אינטרנט

danravia

New member
אני מאמין שיהיה לי

אבל אשמור על הילדים שלי מכול משמר

Womanizer99

New member
חבר/ה

טומאה,רוע, הבלי העולם הזה, תאוות (אווו כמה תאוות) ושוב פעם טומאה. אז תגידו - שומרים נגיעה, ניחא, אבל עדיין זה התעסקות בחיצוניות באופן נגיש. עם כל הכבוד לקידמה ולחברה המערבית המכריחה אותך להתקדם - זה נזק! ואל תגידו שלא, אני שונא רמייה עצמית. ונכון, יש הרבה טובות בזה, הרבה התאהבות וכל זה, אבל זה שווה את ההרס? תיקחו את תפוז, את העולם הוירטואלי הזה, שווה? אני שואל אותכם, מאיזה גיל תפסיקו לעקוב אחרי ילדיכם ואחרי ה"אהבות" הדמיוניות שלהם? האם תתנו להם להסתובב עם כל אחד/ת רק כדי לספק את ההתרגשות המינית ההתבגרותית שלהם?!

הנושא משותף-סב על ציר אחד

אני ציינתי את הבעיה תאורית, מה שאתה כתבת זה פועל יוצא , התוצאה בעצם של כל הרפש ה ממוחשב. קודם צריך לטפל בגורם הבעיה, לפני שזה מחמיר לאהבת נעורים מטופשת ומילוי תאוות וסקרנות. אבל אם כבר הגענו למצב כזה, שהילדים מתדרדרים לחברות- למנוע בכל מחיר‏!‏ כמובן בנועם. אני לומדת מההורים שלי, תכלס, אני יתבייש להביא ילדון הבית . אא`כ מדובר בקשר שיביא איתו קול ששון

בעיקרון,

עד לפני חצי שנה בערך, הייתי אומרת נחרצות שאני לא רוצה אינטרנט אצלי בבית, אבל כעת אני לא יודעת. ברור שאם יהיה לי אני אשמור על הילדים מכל משמר אבל אני בעצמי לא חושבת שאני אסתדר בלי, אין לי מושג למה.

למעלה