איפה אני?.. איפה?

Shenizel

New member
איפה אני?.. איפה?

ומה זה כל הדברים האלו מסביב? ולמה הם צוחקים?זה עלי? ולמה אני מספרת להם משהו הם חושבים שאני משוגעת? איפה אני איפה? אני במקום המתאים לי? ואיך אני יוצאת אם אני לא? איפה אני איפה? מחבקת את הכרית מקווה שזה יעבור לצרוח בתוכה זה משהו שכבר לא יעזור.. פגיעה,כל כך פגיעה.. וכל דבר פוגע,וכל דבר דוקר.. כבר נהיה קשה לי לקבל את הכאב הזה. קשה לי להטיב לעצמי,קשה לי פשוט לחיות כמו שאני רוצה המון זמן אני מדחיקה דברים ואף אחד לא שומע מהם כלום ועכשיו,שיש אנשים מקצועיים שיודעים,הם יגידו לי משוגעת את צריכה להיות בבית משוגעים ככה אני מפרשת מה שהם אומרים ולאנשים אחרים,זה לא יראה בעיות, כן אני ילדה בלי בעיות,זה רק אני רואה את הבעיות האלו זה המחשבה שלי לא טובה אין לי בעיות,בכלל אין לי בעיות,כמו שאמא אומרת כן,אמא,בזמן שהיא חזרה מהעבודה הבייתה ב7 בערב כבר יכלתי להסתיר את כל הפצעים ואם אני לא מצליחה להסתיר,אומרת לה שנפלתי. מה יעזור אם אני אגיד לך שיש לך ילדה שמכים אותה כל יום אם את לא עשית כלום למי שפגע בי הכי הרבה?? והפסיכיאטרית אומרת "אני חייבת לדווח" ואמא תאמר "אני לא רוצה לדווח" אז אמא יופי בצתה מאוחרת נזכרת להגיד לי למה לא עשית כלום למישהו שהטריד מינית את הילדה שלך "לא חשבתי שזה משמעותי כל כך" מה?? ממתי להטרדה מינית אין משמעות?? היום אני לא הלכתי לבית ספר זה לא בגלל שאני חולה במצב נואש וחמור זה בגלל שאנילא רוצה ללכת אני קמתי בטעות,אני גם לא רוצה לקום אפילו אני לא יודעת למה אני רושמת את ההודעה הזאת למה אתם תדעו מה להגיד לי? תגידו לי שהכל בסדר,יופי,תודה. תעזבו אני מקרה אבוד,באמת שמקרה אבוד אומרים שאסור להפנים כי מבין השנים זה מתחיל לאכול את הבפנים נדמה לי שכבר אותי זה אכל.. מה אני משליחה את עצמי עליכם.. יש לכם בעיות.. לא משנה כמה פעמים אני יספר ויכאב לי.. אני לא יכולה לספר זאת בקול רם לא משנה כמה אני מחייכת אליכם,אני תמיד אבכה בתוכי אני לא באמת שמחה,החיוך שלי זה אשליה והאופטימיות היחידה שהייתה לי הלכה לאיבוד איפשהו נהייתי מציאותית,אני לא רוצה לחיות במציאות,אני רוצה להמשיך באשליות הן לפעמים מצליחות לעבוד עלי,כמה שאני שמחה,פשוט מאושרת-עליזה. ובפנים בוכה,ורק לבדי בוכה.. קשה לי לכתוב.. ואולי כתבתי מספיק.
 
