אינטרנט וזוגיות

אני פה לא האישיו...

השאלה היא אם הישות ההיא שמעה... ושוב... מ'כפת לי
זהוווווווווווווווווווו
...אני בסייאסטה מאוזנת מעכשיו...

maof

New member
זהו בדיוק עצם העינין...../images/Emo13.gif

פה קבור
מעוף

d a n i e l s 5

New member
וואלה??? על תהיה כל כך בטוח :)

סיפור מקרה (אחד מתוך מאות ): "ישראל, רואה חשבון בן 48 , עובד מזה כמה שנים באופן עצמאי. הגיע לטיפול יחד עם אשתו בעקבות מרחק פיזי ורגשי שנוצר ביניהם. כבר בדקות הראשונות של הפגישה הראשונה, סיפר ישראל שחיכה בקוצר רוח לפגישה ,כי הוא חייב לדבר על סוד שכבר המון זמן מעיק עליו, ואותו לא רצה לחשוף בנוכחות אישתו, גילוי "עולם הקסמים" באינטרנט .... והכל התחיל מרגע אחד בו החליט לחבור לעולמו של בן ה-17 שלו.....לחבור ולהבין , מה גורם לבן שלו להסתגר בחדר שעות על גבי שעות ......הוא גלש, הוא הגיע לחדרי צ'אטים, לפורומים, הוא גילה עולם ומלואו....הוא התמכר לעולם ההזוי הזה , לפנטזיה שבכתובים אותה פנטזיה שמילאה לו חסר/חסך ריגשי ......הוא מצא את עצמו מבלה שעות על גבי שעות מול המחשב גם במשרד , וגם בלילות אחרי שהאשה שלו נרדמה .." מה אני אומרת כאן בעצם .....שאלמלא הוא היה מגלה את "עולם הקסמים" הזה...לא בטוח שלא היה ממשיך עם חייו האפורים במשרד, בבית ......לא בטוח שהאיש בכלל היה יודע לשים את האצבע על אותם חסכים/חוסרים ריגשיים שיש לו . ואנשים כמו ישראל ...יש עוד המונים :)) לגמרי לא בטוחה שזאת חרטא .

maof

New member
דארלינג ../images/Emo13.gif

אני יכול ליעץ לישראל עוד מליון מקומות בריחה... אבל אני יכול לומר לך בפה מלא...אף פעם אל תלכי בעקבותיו אדם המנסה לברוח
מעוף

בינגו !

ולכן היה זקוק לו הטריגר... כדי להעלות לו מהתת ללמעלה... שום פויינט של אצבעון לישראל לא היה מועיל...כומו הכפתור מה נלחץ על החסך. גחוני נשחק.

maof

New member
מותקקקקקקקקקקקק ../images/Emo13.gif

הוא מצא ת'אופציות
מעוף

ורד 3

New member
וזו

גם דעתי..... וזה כבר הפך להיות נדוש להסכים איתך כל פעם מחדש......:)...אבל זו המציאות.... *** אל תפסיקי לכתוב ***

d a n i e l s 5

New member
ובכדי לסגור את הענין ....

מוסיפה....שאי אפשר להתעלם מהאינטרנט כ-תוצר של תרבות .....או מחולל תרבות ..... על כל המשתמע ממנו :) בכל התחומים ! גם אני עפה...משאירה אותך להמשיך את הדיון .......

נטע31

New member
זוגיות ואינטרנט???

