איפה אתם יושבים?

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

E K O

New member
איפה אתם יושבים?

מתייחס לתלמידים שבין משתתפי הפורום, אבל גם אנשים שלא לומדים יכולים להגיד איפה הם יושבים, לא שזה יגיד לנו הרבה
האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? ליד מי אתם יושבים? ואם לבד - למה? האם אתם רוצים לעבור? בנים - יש נוף?
יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? מרוצים מהמקום שלכם? ישבתם שם בשנה שעברה? העבירו אתכם פעם מקום? שנת לימודים מוצלחת!

GallaxY

New member
מאחורה , צד ימין של הכיתה

אחד לפני אחרון... מקום קבוע

AeroSlash

New member
איפה אני יושבת...

איפשהו ליד החלון בקרוון הסרוח שבו אנחנו הולכים ללמוד השנה

SpyKid

New member
וואי, זה אחד הדברים המרתקים

בתחילת כל שנה
(לא בציניות) עד עכשיו ישבתי די במקום קבוע כמעט כל שנה [שולחן שני ליד החלון - כי אפשר להישען על הקיר או להסתכל מהחלון כשמשעמם
) אבל השנה אני וחברה אחת מהכיתה יושבות בשולחן השלישי, והיא ליד החלון
[אני יודעת, לא הבדל משמעותי
] בשיעורים שלא בכיתה (מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, ספורט) אני משתדלת לשבת בשולחן הראשון (עם מריה) כי אם אני אשב רחוק אני לא אתרכז, ואלה מקצועות שיותר חשובים לי :)

L e s h i y

New member
אז ככה

אני את הבית ספר סיימתי לפני שנה אבל עדיין: עכשיו אני יושב בבית מול המחשב אבל מיום חמישי שעבר ועד אתמול ישבתי בכלא צבאי. "האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם?" לא בחרתי לשבת בכלא, המג"ד הבן זונה פשוט רצה להתנקם בי.
"ליד מי אתם יושבים? ואם לבד - למה?" ישבתי שם "ליד"/עם כמה מאות אנשים. אם הייתי עושה בעיות למ"צים אז היו משיבים אותי לבד - בתא באגף המבודדים...
"בנים - יש נוף?" לא היה ממש מה לראות שם, כל ה"פושעים" הם חיילים-בנים, בנות היו רק בין המ"צים אבל כולן היו די מכוערות חוץ מאחת.
"יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים?" ממש לא, היו שם הרבה לא כל כך שפוים.
"ישבתם שם בשנה שעברה?" לא, פעם ראשונה שלי.
"העבירו אתכם פעם מקום?" כן, מכלא 4 לכלא 6.

L e s h i y

New member
תגובה

אני משרת בתור לוחם בתותחנים. המ"פ שלי הציע לי לעבור לחימוש של הגדוד, חשבתי על זה והחלטתי שאינני מעוניין. למחרת המג"ד הארור זימן אותי לשיחה במשרדו שוב באותו נושא - הבהרתי לו שאינני מעוניין לעבור לחימוש ואילו המניאק הזה אומר לי "אני קובע פה, ממחר אתה לא חלק מהפלוגה - אתה עובר לחימוש". התפתח דין ודברים ובשלב מסוים אמרתי לו "אני לא כלב שלך שתבעט אותי לאן שאתה רוצה" - בשלב זה הוא העיף אותי מהמשרד וביקש שיביאו לו טופס תלונה, מייד אחרי זה הליצן הזה שפט אותי והביא לי 21 ימי מחבוש (!!!) בגין "התנהגות מבישה". ישבתי שבוע ואז שיחררו אותי, יום ראשון אני חוזר לגדוד שלי נראה מה יהיה, בכל מקרה אין לי שום כוונה ללכת לחימוש - על גופתי המתה.

L e s h i y

New member
זה חימוש בתותחנים

הבחירה כאן היא לא בין חיל החימוש לחיל התותחנים אלא בין לוחם בתותחנים לחימושניק בתותחנים. האפשרות השניה הרבה יותר גרועה, חימושניק זה התפקיד הכי בזוי בגדוד תותחנים, זו טחינת עולם - 5 ימים בשבוע לטפל בתומ"תים המזדיינים מהבוקר עד הלילה בבסיס נטוש ושורץ נגדים שנמצא בקצה העולם.

iris 23

New member
אני יושבת.....

