איפה אפשר לעשות סט-אפ

IdaNowinski

New member
איפה אפשר לעשות סט-אפ

רצוי מרכז הארץ. ורצוי מקומות בלי סיפורים מפוקפקים כמו הסיפור על כלי זמר שיש בעמוד הזה

tomsoier

New member
אם אתה רוצה ללכת על בטוח...

יש לך את הרצל בבורסה ברמת גן...

אז ככה

הרצל ידוע כסטאפיסט מומחה. הוא מתעסק בגיטרות עוד מלפני שנולדת. בהרבה מאוד שנים האחרונות הוא לאט לאט דווקא עזב את נגינה ויותר ויותר התמקצע בתיקון ובנייה של גיטרות. הוא מעביר הרצאות גם בחו"ל. גאון, אין מה לעשות. עושה קסמים. הבעיה היחידה היא הכמות המטורפת של האנשים שעושים אצלו סטאפ. הוא נמצא בחדר קטן, ובקושי יש מקום ללכת מרוב גיטרות. בעיקרון, אתה משאיר את הגיטרה, תוך שבוע ככה הוא מכין לך אותה. אתה יכול לנסות לדבר איתו בטלפון מראש, לשאול אם הוא מוכן לעשות לךך את זה במקום (אם זה חשוב) זה נקרא ללכת על בטוח כי העבודה שהוא עושה על הגיטרות פשוט מדהימה.

eran377

New member
דווקא לא כל כך נדירים המקרים שהוא

עושה סטאפ במקום... פשוט זה דורש תיאום מראש בטלפון. אגב בעיה נוספת איתו - הבנאדם מדבר פשוט המון וזה מייגע... אבל מי שיש לו כוח לחפור על גיטרות ושאר הירקות יהנה שם

לא אמרתי שנדיר P:

היי, אני חושב שכל מי שבאמת קונה גיטרה, ומשקיע בה, ועושה סטאפ, נורא נהנה לחפור על גיטרות ;)

Idan Katz

New member
בפעם ה99,999,999

אלון שגיא, רח' ארלוזרוב בת"א 0544972455 חג שמח.

danimili

New member
הבנאדם אמן

אלון באמת משכמו ומעלה. הוא אמין וכנה, מקצוען אמיתי שמביא את הגיטרה לרמה מאוד גבוהה, אני מאוד מרוצה ממנו. הוא נותן גם אחריות של שישה חודשים שבמהלכם כל מה שתרצה בין אם לכוון או לנקות משהו יתבצע בכיף. ודרך אגב אני לא יצאתי מרוצה מהרצל - במקרה הספציפי שלי (ואני מדבר על מקרה פרטי) הרצל השקיע ממש מעט בגיטרה, לפי דעתי בגלל שהוא עמוס כל כך בעבודה והתוצאה היתה לא טובה.

doc monti

New member
אתה לא לבד

שמעתי על אנשים שיצאו לא מרוצים, וגם אני לא הייתי לגמרי מרוצה מעבודה שהוא עשה.

yotamn9

New member
נצל"ש- אבישי שבת

לצערי הגיטרה שלי עברה תאונה קטנה ויש לה סדק קל בצוואר. האם מישהו פעם נתן לו את הגיטרה לטיפול ויכול להגיד לי אם שווה לי ללכת לתקן אצלו? חבר שלי גם המליץ לי על אלון שגיא, אבל יש לי קצת בעיה להגיע עד לת"א, ואבישי שבת הוא מירושלים. אם לא תהיה ברירה אני אסע אליו, אבל אני אשמח לקבל תגובות על אבישי שבת.

למעלה