אינסטנסים

JackyE

New member
אינסטנסים

או איך שלו קוראים לזה במייפל-סטורי >_> המשימות שאתה עושה בקבוצה, הפארטי רייד האלה :p מישהו יכול לציין לי איפה יש והרמות של כל אחד? תודה והמשך ערב מצויין :)

Guid

New member
היי!

קודם כל, היינו מאוד שמחים אם תציג את עצמך כמו שצריך. שנכיר, אתה יודע
אז לסיפתח- אני עידן, בן 23, ויש לי ריינג'ר ברמה 118 בברה
ולשאלתך- מה שאתה מחפש נקרא Party Quest, או PQ בקיצור. יש הרבה סוגים של PQ ברחבי עולם המייפל, ולכן יהיה קצת קשה לפרט על כל אחד ואחד. אבל אני מצרף לך קישור למאמרים של הפורום בנושא ה-PQ השונים שיש. אתה מוזמן לקרוא ולעיין, הכל מפורט שם בצורה מסודרת
זה הקישור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Default.aspx?ForumId=1694&cId=8032 אם אתה רוצה, אתה יותר ממוזמן להתייעץ איתנו לגבי פיקיו ספציפי לרמה שאתה נמצא בה, כי לכל רמה יש מספר סוגים של PQ שאפשר לעשות, אבל לא כולם הכי מומלצים...

JackyE

New member
היי בחזרה :p

טוב אז הגבתי כאן אתמול, סיפרתי שחזרתי למשחק אחרי 4 שנים o_O התחלתי דמות של לוחם בברה (בעבר הפסקתי כפייר-מג רמה 60) כעת אני רמה-19 והבנתי שהPQ שבקרנינג סיטי מתחיל מ-20 ולא 21 כמו שמצויין במדריך, נו טוב (= בWOW קוראים לזה רייד/אינסטנס אבל איך יכולתי לשכוח את: L4PQ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ אני חייב לציין שעדין לא עבר לי השוק מהמשחק.. מה לעזאזל פיראטים?! איזה סקילים יש להם, שתיית רום והקאה על הסיפון?
משונה כל העסק... אז אני מעיין בן21, נעים מאוד עידן! :)

מצבניק

New member
האמת שפיראטים

הם זיוף מוצלח למדי של גנבים :/ אבל יש דמויות טובות כמו האיוון, שזה קוסם ששולט על דרקון. או האראן שהוא לוחם המשתמש בקומבואים מגניבים! הרזידנס הם מורדים המספקים פתרונות מסויימים, למשל הבאטל מייג׳, שאני מניח שהוא מסוגל ללחום יותר טוב מקוסם רגיל...

btekx

New member
למה קראת פיראטים מזיופים??

בקיצור לא ממליץ אוון אלא אם יש לך NX כדי לקנות סקילים מסויים...

Hasselblad

New member
המממ אני לא ממש מסכימה איתך אדם

אני חושבת שהפיראטים בכלל לא דומים לגנבים. אני משחקת בשדוארית וגם היתה לי אססנית בעבר והפיראטים מאוד מאוד שונים. מה גם שמאוד קשה להמליץ לבן אדם על שחקן מכיוון שרובנו לא שיחקנו בכל הדמויות ומה גם שכל אחד אוהב סיגנון שונה... רוב הפורום לדוגמא הם קוסמים ואני אישית קוסם זאת העבודה האחרונה שהייתי פותחת.... עניין של אופי.

מצבניק

New member
לא מזלזל בהם חלילה!

בתור הומור אמרתי זאת כדי להסביר לו פחות או יותר מי הם... יש לי שחקנית GubiGirl שהיא טאנדר ברייקר, והדמיון בין גנב ושודד ים הוא עצום!

Guid

New member
הדמיון בהחלט גדול בין גנב לפיראט,

אני בעצמי ממש התבאסתי מזה כשיצאו הפיראטים בזמנו. גם לי זה היה נראה ממש כמו שכפול של העבודות של הגנב... אבל היום כבר יש לי בראולר ברמה 55, ואני בעצמי אומר שהוא ממש לא דומה לבנדיט~ ומהיכרות שלי עם גאנסלינגרים, הם ממש לא דומים לאססינים...
עניין של היכרות, זה הכל...

Hasselblad

New member
היי מעיין ברוך הבא

אני סיון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 174 בברה. אכן המשחק השתנה המון המון המון ויקח לך זמן להתרגל, ובנוסף בעקבות כל השינויים הרבה מהמדריכים בפורום לא מעודכנים ולכן אתה מוזמן לשאול פה כל שאלה. השתלבות נעימה בפורום

Don Nirtin

New member
אנחה כבדה* עידן!!!!!!!!!../images/Emo267.gif

צריך לשכתב מחדש את הפיקיואים האלה. חלק מהם עברו שינוי גדול וחלק.... ובכן. לא.

Guid

New member
נכון,

דברים קצת פחות עדכניים אחרי הביג-באנג, אבל בעיקרון הרעיון נשאר אותו הדבר כמעט בכולם. אבל אין ספק שצריך לעדכן

צ ל י ל 8

New member
לגבי כל ה-פיקיויים למינהם

יש בכל עיר יש דלת קסמים שמוליכה אותך אל כל הQP למינהם. לפי הרמה שלך, נפתחות לך דלתות. אם אתה ברמה נמוכה מדי, לא תוכל לגשת לPQ מסוים. נסה ותהנה

למעלה