אני יושבת ליד הקיר,ליד החלון בשולחן הראשון.. אממ בחרתי לשבת שמה כי זאת הדרך היחידה שככה אני אקשיב למורה ולא אהיה מעופפת מאחורה בטור... אני יושבת ליד חברה הכי ותיקה חחח לפחות לגבי בי''ס. לאאאא אני לאא רוצה לעבור..הזהרתי את המורה מראש שאם היא מעבירה אותי אחורה אני אעשה לה בלאגן... אממ יושבת בסביבה נורמלית אם אנשים לא נורמליים חחח מאוד מרוצה!השמש מאירה עליי השמיים מחייכים מה עוד אוכל לבקש?! לא ישבתי שם בשנה שעברה,בעצם עברתי גם כיתה...לכיתה יותר נחמדה אגב! אממ העבירו אותי מליון פעם מקום על בעיות התנהגות!...אבל זה לא ממש הזיז לי כי בכל מקום הפרעתי להם חחח בקטנות! המשך יום נפלא איריס

Janem

New member
...

איפה אתם יושבים? בשולחן האחרון ליד הקיר. האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? תמיד אני הצעתי. כיתה זה כמו אוטובוס, יש יותר מזגן מאחורה (לפחות בכיתה שלי לשעבר). אפשר לעשות שם הכל: גרעינים, לשחק בפלאפון, לישון, וכו'... ליד מי אתם יושבים? רוב הזמן לא הכי שמתי לב מי יושב לידי, העיקר שהיה לו/לה אוכל... ואם לבד - למה? כי לא מפריעים לישון, לא מבקשים דברים... :) האם אתם רוצים לעבור? חחח, עד היום אני משתדל לתפוס ת'מקום הזה בקורס. בנים - יש נוף? הנוף יושב מקדימה, הנוף חרשניות. יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? תמיד היו מוציאים חצי מהטור שלי על הפרעות. ואז גם אותי אוטומטית. מרוצים מהמקום שלכם? :) ישבתם שם בשנה שעברה? תמיד, אפילו בגן במעגל של הכיסאות אני הייתי הכיסא בפינה... העבירו אתכם פעם מקום? בסוף י"ב העבירו אותי לקדימה, ואז סבלתי מנדודי שינה... אז לא באתי יותר :( עד הבגרויות. שנת לימודים מוצלחת! :( י"ד...

Mr MAG

New member
כרגיל

השורה הכי אחרונה בפינה הכי שמאלית, ליד החלון והישר מתחת למזגן. המיקום המושלם לדבר, לישון, לזרוק חפצים על אנשים וללכת מכות עם השכן לשולחן.

Mr MAG

New member
אה בכל ללא שמתי לב לשאלות

האם בחרתם לשבת שם כי מישהו הציע לכם? לא, אני התיישבתי שם מתוך הרגל ליד מי אתם יושבים? חבר, קבוע כבר שנה שלישית שיושבים ביחד האם אתם רוצים לעבור? חס וחלילה בנים - יש נוף? לא בכיתה שלנו
יושבים בסביבה של אנשים נורמאליים? אצלנו ? אנשים נורמאליים ? לא תודה ! מרוצים מהמקום שלכם? בטח ישבתם שם בשנה שעברה? כן רק בבנין אחר חח העבירו אתכם פעם מקום? ניסו

E K O

New member
פרופיל נמוך

שולחן שני, טור שמאלי, לא ליד הקיר במתמטיקה אני יושב בשולחן שלפני האחרון, ליד הקיר באנגלית, אה רגע - אין ^_^

AeroSlash

New member
וואי.. במתמטיקה אני יושבת...

רגע
אין לי מתמטיקה :p סליחה, הייתי חייבת..

E K O

New member
תהני עם ברכה

וזין על כל מה שתגידי כי לודמילה היא מורה טובה, אז ז*ן

AeroSlash

New member
לודמילה מלמדת אותך?!??!?!!?????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח

E K O

New member
תגידי מה שבא לך

היא אחלה מורה, הביאה לי מגן 100 אז על כל פעם שכתבת את האות ח' אני כותב את האות ש'....

למעלה