כסף הקטלני" שלי (ראה הוזהרת
)

רק לא ../images/Emo174.gifות בבקשה אני בגמילה

יום שבת קרב והקיני קורא לי ואסור לי עוגות עכשו אל תגידי עוגה בבקשה למה אני מתה לפרק פה אוכל.

שוב פעם הפקינסון?

ובכלל לא לך ה
נשארו רק שתי חתיכות לסגול ולגורן,את כבר קיבלת מספיק

למעלה