איסומק מילניום

אור ז

New member
איסומק מילניום

אהלן ערן, ברשותי לה פבוני וגג'יה קלאסיק. אני רוצה לשדרג למשהו גדול ומאסיבי יותר. האם אתה ממליץ על האיסומק מילניום? האם ניתן לרכש אותה רק בג'ולי בהוד השרון, כמדומני שם ראיתי אותה? באם תוכל מעט להרחיב על המכונה ועל התוצאות. תודה מראש אושרי זהר.

carmonle

New member
במכונות אספרסו הסיווג הוא ../images/Emo96.gif

לא גדול ומסיבי אלא מכונות ביתיות, ומכונות מקצועיות. מכונה מקצועית בד"כ יותר נוחה לתפעול והרכיבים שלה יותר איכותיים/אמינים: כגון טרמוסטט, משאבה, ברזים וכד'. במכונה מקצועית קיימת יכולת להקציף ולהכין אספרסו במקביל מבלי הצורך להעלות טמפרטורת הדוד להקצפה כנדרש במכונות הביתיות ולאחר מכן להזרים מים על מנת להוריד הטמפרטורה טרם הכנת אספרסו. מאחר ואני בעד הדגמה טרם רכישה על מנת לראות את התוצר אצין מכונות שיש להם יבואנים בארץ וניתן לקבל הדגמה דרכם או דרך חברים בפורום. כל המכונות הם בעלות דוד עם מחליף חום וניתן לקבל אותם עם חיבור ישיר למים. חלק מהיבואנים מפרסמים בלוחות הפורום ויש קישור לאתרם בקישורי הפורום. להלן המכונות הבאות בחשבון מבחינתך: איזומק מילנייום - יבואן ג'קיפ מהוד השרון - קישור באתר cafewiz.com בריקולטה - יבואן coffee-tech קישור בקישורי הפורום אוסקר של נובה סימונלי - קישור בלוחות הפורום וקישורי הפורום. אין לי ניסיון אישי עם כל המכונות ולכן אפנה אותך לחברי הפורום שישמחו לספר לך על נסיונם ולאתר coffeegeek בו סקירות על מכונות אלו. יתכן שיש יבוא סדיר של מכונות נוספות אך אלו אינן מוכרות לי. המכונה איכותית ואני מרוצה מהתוצר שלה. מילוי המים בה אינו נוח שכן יש להוריד את הכיסוי עליו מונחים הספלים. לדעתי באם יש יכולת מבחינת תשתית אז עדיף חיבור ישיר למים במכונות אלו (קצת בעיתי אצלי). אתה מוזמן אלי לביקור והדגמות על מנת להתרשם מהמכונה ומהתוצר שלה. בהצלחה ערן

למעלה