איפה אלי ו.?

אלי ו.

New member
נכון, YNET טובים בדמגוגיה

שימי לב לתגובות האידיוטיות (ש YNET ידע שיבואו מכיון שטרח להשמיט אינפורמציה חשובה) כאילו מדובר במענקים לעידוד תלמידי ישיבה וכו'. עכשיו עשי כמוני וכנסי לאתר שהביאה העפרונית ונסי למצוא איך התכנית הזו עוזרת לחרדים כפי שנרמז בכתבה. מי אמר תשקורת ולא קיבל? הבעיה של הסטודנטים היא שהם מסרבים להבין את מטרת התכנית. מטרת התכנית אינה לסייע לסטודנטים אלא לחזק שכונות הזקוקות לסיוע. לעיריה אין אינטרס לעודד סטודנטים לגור בשכונות חזקות ופופולריות כמו נחלאות ורחביה, לעודד סטודנטים לגור ברחביה זה כמו לתת לילד פרס ע"כ שהוא מוכן לאכול את השוקולד. אני מניח שהכללתם של גאולה ומאה שערים במפה היא כדי לפשט את המפה ולא ליצור בה "חורים". קשה להאמין שמישהו בעירית ירושלים מצפה אפילו מסטודנטים דתיים לשכור דירה במאה שערים.

מוּסקט

New member
כשגרנו בארה"ב

בנו את מגורי הסטודנטים רחוק מהקמפוס בשכונה לא-משו, הוסיפו אוטובוס שנסה בסיבובים מהמגורים עד לקמפוס בחינם, ותוך שנתיים מאזור לא-משו, זה הפך לפנינה כיפית לגור בה, גם לאלה שגרו בחלק הלא-משו עוד טרם פלישת האוניברסיטה. זו לא המצאה חדשה ששינוי האוכלוסייה במקום מסויים משנה את איכות המקום. חבל שבקמפיין הירושלמי לא מדגישים את החשיבות בשינוי הדמוגרפי ויותר מדגישים את המענקים. קמפיין דפוק.

shellyland

New member
זה לא עבד

עם מעונות האלף בקרית יובל, שזכו לכינוי "מעונות הכלב".

shellyland

New member
יכוליות.

אז איך קורין למעונות בקרית יבל? בשבילי, כל מה שמערבה מאידלסון לא נחשב אוניברסיטה.

shellyland

New member
האחיניות שלי נתנו בהן שמות:

האוניברסיטה של אמא (
) והאוניברסיטה של אבא (
). עוד כמה שעות הגדולה חוגגת יומולדת 13 בגנים היפים של האוניברסיטה של אמא.

mucool2

New member
מי זה מי?

אני מניח שבאוניברסיטה של אבא יש יותר דשא. מה לא?

shellyland

New member
תלוי איזה סוג של דשא ../images/Emo120.gif

באוניברסיטה של אבא הנוף הרבה-הרבה-הרבה יותר יפה.

mucool2

New member
את חושבת שאצלנו אין?

אצלנו... כבר מעל 10 שנים מאז שלמדתי שם. והנוף באוניברסיטה של אבא באמת יפה, אבל רק מבעד לחרכים בד"כ.

איזה צד זה מאחורי?

בדיוק אתמול הזדמן לי לרגע להתיישב בכיסא של סטודנט בכיתה שאני מלמדת בה, ואז ראיתי איזה נוף יפה הם רואים ואני לא (מדבר יהודה) דשאים זו באמת הנקודה החלשה של הקמפוס בהר, אבל אין על הנוף - דרומה, מערבה ובעיקר מזרחה

shellyland

New member
בתלמידי חו"ל? גם צפונה הנוף לא רע.

אני מאוד אוהבת את מראה הכפרים הערבים הנשקף משם, בעיקר בשעות בין-ערביים. מקווה שלא יהרסו אותו יותר מדי עם קידמה ובנייה.

גם מעונות האלף הולכים לעוף

או לעבור הסבה למעבדות לפי מה ששמעתי השבוע עומדים להקים באזור ההוא פרק טכנולוגי (תעשיית היי-טק). כבר יש כניסה יפה מהצד ההוא מקבילה לכביש בגין, ביציאה מכביש בזק.

mucool2

New member
אני חושב שהמעונות כבר עפו

לא יודע מה עשו שם מבער לכך.

mucool2

New member
תשובה עניינית

קרית יובל (האזור של המעונות) שונה מאוד ממרכז העיר מבחינת האופי ואפשרויות הבילוי. בקיצור - מעונות קרית יובל היו רק בשביל לישון, "העיר" אמורה להיות מקום שחיים בו. במקרה הזה אני חושב שהכוונה היתה טובה, אבל סומך על העירייה שתצליח להפוך את זה לכשלון מהדהד.

נץ666

New member
אחחח, מעונות קרית יובל

השכונה בה נולדתי, המעונות בהם חגגתי עם סטודנטיות בלי סוף. כשאני הייתי סטודנט בירושלים גרתי אצל ההורים, אלא מה.

למעלה