איפה אתם יושבים?

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

AeroSlash

New member
במקרה אני קצת יודעת על המורה

הזאת ממקורות אחרים. היא הביאה לך מגן 100, תגיד תודה כי אתה אולי היחיד שאוהב אותה מהבוגרים שלה.. כנראה שהמילה "להסביר" קצת זרה לה..

SpyKid

New member
היי, אתה יושב איפה שאני ../images/Emo6.gif

[בסוף השולחן שלנו שני ולא שלישי]

נראה לי עוד מעט אצטרף ללשיי..

אבל לפני זה, אגיד איפה ישבתי בשנה האחרונה שלי בבצפר. :) איפה אתם יושבים? ישבתי תמיד בסוף הכיתה, כמה שיותר רחוק מעיניי המורה.. P: האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? בחרתי, כמובן. כל פעם שעברתי לאיזה שעור או שניים לקדמת הכיתה, קיבלתי בראש מהמורה כי לראשונה היא ראתה שאני אפילו לא יודע איזה שעור זה.. חח האם אתם רוצים לעבור? לא, אבל , בעיקר בשעורי ספרות, העבירו אותי כמעט כל שעור... בנים - יש נוף? לא היה.. יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? חח נורמאלים-לומדים ומקשיבים למורה? אז ממש לא.. בכל מקום שישבתי, הדבר האחרון שעניין אותי ואת חברי/חברתי לשולחן זה מה שמתרחש בשעור.. חח מרוצים מהמקום שלכם? כל עוד עברתי מיוזמתי-כן.. חח העבירו אתכם פעם מקום? חחחחחחחחחחח אולי יש בכיתה 2-3 מקומות שלא ישבתי בהם.. (וזה לא היה מרצוני החופשי.. כל הנדידה הזאת ברחבי הכיתה..)

DeAth ScrEaM

New member
ניאמ.

אני יושבת... המממ... בטור הכי שמאלי ליד חלון.... איפשהו בשורה האמצעית נראה לי. עם לינצ'יק אהובתי... רק שהשנה היא ליד הקיר :( אחרי כמה שנים טובות שאני הייתי שם :( לא, אני לא יושבת שם כי הציעו לי. אני יושבת שם כי נוח לי. לגבי הנוף....
ברר.. הנדסאים <וכן אני מודעת לעובדה שזה היה מכוון לבנים.> סביבה של אנשים נורמלים? בערך. לפני ומאחורי יושבים חברים שלי... בצד... לא יודעת. מי שם לב מי יושב בצד? ואני די מרוצה מהמקום. אני רגילה אליו. ושערוריה!!!!!!!!! סגרו את החושה שלנו! שמו גדר! אין גנרטור! אין חושה! אההה! <נו טוב. כולם שמו זין ועישנו בחצר על הספסלים. :/ > ניאמ. כן.

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחח

כל השאר פתוח. אבל בררר! שערוריה! איך הם יכלו לעשות דבר כזה?!?!

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo9.gif

ברור!!!!!!! היה בן זונה!!!!!!!!!! אני רוצה עוד! אההההההההההההההההה!!!!!!!!!! ניאמ =] כן =] עוד מעט זמפירה

DeAth ScrEaM

New member
לא ../images/Emo4.gif

וחיכיתי :( ולא היה :( שיר כלכך יפה :( מהחדשים הם שרו את medlenaya zvezda... ועוד משו.. לא זוכרת..

DeAth ScrEaM

New member
יאפ =]

כשהיה את Ангелы כולם כבר בכלל התחילו להשתגע...
במיוחד כמיד אחרי זה היה Полковнику некто не пишет =] היה ממש טוב. ולפני ההופעה לב טייל לו במועדון.. חחח ואף אחד לא שם לב
מסתבר שהוא ביישן =] פשוש =]

Drunk Bullet

New member
באסה עם התאריכים האלה..

אוף, אם הטירונות הייתה מתחילה בתחילת יולי, הייתי יכול להיות בהופעה..באסה!

למעלה