איפה אפשר למצוא

עדידי15

New member
הומואים חמודים שלי../images/Emo99.gif

תודה

poster girl

New member
נצל"ש- I STILL!!!!

איך מכינים את הוידיאו... [סירטון] mms://a254.v54558.c5455.c5455.g.vm.akamaistream.net/7/254/5455/v0001/bmgdv.download.akamai.com/5455/video/c2m/Backstreet_Boys/BSB_Istill_MakingOf1.wmv

poster girl

New member
נוו!!... שוב פעם...

mms://a254.v54558.c5455.c5455.g.vm.akamaistream.net/7/254/5455/v0001/bmgdv.download.akamai.com/5455/video/c2m/Backstreet_Boys/BSB_Istill_MakingOf1.wmv

poster girl

New member
אוף תפוז דפוק.... ../images/Emo10.gif

פעם אחרונה... I STILL איך מכינים את הוידיאו [סירטון]: mms://a254.v54558.c5455.c5455.g.vm.akamaistream.net/7/254/5455/v0001/bmgdv.download.akamai.com/5455/video/c2m/Backstreet_Boys/BSB_Istill_MakingOf1.wmv

Shiri from the block

Active member
כמה דברים וואי וואי../images/Emo122.gif../images/Emo113.gif טוב אממ התמונות יפות../images/Emo99.gif ואחלה סירטונים, תודה!

ראיון מאוד אישי עם ניק.

http://www.not-like-you.com/main.php?subaction=showfull&id=1130091446&archive=&start_from=&ucat=& אממ למי שאין כוח לקרוא: הוא אומר דברים דיי מכאיבים על ההורים שלו. ניקר בדבריו שהרגש שהוא מרגיש כלפיהם הוא בגבול השנאה. הוא נשמע לי אדם מאוד בודד.
והוא אמר שאת חג המולד הוא יחגוג לבד! שזה פשוט לא בסדר! כי חג המולד זה חג משפחתי כזה. ולחגוג לבד זה פשוט עצוב... אני מקווה שאחד מהבויז יזמין אותו לחג, למרות שזה לא יקרה, כי הם בטח רוצים להיות לבד עם המשפחות שלהם. או שאיזה חבר יזמין אותו... או שיהיה עם אח שלו
.

candyheart

New member
זה ממש עצוב...../images/Emo7.gif

קראתי את כל הראיון,ואני ממש מרחמת עליו,מסכן...הוא נשמע בן-אדם כזה טוב וכל-כך לא מגיע לו כל הדבר הזה. יש לו ממש מזל שיש לו את הבויז.הם ממש המשפחה שלו עכשיו...תחשבו מה היה קורה לו בלעדיהם? אני גם מאוד גאה בו שהוא נשאר אופטימי,זה הכי חשוב! וניק,אתה מוזמן לבוא לחגוג איתנו את חנוכה כאן הארץ!

sivanick

New member
../images/Emo10.gif

אוף נו כמה אני אבכה היום.. גם אלכס למרות שזה בעיקרון שמח אבל מרגש
גם הכי גאים(
) ועכשיו זה? פה אני כבר נשברת זה ניק זה הכי חשוב
אני מקווה שדברים יסתדרו בשבילו.. יש לו את האחים שלו הוא לא צריך להרגיש לבד
הוא צריך אישה טובה...

ראיון מאוד אישי עם ניק.

http://www.not-like-you.com/main.php?subaction=showfull&id=1130091446&archive=&start_from=&ucat=& אממ למי שאין כוח לקרוא: הוא אומר דברים דיי מכאיבים על ההורים שלו. ניקר בדבריו שהרגש שהוא מרגיש כלפיהם הוא בגבול השנאה. הוא נשמע לי אדם מאוד בודד.
והוא אמר שאת חג המולד הוא יחגוג לבד! שזה פשוט לא בסדר! כי חג המולד זה חג משפחתי כזה. ולחגוג לבד זה פשוט עצוב... אני מקווה שאחד מהבויז יזמין אותו לחג, למרות שזה לא יקרה, כי הם בטח רוצים להיות לבד עם המשפחות שלהם. או שאיזה חבר יזמין אותו... או שיהיה עם אח שלו
.

תפוז!!!!

זה לא עובד ככה: אני לא שולחת הודעה ואתה אומר שאי אפשר. ואז שולחים שוב ואתה מחליט לשלוח את שניהם פתאום! אוי, איזה מעצבן אתה!

12 Not Like You

New member
../images/Emo3.gif

הוא לא צריך את אלכס שיש לו אותי!!!
כפרעליו
אני ממש בוכה!!!
גם בכיתי כשאמרו שאהרון [ה-ה' בשביל אישתי
] וניק רבו
הוא כזה בנאדם טוב!!לא מגיע לו משפחה כזו!!

למעלה