איפה אני יכול להשיג......

• פותח הנושא Wess
  • פורסם בתאריך

Wess

New member
איפה אני יכול להשיג......

תגידו פיין טיונינג יכולים להשיג לי ניטרו? אם לא איפה אני יכול להשיג?

אנילא יודע בן כמה ה WESS הזה..

אבל אני רואה פה תסביך TEEN17.. מישהו חושב כמוני ?

Wess

New member
מה הקשר????

מה קשור אם אני בן 17 או בן 31 כל הקטע הזה של שיפורים זה יכול להיות בכל גיל! למשל הייתי ביום שישי במועדון 5 ויש שם אנשים בני 30+ שאוהבים את זה ועדיין משפרים להם את המכוניות שלהם!!!!!

cyber2200

New member
אם מותר לשאול...

על איזה רכב אתה הולך (או רוצה... או מדמין) לשים ניטרו?

Wess

New member
על יונדאי קופה

חשבתי לשאול את פיין טיונינג אבל קודם רציתי לשאול אותכם

ב א ר י

New member
שאלה לי אליך !<=סימן קריאה ../images/Emo3.gif

המממ...באמת נראה לך שתוכל לשלוט ברכב עם מערכת הזרקת ניטרו ? ונראה לך שיש בארץ כבישים לרכב עם מערכת כזו ? ומי מבטיח לי ולך שלא תהרוג אותנו בעת תאונה איתך,ישנה סכנת נפץ !!! תחשוב קצת ותראה אם אתה צריך את הדבר הזה באמת ואם אתה גם אחד שאוהב מהירויות,אז לך תעבור איזה קורס או שניים בנהיגה מתקדמת ותקנה איזה רכב ספורט מהיר כג´ למבורגיני ולא תצטרך מערכת ניטרו כי גם ככה תגיע לאותן תוצאות בארץ בערך ! אז ידידי,מה שנותר לי לומר לך,או שאתה פשוט מטורף באמת ואין לך שום יכולת לאמוד מציאות אקטיבית מול דימיון פרוע שבראשך או שראית את הסרט "מהיר ועצבני" יותר מידי פעמים !!!!!! סוף מעשה במחשבה תחילה... אז תחשוב ! בארי

Wess

New member
אמת................ אמת בדבריך../images/Emo18.gif

אתה צודק בקשר לשליטה ברכב אף פעם לא התנסיתי במהירויות גבוהות כל כך אבל אני מוכן לנסות אני לא שולל דבר לפני שאני מנסה אותו!!! עכשיו בקשר לכבישים זה לא בעיה אפשר למצוא כביש פתוח בלי הולכי רגל ובלי סיכון אחרים ולנסות את זה ובקשר למהיר ועצבני ניחוש טוב הבאת, וצדקת!!!!

ב א ר י

New member
אז עיצה אחת לי אליך !<=שוב ../images/Emo8.gif

רד מהמחשבה הזו לפני שהמעשה יוריד אותך מלחשוב בכלל ! אם אתה רוצה להתנסות במהירויות גבוהות,לך תעבור קורס נהיגה כפי שאמרתי,דע קודם לשלוט ברכב רגיל ואחר כך תתחיל לחפש כבישים בכדי לנהוג קצת יותר מ 200 קמ"ש. כי אם תיכנס לסיחרור ב 200 קמ"ש או שאתה מתרסק ותיעלם או שפשוט רק תתרסק ! להתהפך עם רכב במהירות גבוהה זה לא כייף ! ויש חכמים רבים כאלה בארץ שניסו והצליחו,אבל יש להם בעיה כעת הם לא יכולים לנסות שוב ולא מבחינה פיזית אלא מבחינה מציאותית,הם לא קיימים כבר. יותר פשוט ויותר בטוח שתעבור קורס או שניים לטובתך ולמען בטיחותך ובטיחות שאר הנוהגים בכביש וגם יותר זול לך לקנות רכב ספורט מהיר כג´ GT 3000 למשל שהיא מאוד מהירה ומהנה לנהיגה ותיתן לך למעשה את אותו אפקט על כבישי הארץ ! מערכת ניטרו זה לא דבר פשוט בכלל,זה מאוד יקר ודורש טיפול תכוף והחלפה תכופה של חלקים,אז רד כבר מהמחשבה הזו ! כפי שאמרתי יותר זול לך לקנות רכב ספורט מהיר שמאושר עפ"י חוק לנהוג בארץ ! וזה הכל אני חושב... עוד שאלה קטנה...בן כמה אתה והאם יש לך רישיון בכלל ?! בארי

Wess

New member
וכמה זה עולה?.....

אתה יכול להשיג לי תמונה של ה GT3000 ומה המחיר שלה?

sronis

New member
אוי אוי אוי...

אתה שואל על ניטרו עוד לפני שיש לך מכונית... ובקשר ל-GT3000... ממש לא נראה לי שהיא בשבילך... (הן מאוד נדירות בארץ דרך אגב, אבל יש אחת למכירה בלוח העיר והמרכז... וגם אקליפס) רוני

Crusader

New member
שאלה על הקורסים

מה בדיוק מלמדים בקורסים הללו,כמה זמן, מה מקבלים בסוף חוץ מידע ונסיון וכמה זה עולה? רוני, נולד עם כישרון הנהיגה (טסט ראשון אני מבקש)

sronis

New member
זה הכי חשוב לך מה?

שהמכונית תראה טוב? זה הכי חשוב? חפש בגוגל תמונות... רוני

Wess

New member
אני יודע איך היא נראית אבל מה המחיר

????????????????????????

למעלה