איפה אלפא ??

turrican

New member
לאלפא ושמש ../images/Emo13.gif

מה הבעיה? אני אשים את זה באתר בערב..עזוב אותך מלהפציץ את האימייל של שמש. התיבה שלי מכילה על 10 מגה.

alpha80

New member
אבל... אמרת שזו סתם גירסה...

שמש - שנינו בלילה עושים על אלכס סמיכה. הוא אמר שזו סתם גירסה. לא רוצה לסכסך ולהלשין....

שמש27

New member
עזוב אותו - הוא לא מבין...../images/Emo8.gif

טוריקן תבין. אני מובן גם לשמוע את שידורי הכנסת בערוץ 33 ובלבד שיהיה מאחורה את הבייס דראם המחומש (טה-טה-טה-טה-טה---טה---טה---...) של בלו מונדיי... אפשר גם את ה"בלופ בלופ" של Tainted love, או את הליין בס של Strangelove, בגרסת הסינגל... זה עוד לא באתר ???

turrican

New member
לשמש 27

שמעת את 2 הגירסאות . עם יד על הלב איזה גירסא את מעדיף? את הגירסא הראשונית (של Future) או את הגירסא שאלפא העלה (גירסא ארוכה) בלי התחמקויות . אגב למי שמטורף על השיר הזה באמת, יש לי גרסא של תוכנת מחשב שהיא ממש לא רעה יחסית לתקופה. מ-1985 (בצעירותי הייתי פריק של תוכנות מוסיקה במחשבים כמו: קומודור , אטארי ,אמיגה)

שמש27

New member
טוריקן יקירי...

תראה... תשמע... (בלי התחמקויות, כן ?
) תראה... תשמע... בטח שהגרסה הראשונית היא אייטיז טהור וכיפי ו"נכון" - אם ככה צריך להגיד. ובטח שאם הייתי צריך לבחור מה לשמוע במסיבה הבאה של הפורום (במהרה בימינו, אמן) אז זה זה. אבל הגרסה "שלי" זה... משהו מיוחד... זיכרון נערות... ורק לנסות לנחש ל פעם מאיפה כל הקטעים שם (רעיון לשירשור ! כל אחד ירשום מה הוא זיהה מהגרסה הזאת ! חחח.. אלפא - אתה לא משתתף, זה לא כוחות...
), ואז כל פעם הוא נכנס עם השיר בחזרה - זה... משהו אחר, כמו שרשמתי. אז נכון שזה נשמע קצת כמו STARS ON 45 אבל זה מקסים בעיני... ובכלל טוריקן - אולי תעשה "אגף" נפרד באתר להורדות ? ככה איזה 10 שירים, משהו סולידי, שיוכלו לשמש גם את אומן השבוע של הפורום, וגם, בשבוע ללא אומן, תוכל לשים שם את השירים שדובר בהם הכי הרבה השבוע ! לאלפא הרי יש הכל, וגם אני, הזבובון הקטן, יוכל לתרום (אם אלפא לא יהיה פנוי), ואז נגיד, אם יבוא איזה מישהו חדש לפורום, נוכל לשלוח אותו אחר כבוד להוריד את השיר של השירשור מדבר עליו ! אה ? רעיון טוב, לא ? בוקר אור, שבת שלום ועליקום בראקאת.

למעלה