שניצל,

הרבה העלתה לי ההודעה שלך..בעיקר הרבה זיכרונות...(למרות שמעט מוזר לי לקרוא "זיכרונות" למשהו שקרה לפני שנים,ושנזכרתי בו רק לפני שנה פלוס) את לא משוגעת,ואת לא צריכה להיות בשום מקום שאינך רוצה להיות בו-אך זה תקף גם לגבי להיות על יד מישהו שמטריד/מכה אותך..... אמא?אולי לא תרצה לדווח כי יהיה לה קשה להתמודד,לא כי לא יהיה לה איכפת ולהטרדה מינית יש הרבה משמעות,וכן גם לכל הטרדה שהיא,גם פיזית,אלימה לאמא שלך קשה להתמודד(מה שבהחלט לא מקל על ההתמודדות שלך),וכואב לה בשבילך.....היא לא יודעת איך "לאכול את זה" אני מציעה לך כן לנסטת ולדבר איתה,להסביר לה,להיפתח(מה שכן כורך בתוכו סיכון להיפגע).יש הרבה גורמים אחרים,חיצוניים אשר תוכלי לדבר איתם-ולרוב הם ימליצו לך לדווח.כי זה נכון.כי את לא צריכה לסבול את זה.כי מישהי אחרת לא צריכה לסבול את זה. כי מי שעושה את זה הוא חולה והא זקוק לעזרה.... אל תבכי בתוכך-תוציאי...יש מקומות בהם רוצים להקשיב ולחבק,ולבכות יחד איתך....ואוהבים אותך ומקבלים אותך כפי שאת-עם הכאב ועם הדמעות ועם הכעס והכל...... אין לי את "המילים הנכונות" מה לומר לך אין לי מתכון מה לכתוב לך..... גם אני לא יודעת מה להגיד לך.... יצא לי די ארוך ומסורבל,אבל.... מקווה שבין השורות אמרתי את אשר רציתי לומר......
 

Shenizel

New member
הדר קוראים לי.

לאמא שלי בכלל לא קשה להתמודד עם ההטרדה שעברתי,האמת איך שאני רואה את זה היא התמודדה ממזמן! פשוט לא חשבה שזה תקוע לי בלב. היא בכלל לא חשבה. ואני כן חייבת להיות במקום שאני לא רוצה להיות בו אם הם יגידו לילהיות בו זה כפייה.
 
מלאכית יפה שלי ../images/Emo23.gif

את לא מקרה אבוד ואני חושבת שאסור להרים ידיים מאף אחד, שאף אחד לא יהיה במצב של להגיד על מישהו שהוא מקרה אבוד. אני יודעת שכואב לך, גם כשאני מחבקת אותך ומסתכלת לך עמוק בעיניים אני רואה את הכאב הזה, מבפנים. גם כשאת מסתכלת עליי בעיניים ובוחנת אותי לעומק, ולא מאמינה שמישהו פשוט אוהב אותך ככה, כמו שאת. שאני מתפללת שיהיה לך טוב. הייתי רוצה שתפסיקי לפחד בלילה. הייתי רוצה שתוכלי להסתכל על פרח בחוץ ולהיות שמחה כמו פעם. הייתי רוצה שהאופטימיות תחזור לתוך חייך. הייתי רוצה לחבק אותך כל כך חזק, מכל הלב. הייתי רוצה לקחת את הכאבים שלך ולשים בבקבוק ולזרוק לים. אני רוצה הרבה דברים אבל בעיקר אני רוצה - אני רוצה שתרצי. שתרצי בשבילך. את עוד ילדונת, אל תיתני לחיים האלו להביס אותך. אל תחשבי כרגע על האישפוז. הרי יש עוד תוצאות שאת צריכה לקבל. ואם זה כן יגיע אני לא אעזוב אותך לבד. אני אבוא כל יום לבקר אותך עם המון נשיקות וחיבוקים. ממי, יש הרבה דברים גרועים בעולם הזה. תודה לאל שאת נושמת, ובריאה, והולכת, וכשרונית בטירוף, וטובת לב, ומקסימה, ומצחיקה, ומתוקה, ובעלת דמיון עשיר ומפותח. אל תסתכלי על כל הרע כרגע. לא הכל רע. יש גם דברים טובים. אוהבת אותך הדרי
 

Shenizel

New member
../images/Emo7.gifתודה מתוקה..

