איפה אתם יושבים?

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

Drunk Bullet

New member
אני יושב..

האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? זה המקום הפנוי במשרד ליד מי אתם יושבים? צמוד לקצינה האחראית על האגף בו אני משרת, קצינה חביבה ביותר. ואם לבד - למה? לא לבד האם אתם רוצים לעבור? כן! הקצינה מהאגף ממול - קחי אותי! בנים - יש נוף? oh yeah! הקצינה ממול
אה כן, גם המשרד של רבנות הבסיס ממול
יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? כן! חיילות נחמדות, כולן תומכות ועוזרות וכו', והמש"ק כוח אדם (מהאגף של ה-קצינה
) בן אדם קרוע. מרוצים מהמקום שלכם? נראה לי שכן, למרות שלא ציפיתי לשירות צבאי כזה. ישבתם שם בשנה שעברה? בשנה שעברה ישבתי בכיתה בבי"ס העבירו אתכם פעם מקום? כן

M a r U s k A

New member
אני יושבת במעבדה!

זה נורא ואיום! זה מה שקרה לבית הספר שלי! לא רק שהוא בחסות הרצליה עכשיו, סגרו את כל הקומה השלישית.. ואין מספיק כיתות!!! הכיתה שלי לומדת כרגע במעבדה , 40 תלמידים בחלל המתוכנן ל25 מקסימום (בגלל מחסור מקום לציוד ל40 תלמידים בכיתה אחת, כיתות המעבדה מתחלקות לשניים וכל חצי לומד במעבדה אחרת). יש מזגן אחד בלבד, והלוח קטן פי 3 מהלוח הממוצע! למרות שיש מספר יתרונות לכיתה הזאת, היא בקומה הראשונה כבר טוב, ממש ממול הקפיטריה ויש המון לוקרים ליד, כך שלא יהיה מצב כמו שנה שעברה שלמדתי בקומה השלישית ורצתי לקומה הראשונה בשביל הלוקר! חוץ מזה, מצאתי לי מקום מושלם בכיתה, השולחן האחרון בפינה הרחוקה מהמזגן! מקום נהדר לישון בו במשך 3 שעות ביוטכנולוגיה.

Drunk Bullet

New member
איזו מעבדה יש בקומה הראשונה?

ומה לעזאזל הולך בהנדסאים?! למה לסגור קומה שלמה?

M a r U s k A

New member
כי היא שייכת לאוניברסיטה.

ונממ זה היה פעם מעבדה, והפך לסתאם כיתה שוממת במשך השנים ועכשיו אנחנו תקועים בה! זו הכיתה ממש ממול הקפיטריה.

Drunk Bullet

New member
אהה

מעבדת אלקטרוניקה או משהו כזה, לא? בכל מקרה, יש לי הרגשה שסיימתי את הבי"ס ברגע המתאים ביותר..

DeAth ScrEaM

New member
יש לך הרגשה נכונה :|

ומרינ... הקומה השלישית כבר לא של האוניברסיטה... השכירו אותה למישו.... ובקרוב יתנחלו לנו על הקומה הזאת :| ובכלל כל הביצפר מתפרק.

אני ../images/Emo13.gif

האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? זה המישרד שנתנו לי להיות בו, ובנתיים אני לא מיתלונן. ליד מי אתם יושבים? רוב הזמן יושב לידי אזרח עובד צה"ל. האם אתם רוצים לעבור? כן,למרות שטוב לי הייתי רוצה לשרת במקום יותר מעניין. בנים - יש נוף? ברור שיש! יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? האזרחים בסדר,הקצינים כצת פחות. מרוצים מהמקום שלכם? המקום הוא דיי סבבה. ישבתם שם בשנה שעברה? בשנה שעברה ישבתי בבית ספר. העבירו אתכם פעם מקום? ליפני זה הייתי במישרד אחר ושמה היה לי ממש רע, אז עברתי.

the freaky girl

New member
:]

יושבת בטור הקרוב ביותר לטור השמאלי, שולחן ראשון, הכי קרובה לדלת..... ככה שיש לי "פתח מילוט" קרוב....
האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? לא, סתם ראיתי מקום פנוי.. ליד מי אתם יושבים? ליד ניקול/ניקה, בחורה חכמה... האם אתם רוצים לעבור? לא אכפת לי... יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? בטח, אם המורה נחשב/ת ככזה/ו..
האנשים - כן. מרוצים מהמקום שלכם? כן..:) כפי שאמרתי, הכי קרובה לדלת... ישבתם שם בשנה שעברה? לא, קודם היתה לנו כיתה נורמאלית, הדלת בצד השני וכאמור, אני הייתי הכי קרובה [גם שולחן ראשון, ומאחורי קיר..:| ] כי ממילא אני לא נשארת יותר מידיי זמן בכיתה..
העבירו אתכם פעם מקום?כן, בכיתה ד'..? ד'ה..:p

E K O

New member
ואת גם

יושבת בשיעורי מתמטיקה ליד טום וכותבת לו דברים מסויימים במחברת

sapirpir

New member
אני יושבתתתת

כמעט מקדימה (שורה שניה) באמצע. אל תדאגו אני לא סובלת את היריקות של המורה [=

למעלה