איפה אני יכול להשיג......

• פותח הנושא Wess
  • פורסם בתאריך

ב א ר י

New member
מה המחיר ?!

ידידי אם אתה שואל אותי מה המחיר,אז...אין לך גם הכסף המספיק למערכת ניטרו ! אז רד מעץ המחשבות והחלומות על ניטרו ! חבל שתתרסק לרצפה מגובה כזה... בארי

clubhead

New member
אם אתה לא יודע איך היא נראית...

סביר להניח שאתה לא ראוי לאוטו הזה... אם בכל זאת אתה מאוד מאוד מאוד רוצה אז תחפש טוב טוב כי הם נדירות בארצנו... יש אחת אדומה בחיפה חבל"ז נדמה לי למכירה

red cars

New member
אני לא בטוח ראיתי אותה בשבוע

שעבר עמדתיליה איזה 10 דקות ולא ראיתי שהיא למכירה לגבי מכחרה אני יודע שנמכרה אחת לבנה עם גוון של פנינים משהו ב180K

clubhead

New member
אני לא מדבר על זו...

יש את "הרגילה" שנמצאת בחיפה ואני רואה אותה כל הזמן היא באמת לא למכירה עד כמה שידוע לי. שבוע שעבר ראיתי עוד אחת אדומה למכירה...יכול להיות שהיא סתם ביקרה בחיפה.

אילן די

New member
ווס אני לא יודע אם סיפרו לך

אבל יש בפורום הזה הגבלת הודעות ליום. כל משתמש יכול לכתוב רק כמות מוגבלת של הודעות ואם הוא עובר עליה - הוא נקנס בסכום גדול למדי. מישהו זוכר על כמה עומדת ההגבלה היום ? בכל מקרה - אף אחד פה לא יודע את התשובות לשאלות שלך, כי כאן לא משפרים מכוניות בשביל פתיחות ברמזורים, אז תחסוך מאיתנו. ובארי, מה אתה מציע לו GT3000 (ולמה התכוונת ? מיצובישי או אלפטא ?). הבן אדם שאל על מאזדה לאנטיס או יונדאי קופ.

sronis

New member
../images/Emo6.gif ועכשיו גם אני אפסיק, שלא אעבור

את ההגבלה גם כן
רוני

ב א ר י

New member
אילן ידיD...

מי כמוך יודע ידע מהי מערכת הזרקת ניטרו על מאזדה לאנטיס או יונדאי קופה...הרבה צחוק ברחוב...לפחות מבין אלה שיזהו...אני הכרתי אחד כזה בארץ ששם מערכת כזו להונדה סיויק DX מודל 93,מבחינת מראה האוטו,הוא נראה רגיל לחלוטין,לבן פשוט,בלי מדבקות בלי כל מיני ברדק וכאלה,אוטו לבן פשוט,אבל המערכת שלו הייתה משהו מהסרטים <מהיר ועצבני> כמו שאומרים תרתי משמע. בכל אופן שתבין שהאדם שהכניס את המערכת הזה היה בן 50 משוגע על מהירויות ועד כמה שאני יודע היום הוא כבר לא בין החיים,היות והוא והרכב נעלמו מעל פני האדמה,בגלל טעות שלו...אמרו לי שהוא התרסק לתוך איזה קיר סלעים בצפון.האמת היא שכבר שנים שלא ראיתי אותו. בכל אופן לידידנו כאן ששואל על ניטרו הייתי נותן לו לשחק במירוץ המכוניות שיש לי בSK יש להם שם ניטרו וגם המכוניות נראות כמו חיפושיות,כך שזה גם יתאים
... בארי

לראשונה אני מסכים איתך!!!!!!!!

ושם הרבה הרבה סימני קריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (להמחשת ההסכמה..)

ב א ר י

New member
יששששש סוף סוף מסכימים איתי !!!!!

הולך במיידית להקים אגודה לסימני קריאה ושאר סימני פיסוק וכד´
חחחחחחח... בארי

cyber2200

New member
לwess

אני לא כל כך מכיר את היונדי קופה ובאופן כללי לא אוהב מכוניות מהאזור הזה של העולם, אבל בכל זאת... למכונית הזאת יש בכלל טורבו? חשבתה על לשים טורבו? נהגתה פעם על מכונית עם טורבו? חשבתה אולי קודם להחליף פילטר אויר או אגזוז לפני שאתה רץ לפיין טיונינג לשים ניטרו??? יש עוד מיליון שיפורים שעושים ברכב לפני שמלבישים עליו ניטרו. ד"א מהיר ועצבני חרא של סרט חוץ מכמה מכוניות נחמדות (בעיקר הג´טה... או שרק אני חושב ככה? :), בול כמו נקודת פריצה רק במקום גלשנים שמו מכוניות. תעשה חיים... ותשתדל לא למות... אומרים שלמות זה גם לא כיף וגם לא בריא

Wess

New member
לסייבר 2200

ברור שאני קודם יעשה שיפורים לפני הניטרו שאני מתכוון לשים! שיפורים במנוע בעיקר!!! אני קודם רוצה לדעת אם אפשר להשיג את זה בכלל!

zakiboy

New member
אפשר להשיג מערכת ניטרו אבל

חבל על האוטו ועליך כי מדובר במערכת לא יציבה שתגמור על המנוע בנוסף יש להתאים את המנוע שיתאים ללחצים של מערכת הזרקת ניטרו וכמובן שילדה יציבה וחזקה ככול האפשר ובנוסף יכולת ניהוג מיקצועית. אני יודע שיבוא של בלון ניטרו כזה עולה בסביבות 1000$-2000$ תלוי בגודל הבלון ויש גם מי שמתקין את המערכת אבל תחשוב טוב טוב לפני שתעשה את זה כי לפי דעתי זו שטות מיותרת תקנה מכונית ספורט טובה וזהו עדיף מאשר לבזבז כסף על שיפורים מיותרים

rigi

New member
זה גם חסכוני....

דס"ל וסולר זה כמעט אותו אוקטן..... את כל הטרקטורים בטייסת היינו מתדלקים בד"סל.... לא מתגעגע ממש לא מתגעגע לטרקטור...............

ב א ר י

New member
ידידי אתה צריך להיקרא WASTED!!!!

לא WESS.... יש לך עודף כסף כנראה,אין לך עודף ידע ואתה מדבר כמו נהג בחיתולים שמתלהב מחתול ! אז תחסוך לכולם את השטויות שלך ולך תקנה מטוס קרב כי בקצב הזה אתה צריך מטוס אם בנוסף לשיפורים אתה רוצה גם ניטרו...
אני אישית מבקש ממך לחדול לצחוק עלינו,כאן בפורום,הא ?! <
> מעניין מתי קיבלת רישיון אם יש לך בכלל ! מה שכן אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל...אתה שמעת ניטרו וזהו ! אין לך מושג מה המחיר המשוער אפילו למערכת כזו,אין לך הידע המתאים לנהיגה ברכב כזה לא כל שכן ברכב רגיל כדוגמת סוסיתא,אז בבקשה... בארי
<לא מבין מה קורה לילדים של היום...
>

למעלה