איפה אלי ו.?

יש תוכנית

לבנות מעונות סטודנטים במרכז העיר (אזור מדרחוב בן-יהודה). זו המטרה העיקרית של הפרוייקט אבל כמו שאת אומרת - קמפיין דפוק יכול להחריב גם את התוכנית הכי מוצלחת

shellyland

New member
מגנייייב!

אני מה-זה יכולה לדמיין את בן-יהודה מקבל אופי קמפוסי. אולי שמישהו יקרא כבר לג'יבה ונשמע ממנו את דבר המומחה לענייני תיכנון העיר?

mucool2

New member
את מדמיינת את כל הבזארים

הופכים ל"אקדמונים"?

shellyland

New member
אני מדמיינת את כל הסטקיות

הופכות ל"רחל" (במלעיל) ואת כל המועדונים הופכים ל"בר-אתון" (גם במלעיל).

mucool2

New member
בבקשה אל תיתמם

המפה הזאת מגוחכת להחריד. בכוח הוציאו ממנה "מובלעות" בשכונות כמו רחביה ונחלאות, שהן הרבה יותר "מרכז העיר" מרוממה או מתחם משרד החוץ (!). שמת לב איך כללו במפה אזורים לא מאוכלסים כמו מתחם מלון המלך דוד, ימק"א, ממילא, גן העצמאות, טרה סנטה ובי"ס האקדמיה-לשעבר (הבנתי שמתכננים לבנות שם דירות יוקרה, שים לב איזו מובלעת עשו לכבודו!) אבל את אזורי המגורים בסביבתם המיידית הוציאו ממש בקפדנות? נראה כאילו ניסו לכלול במפה הזאת, פרט לשטח קטן מאוד במרכז העיר, את כל האזורים שאף סטודנט "נורמלי" לא ירצה לגור בהם (במקרה הטוב) וכמה שיותר שטח חסר משמעות (שאין בו בנייני מגורים כלל). המפה הזאת היא רמאות. כמה שפחות חורים? מפה יותר פרקטלית קשה לי לדמיין. אגב, מישהו יודע מה ההבדל בין בקו הכחול לאדום?

אלי ו.

New member
לא מיתמם, אולי לא מכיר את עיר הבירה

טוב כמוך. אני בהחלט מוכן לקבל שמדובר במפה דפוקה. כל מה שאני אומר זה שמי שמחפש כאן קונספירציה דוסית שמטרתה לדפוק את החילונים צריך למצוא ראיות רציניות יותר. ממה שקראתי באתר מדובר בתכנית שתועיל בעיקר לסטודנטים חילונים עם דגש לסטודנטים למדעים מדויקים. ברור גם לי ואני מניח שגם לך שבכך שכללו את מאה שערים וגאולה במפה זה לא עוזר לאף אחד, לא לסטודנטים ולא לחרדים המתגוררים שם. הסברתי את ההגיון בהוצאת נחלאות ורחביה בהודעה הקודמת.

mucool2

New member
קודם כל, אין הגיון

בהוצאת נחלאות, שהיא ממש לב העיר. זאת גם לא שכונת יוקרה מי-יודע-מה (חוץ מהבתים המשופצים, שחלקם הפכו למפלצות של תוספות בנייה, ושם ממילא אין לסטודנט תפרן מה לחפש). לגבי רחביה - שמתי לב ש-3 בניינים בכל זאת נכנסו למפה. האם מדובר במחדל?? בכל מקרה, גם שכונות לא כ"כ פופולריות/יוקרתיות, כמו הבניינים מסביב לימק"א, נותרו מחוץ למפה (וזה בניגוד למתחם ימק"א עצמו, שיהפוך בקרוב לשכונת יוקרה לתושבי חוץ). אבל יכול להיות שכל הוויכוח הזה מיותר. אני מתחיל לחשוד שהשתמשו במפה קיימת של "עדן" - החברה לפיתוח מרכז ירושלים (שים לב לכותרת- "גבולות עדן"), ואולי מדובר רק בעניין ביורוקרטי. בכל מקרה - המפה הזאת מעידה על עבודה לא רצינית, עצלות ו/או טיפשות.

shellyland

New member
בירושלים לעיתים קשה להבחין

בין קונספירציה דוסית מכוונת היטב לבין גמלוניות חלמאית של העיריה ופקידיה. אני חושבת שהאחד מאפשר את השני.

למעלה