איפה אלפא ??

shirag

New member
מסתומרת???

הצעת הנישואין כמובן

alpha80

New member
אבל... אבל... אבל...

הבנתי שאת כמעט נשואה, אז זה אבוד לי...

shirag

New member
אוח .. אתם הגברים.. ../images/Emo8.gif

כמעט נשואה
למי
אני דורשת להכיר אותו
אני נשואה בעיקר לעצמי ותאמין לי שזו עבודה במישרה מלאה שומעת עכשיו את :
DEAD OR ALVE - YOU SPIN ME RIGHT RPOUND ומקדישה לך אותו בחיבה

alpha80

New member
לא יודע - ככה אמרו לי בפורום

פורום שאלות ותשובות טוב כנראה שהם טעו

turrican

New member
חבל רציתי להפתיע אותך אלפא

החלק שלך בינתיים (יש עוד הרבה מה להוסיף\לשפר\לערוך) מוכן כנס לאתר שלנו ותקליק בגאווה על שמך ותתחיל להתמוגג מנחת (או שלא??) ואל תדאג מה שדיברנו פעם שעברה יתוקן היום או מחר בעזרת השם. מממ..כן??

tofit

New member
אחלה הפתעה

חבל שהוא לא כאן עכשיו... איזה רזומה יש לבחור, חבל"ז..........

turrican

New member
לא - בדף הראשי של האתר

לא בחלק של אלפא -אלא בדף הראשי של האתר (כמו בהתחלה) הזכרתי אותך שם יקירה.

שמש27

New member
בואנ´ה, אתם עושים כאן חיים, שניכם..

חחחחח היי ! בוקר טוב ! וואו ! פשוט התעלפתי מהביוגרפיה של אלפא - חבל על הזמן... נו, עם רקורד כזה - איך שהוא לא יכיר כל פיסת ויניל אובר דה יוניברס ? ובדיוק איך שאני בא להתלונן: אני רוצה לשמוע את המיקסים המדוברים... קופץ לי לעיניים "מיקסים להורדה"... אחח, טוריקן, גם אתה טייקון לא קטן. אז FREELOVE משרך דרכו למחשב שלי כעת... והיי ! אלפא יכול להעלות לשם שירים שמבוקשים על ידינו, לא ? תחזקנה ידיכם, מקסימים, ועשיתם לי את היום !

turrican

New member
ברור -לא?

היי
. אני שמח שאתה נהנה מהאתר שלנו (כן -> שלנו) מה שטוב פה שהוא דינמי (אתה בטח יודע למה אני מתכוון) . יש לי בתחמושת עוד הרבה הפתעות לאתר זה רק שאלה של זמן. אז מה המצב? והכי חשוב מה שלומך ידידי היקר?

alpha80

New member
היי שמש!../images/Emo42.gif

תודה על המחמאות. ו... האתר כולו עוצב תוכנן נכתב ומנוהל ע"י אלכס ידידנו... אני לא אחראי להעלות לאתר שירים... המיקסים שעשיתי נמצאים ברשותו של אלכס והוא אחראי להעלות לשם מה שיחליט... אבל... אם יש מיקסים מסויימים שתרצה - אל תהסס לבקש! אורן

alpha80

New member
אה..... זה שלא הגיע....

טוב - אנסה לשלוח אותו שוב אגב - אם אני שולח לך אותו בשני חלקים - יש לך אפשרות טכנית לחבר אותם - לא? כי אם כן אז נראה לי שמצאתי דרך פשוטה.

שמש27

New member
ממממ

לא נראה לי שאוכל לחבר אותם - עוד אין שום תוכנת WAV במחשב. אולי אתה מכיר אי-מייל עם יותר מ 6 מגה בחינם ? ואולי אני פשוט אבוא אליך הביתה, אתפטר מהעבודה, אקים אוהל קטן בסלון, ואבקש חסות של YAMAHA לבדוק האם הצורב שלהם מסוגל לעבוד שישה חודשים בלי הפסקה ?

למעלה