לא רואה את הקשר כשיש משבר בזוגיות ורוצים לטפל בו אז מטפלים בו ובלי קשר לאינטרנט! כאילו אין גלישה לזוגות שאין להם משבר?? הם לא סקרנים הם לא צריכים ריגושים?? והפוך - כשיש משבר בזוגיות ומחפשים ריגושים אז אין ריגוש שלא דרך האינטרנט??

a n a t i 3 3

New member
ברגעי משבר כבר אין קווים אדומים../images/Emo70.gif

ברגעי משבר או מלחמה הקווים, הגדר ואותו מגרש משחקים שאת כותבת עליו נפרצים! במלחמה כמו במלחמה... כל הכלים כשרים! החוכמה היא לא להגיע אל אותם קווים, אל אותה גדר! לכל זוג יש את החוקים שלו, את הקווים הורודים , האדומים והבורדו. מגרש המשחקים חייב להיות תחום, וחייבים בכל רגע ורגע לבדוק את תקינותם של המתקנים! מומלץ להוסיף מידי פעם מתקן או שנים, להגביה או להנמיך את הקיימים... להתגלש בבודד, להתנדנד בשנים... להיות זה לצד זה, להחזיק את היד, לתמוך. מותר מידי פעם להסתכל על מגרש המשחקים של משפחת לוי ממול, אפילו רצוי... אבל שההצצה תהייה משותפת, שהחור בגדר יזמן לתוכו ארבע עיניים ולא שתים.

יערית

New member
אכן

בעולם של היום לא צריך משבר בזוגיות בכדי לחצות גבולות ולנהל רומנים וירטואליים גם כשאין משבר בזוגיות,גם לא צריך את האינטרנט בשביל זה,אפשר לקיים את זה בסביבת העבודה או בגן הציבורי של השכונה. התשובות לשאלות שלך הן מאד אישיות , לכל אחד יש צורה לפתור בעיות או ליצור בעיות במערכות יחסים,לפעמים(או רבות הפעמים) אנשים נמצאים במערכות יחסים ללא תקשורת וולא מענה מצד בן הזוג לבעיות ולתיסכולים,אין ספק שמשם הדרך קצרה לבריחה. פעם הייתי במקום הזה של הבריחה,היום יודעת שאין ממה לברוח יותר ובטח לא למשהו שקוסם לאותם רגעים של הלבד ותחושת התיסכול המתפוגגת,היום עבורי זה בזבוז זמן בריחה שכזו ויותר מכל,הבן זוג שאבחר בו לעתיד סביר להניח שנעבור את כל מבחני התקשורת לפני שנעבור משבר.

מזל חי

New member
מצטערת שאני

עיפה מכדי לקרא קישורים.. אך אחרי הכותרת שלך מצאתי הבדל קטן בכותרת שלי "זוגיות או אינטרנט?" כי כשיש זוגיות למה צריך אינטרנט בכלל אנשים שמחפשים לברוח בזוגיות אז בורחים למסך או למסך אחר. גם בזוגיות מותר לגלוש אך לא צריך להגיע למצב של לבלוש אין נושאי שיחה, אין אמון, יש רק שגרה..בום הכל כבר נחצה בקוים.. יותר ויותר אני לא מאמינה בשום הגדרה של זוגיות המילה זוגיות הפכה להיות צל רודף..ואני שונאת שרודפים אחרי ! לפני זמן מה סיפרה לי חברה על המשבר בזוגיות שלהם ועל איך שהיא כותבת לו במייל
??????????? שאלתי וצחקקתי בלי בושה, הרי פעם גם אני ישבתי להסביר את עצמי שם וכאן ובכל דף בלי שגיאה. בתכלס, אנשים שצריכים דפים עטים תוים ומקלדת כדי לשבת לשיחה, או בגלל שהצד השני לא מוכן להקשיב, צריכים בהחלט לחשוב באיזה זוגיות???????????? הם נמצאים ולמה?!

הבריחה לאיטנרנט בונה חומה נוספת

אינטרנט זה כלי. כמו טלפון כמו מכתב כמו מברק כלי מהיר לתת סיפוק לדחף מהיר. אין קשר. כאשר לא טוב..מחפשים משהו לנתב את הרע אל משהו טוב יותר. אינטרנט נותן פתרון זמני ומהיר. אם לא היה אינטרנט..היה משהו אחר. את מה שרע בזוגיות רק תקשורת בין בני הזוג ..תפתור בעייה זוגית... הבריחה לאיטנרנט בונה חומה נוספת.

למעלה