עצוב:( ניק ושאר הבויז כאלו מלאכים!!!!!!! אנשים מקסימים!!!!!!
S Sweet Russian Girl New member 24/10/05 #31 עצוב ניק ושאר הבויז כאלו מלאכים!!!!!!! אנשים מקסימים!!!!!!
S Sweet Russian Girl New member 24/10/05 #30 יא קראתי את זה../images/Emo7.gif איזה עצוב! תמיד ידעתי שהבויז אנשים מקסימים ועכשיו זאת עובדה! ואיזה עצוב שהוא בחג המולד לבד אני מתנדבת להיות איתו!!!!
יא קראתי את זה../images/Emo7.gif איזה עצוב! תמיד ידעתי שהבויז אנשים מקסימים ועכשיו זאת עובדה! ואיזה עצוב שהוא בחג המולד לבד אני מתנדבת להיות איתו!!!!
K koral669 New member 24/10/05 #33 לא נראה לי שיש מישהו שלא היה רוצה להיות איתו בחג המולד... שיבוא לפה שיהיה עם כולנו בחנוכה!
S Sweet Russian Girl New member 24/10/05 #34 נכון ושיביא את כל הבויז והמשפחות שלהם ביחד.. נעשה חגיגה יהיה כייף ומרגש!
Shiri from the block Active member 24/10/05 #1 מסכן../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif אבל אני בטוחה שהוא לא יחגוג לבד... יש לו את בקסטריט, המשפחה השנייה שלו.. אבל זה ממש נורא שמישו בגיל כזה צעיר צריך לעבור דבר כזה../images/Emo10.gif
מסכן../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif אבל אני בטוחה שהוא לא יחגוג לבד... יש לו את בקסטריט, המשפחה השנייה שלו.. אבל זה ממש נורא שמישו בגיל כזה צעיר צריך לעבור דבר כזה../images/Emo10.gif