איפה אנחנו באנדרומדה?

מיצפיצ

New member
איפה אנחנו באנדרומדה?

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בשידורי אנדרומדה שמשודרים כל יום לפני שתיים ובשבת בשתיים? האם השידור בשבת הוא ברצף מהשבוע או עונה אחרת? והאם מה שמשודר במשך השבוע מתקרב לסוף הטוב(כמובן)? או שאנחנו עוד באמצע. הייתי שמחה לקבל תשובה בדוקה.

masterMZ

New member
יש הסבר מפורט בפנים

קבל הסבר...בימי שבת בצהרים זה השידורים של העונה הרביעית(שהרסה את הסידרה הזאת)......וביום שבת בערב זה שידור חוזר של שבוע לפני...שידור חוזר של הפרק שהייה בשבוע לפני בצהרים במהלך השבוע זה העונה השלישית של אנדרומדה...

מיצפיצ

New member
תודה תודה תודה

שתי שאלות: האם הסדרה מסתיימת ברביעית ומתי והשנייה למה לדעתך העונה הרביעית הרסה הכל . כיון שראיתי פעמים רבות לא תקלקל עם כל מה שתענה לפחות לגבי..פשוט התבלבל לי הכל

cwn

New member
לא נכון

השידורים ביום שבת הם השידורים של העונה החמישית, אבל העונה הרביעית כן הייתה זו שהרסה את הסדרה, העונה החמישית נתנה לה קפיצה מחודשת ושיפרה אותה...

מיצפיצ

New member
יש למישהו קישורים

אחד אומר ככה שני אומר ככה , איך אדע מה באמת? תארו לעצמכם שיש עוד מישהו ששם על אהדרומדה. תודה

cwn

New member
אני יודע

אני בודק לפני שאני מגיב... לסדרה יש 5 עונות וביום שבת משודרת האחרונה, אפשר לדעת את זה גם לפי מספרי הפרקים, רוב הסדרות בעלות 22 פרקים בעונה, כרגע אנחנו נמצאים בפרק מאה ומשהו (אני חושב שבדיוק מאה ביום שבת האחרון) מה שאומר שכרגע אנחנו בעונה החמישית.

למעלה