תודה לך תודה שאת נשארת.. תודה
 
אין מצב אחר מבחינתי

אני כל כך אוהבת אותך שאמרתי לך כמה שלא אגיד את זה במילים זה לא יתאר עד כמה את חשובה לי.
 
לפיצקי ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

"יש הרבה דברים גרועים בעולם הזה. תודה לאל שאת נושמת, ובריאה, והולכת, וכשרונית בטירוף, וטובת לב, ומקסימה, ומצחיקה, ומתוקה, ובעלת דמיון עשיר ומפותח. אל תסתכלי על כל הרע כרגע. לא הכל רע. יש גם דברים טובים." נתי כבר כתבה לך הכל בחכמתה החמה והאוהבת- ואני עומדת אחרי כל מילה שלה, כל פסיק, אוהבת אותך ילדונת !!
 

empty smile

New member
קסם יקר שלי,

מבין את התחושות שלך וכואב איתך. אבל גם צוחק איתך. כי אנחנו יודעים שאפשר לשים את הדברים מאחורינו. לפתוח את הארונות ולאוורר את השלדים. אח"כ אפשר לבנות אחלה של תפאורה גותית מכל העסק.
יהיה בסדר. אני מקווה. עוד נחלים.
 

Shenizel

New member
חחח..

אני כבר כמה שנים שמה את זה מאחור כן,מאחור-בדיוק איפה שאפשר לתקוע את הסכין בגב ולסובב אותה לכל הצדדים.
 
דעתי

אני לא חושב שצריך לשים את זה מאחור. אני חושב שצריך לפתוח את זה ואז זה יזוז הצידה. הדברים האלו בחיים לא יעלמו אבל אפשר ללמוד להשלים איתם ולהמשיך. אני לא יודע איך, אני גם בחיפוש הזה עכשיו.
 
אני חושב

גם שצריך לדבר על דברים בשביל שהם ירפו. צריך להגיד אותם כמו שהם, בלי לעדן. פשוט להוציא אותם מהפה החוצה. זה ממש קשה, אבל קשה לראות פתרון אחר בשביל שהדברים ירפו. אני חושב שזו הדרך היחידה.
 

Shenizel

New member
../images/Emo23.gifמתוקי..

בוא נעוף למקומות רחוקים בא לי לצייר את גן עדן בעננים איך הוא יראה? מה נמצא בתוכו?
 
../images/Emo23.gifנמצא בתוכו

כל מה שבא לך שיהיה בתוכו. תציירי בו את כל הדברים שאת הכי אוהבת בעולם. אפילו לחמנייה עם סחוג אפשר לצייר בו
 

Shenizel

New member
אני רוצה..

שיהיה בתוכו שדה ענקי.. עם עלים ארוכים ארוכים.. שאפשר לטבוע בתוכם אם אפול אני רוצה שיהיה בו שקט שיהיה בו אהבה,לא סתם אהבה,אחת אמיתית אני רוצה שלא יהיו בו אינטרסים,כדורים רפואיים או חשמל. ושאני אגור על יד שיח של תותים שהחיות שם הסתובבו איפה שהם רוצים שלא יהיה לו גבולות,או כלובים. שאני אוכל לקחת את כל האנשים מכדור הארץ ולשים אותם שם איתי בגן עדן שלי בעננים שיהיה שדה ענקי,אני רוצה לרוץ שם חופשי
 
../images/Emo13.gifזה נראה

גן עדן נפלא
אולי באמת תעשי ציור כזה? אני הייתי נהנה שם.
 
איזה כפרות שלי שניכם ../images/Emo88.gif../images/Emo25.gif

שנ'י כל כך אוהבת לקרא את מה שת'ם כותבים כאן.
אולי תתחתנו וזהו? אני בכל אופן אהיה נורא מבסוטי ואבא לבקר את הנכדים.
ואביא להם >
וגם
- ו
(
)? איבא
 
למעלה