אינטרנט

זיתרענן

New member
אויש, למה אמרתי לך??

:-‏)‏. אם זה יגרום לך להתנתק מהנט, אז אפילו אם לא תקראי ת`בלוג זה שווה.

יהיה אינטרנט..

רימון. יהיה פורום, אם בעלי יסכים. צריך לפעול עם הרבה שכל ובלי רגש כדי לא לטבוע להתמכרות. הילדים?.. כשיהיו לי ילדים נדבר.. /tapuzforum/images/Emo178.gif ולכי תדעי איזה אתרים יוולדו עד אז.. ואולי.. אולי כבר יבוא המשיח ולא נדע יותר התמודדות מה היא. לילה טוב צדיקים /tapuzforum/images/Emo13.gif

Liron1005

New member
יהיה לי אינטרנט בבית.

אני חושבת שילדים שמונעים מהם, ימצאו דרך להשיג את זה בסופו של דבר, גם אם יצטרכו לחכות כמה שנים כדי לקנות טוקמן או וואטאבר. אני חושבת שחשוב שיהיה אינטרטנט בבית, אבל שיהיה עם סינון כדוגמת אינטרנט רימון. ד"א, איך את יכולה לדבר רעות על דבר שאת עושה בו שימוש יומיומי? "טומאה, רוע, הבלי העולם הזה, תאוות, ושוב פעם טומאה" - אז למה את כאן אם את יודעת בדיוק במה מדובר?

danravia

New member
‏"היא נכשלה"

ובגדר שבע יפול צדיק וקם/tapuzforum/images/Emo67.gif

Womanizer99

New member
סתם שאלה,

את תהיי מוכנה לשים טלוויזיה בבית עם חבילת ערוצי פורנו למקרה שאולי הילדים ימצאו את זה פעם? אני חושב באותה הדרך שלך, אבל אשמח אם תמצאי לי תשובה עניינית לשאלה...

Liron1005

New member
השאלה עצמה

היא לא עניינית, ובכל זאת: טלוויזיה תהיה בבית, כן. עם ערוצי פורנו? לא. הסיבה: בדיוק כמו שאני לא אחשוף אותם לתכנים פורנוגרפיים ברשת, אני לא אעשה זאת בטלויזיה. יכול להיות שפספסת, אבל ציינתי שיהיה לי אינטרנט מסונן.

Womanizer99

New member
גם טלוויזיה?

וואלה. מכאן הדיון שלנו מיותר לחלוטין כי את האינטרנט את יכולה לחסום, אבל ערוצים בסיסיים כמו ערוץ 2,10,24 וכדומה את לא. ולכן הילדים שלך יצפו וילמדו (גם כשאת לא בבית) על אונס, על הימורים, על סמים, על פשיעה, כי זה מה שהטלוויזיה הישראלית מחנכת ומלמדת! אל תשכחי רק לרשום אותם לבית ספר שלומדים בו לימודי ליב"ה ולא חלילה תורה, כדי שלא יצאו אנשים ישרים, חלילה

Liron1005

New member
תתפלא.

היום אפשר לחסום (לפחות בהוט, אני יודעת), את כל הערוצים או לבחור איזה ערוץ יהיה פתוח ואיזה לא. אז אל תתנשא.

Womanizer99

New member
את בטוחה

שהנוער של היום (גם בגיל צעיר) אינו יודע איך לפרוץ את הקוד? חחחחח חחחחחחח, לייק. כל ילד ולוא הקטן שבהם יודע בדיוק את כל הטכניקות איך לאפס את הממיר של HOT ולפתוח את השידורים חופשי ללא גבולות.

Womanizer99

New member
כל ילד מעל גיל 4/5

יודע בדיוק מה זה פרוקסי, יודע בדיוק איך משתמשים בזה ויודע בוודאות שניתן לגלוש לכל אתר באמצעות שרתי פרוקסי אפילו באמצעות אינטרנט רימון. את עדיין בטוחה שסינון זו הדרך הנכונה ביותר למנוע מהילדים גלישה באתרים אסורים ומניעת אפשרויותיהם הרבות לראות את הזוועות שהעולם החופשי מציע? אשרי המאמין.

צודקת.

באמת שאת צודקת. בשעה כזו אין לי כל כך מה להוסיף (כי אני סחוטה מעייפות בכדי לחשוב) ומחר אני בספק אם יהיה לי זמן אבל אני בהחלט אגיב לך על זה ענייני..

למעלה