איפה אתם/ן אנשים?

גורן44

New member
אתן הכל ../images/Emo61.gif

חי על חסה ועגבניות לאחרונה. אבל אם עוגת תותים + קצפת.... אז היא שלי.

רק לא ../images/Emo174.gifות בבקשה אני בגמילה

יום שבת קרב והביקיני קורא לי ואסור לי עוגות עכשו אל תגידי עוגה בבקשה למה אני מתה לפרק פה אוכל.

אריסטו m

New member
ניצתוששששש....יקירתי...../images/Emo24.gif

טוב....אני יוצא קצת החוצה.... יעני להעלם קצת.....לחזור כאורח.... ואז אולי גם אותי יכבדו קצת ב-
וב-
......
ניצתושששש....מתוקה,חשבתי שהלכת לישון...
טוב,אם לא אז אני קופץ לבקר.... מזמן לא שתינו יחד איזה
.... אריסטו....(מחכה לניצת.....עד שתשוב....)

אני? לישון?

מה אני זקנה???????? היה לי ערב מעניין שוחחתי עם חברה מהתיכון... לא שוחחנו ולא נפגשנו 17 שנה לפחות ופתאום באתר שנקרא ח´ברה מצאנו האחת את השניה... העלנו זכרונות והיא הזכירה לי שבעצם תמיד הייתי שובבה גדולה
מחר הולכות להעלות זכרונות על כוס
אבל היום יקירי? שותה איתך נו כבר אתה בא?

לידי?

איך לא הרגשתי? בטח נתי לך ת´גב איזה מגעילה אני רגע מסתובבת אחחחחחח הנה אתה יקירי

לא יודעת ממש לקחת לי את השאלה

יערית אמורה לעבור דירה לא ? שאלתי אותה על כך ולא קיבלתי תשובה כנראה שהיא עסוקה. ועמי???. אולי הלך לחפש את תמי מסכן בטח פגש את המכשפה הרעה.

*יערית

New member
הצילווווווווווווווווווווווווו!!!!!!

אני אני אני אני אני כבר לא רואה את עצמי, לא רואה שום דבר כמעט עבודה בית ארוע בערב עבודה בית ארוע בערב, כמובן שרק בשמחות..... אבל קצת מנוחה לרגליי לא יזיק... אבל והנה האבל הגדול
מחכה לי חמשוש בצפון גם לשם חתונה של חברה וכמובן כל מה שנילווה לאחר מכן מאסג´ים ופינוקים לרגליים שאוהבות לרקוד לכל מגוון הריקודים, אז השבוע הרבה ריקודים של תימנים
ומחר יום חמישי נמשיך לרקוד טראנס והאוס
וביום שישי..מצב רוח חופשי
יש ספא בחמת גדר(על הגדר)והרבה הרבה אוכל ושתייה וביום שבת בערב נחזור לעדכן. עד אז יש לי הרבה עבודה ...וגם את האריזות של הבית הזנחתי השבוע. מתגעגעת..קראתי מהר מהר כמעט את כל השלושה הימים האחרונים... אבל שמישהו יציל אותיייייייייייייייי
מתענוגות החיים האלו

*יערית

New member
בוודאי.....

אני רצינית..אין בי כוח יותר..... זה מתיש!!!!!!!!!!!! אבל נכון שאלו יהיו בעיות חיי.... ולרגליים שלי יהייה פיתרון ביום שישי... תודה על שזכרת שבעוד חודש אני עוברת
קסם קסם..... ויש לי מה לומר לך עוד קטנטן על אלתרמן...... אני חושבת שאם תחשבי היטב היטב.... האם את מוכנה לוותר בעיניין של בגידה? של דחייה? עזבי שהוא שאל אותה......הרי הגברים של היום לא שואלים..אלא מבצעים(ממש לא כולם)...אז האהבות של פעם היו אולי בשאלת מבחן ..היום הם מתבצעים ואחר כך שואלים
אז עמוק עמוק בפנים האהבה היא ממש לא כזו!

יעריתי אולי אפתיע אותך אבל...

באמת שאין לי כל בעיה עם זה,אם טוב לא לרעות בשדות זרים שיהיה לו לבריאות... רק נראה אותו שיהיה לו כח אחרי

*יערית

New member
את רואה....

יש לנו אותו ראש מתוקה שלי(אז מי דיבר פה על הגיל שלי..?
) גם אני טוענת..או יותר נכון אומרת מציאות...... לא רועים איתי בשדות זרים....כי לא חסר דבר!(ואני רחוקה מלהיות מושלמת) פשוט משתדלת להיות ה-אישה בעלת כל המגוון של נשים בראש אחת! כך שבאמת לא יהייה לא כוח לחפש אחרת
יישר כוח אחותי!

למעלה