אינטרנט וזוגיות

ורד 3

New member
אינטרנט וזוגיות

כשהזוגיות שלכם היתה במשבר ...האם ניסיתם לפתור את הבעייה אם בכלל ....דרך שיחות בינו לבינה ..טיפול זוגי ....? או שהכי קל ונוח היה לברוח למגרש המשחקים ....ששמו אינטרנט כמו הרבה נשים וגברים....... מה המחיר ? רווח ? הפסד? אילו השלכות? הפסיכולוגית עירית קליינר-פז..בכתבה מעניינת.... "מסביב לכל מגרש משחקים יש גדר. אז גם במגרש הווירטואלי הזה, בני זוג צריכים להסכים על הגדר שלהם, מה מותר ומה אסור, עד היכן מרחיקים לכת והיכן עוצרים. זוגות במשבר, זוגות שיש ביניהם ריחוק, כעס או קרירות, מוטב שלא ישתמשו במחשב כ'תרופה לזוגיות' אלא יחפשו דרכים קונבנציונליות יותר לשיפור הקשר ביניהם, בעזרת שיחות גלויות ביניהם, או שיתוף איש מקצוע". האם אתם חושבים שבאמת אפשר לעמוד בפיתוי הזה ששמו אינטרנט להציב גבולות ....וקווים אדומים כשהזוגיות לא במשבר ? **אני חושבת שהחיים שלנו סביב העולם הוירטואלי הזה אינטרנט בו הפיתוי כל כך גדול שגם נשים וגם גברים כשהזוגיות עדיין לא במשבר....נשאבים לתוך המערבולת הזו גם אם לא היתה בכלל כוונה.... החיפוש אחר ריגושים .......הסקרנות...שבירת השגרה......והצצה לתוך עולם ...אחר.... להציב קווים אדומים ..ולא לעבור את הגדר במגרש המשחקים ..נראה לי בלתי אפשרי.....הסקרנות...קשה לעמוד בפניה... ~~דעתי~~

תלתלית3

New member
במקרה שלי

לא היה אינטרנט. הלכנו ליעוץ לא עזר י בן הזוג לא רצה לוותר על המאהבת. קווים אדומים רק האדם יכול לשים לעצמו. אינטרנט אינו תחליף לזוגיות טובה.

ניסינו טיפול פעמיים

ופעמיים ברחה באמצע.
כנראה שראתה כבר לאן זה מוביל... הפיתוי הוא גדול כן. המחיר ? גם כן...

d a n i e l s 5

New member
YYYY כמה שאלות.....

כשהזוגיות שלכם היתה במשבר,האם ניסיתם לפתור את הבעייה אם בכלל, דרך שיחות בינו לבינה, טיפול זוגי ....? כן היו שיחות, כן היה טיפול זוגי ( יותר נכון להגיד שהיה טיפולון ). מה המחיר ? מחיר כבד (נפשי וכלכלי ) אילו השלכות ? שני בתים וגעגוע למרות שהאינטרנט לא היה מעורב בחיי האישיים , מסכימה עם כל מילה בכתבה ....האינטרנט מאפשר לאנשים להגיע לעולמות שהם לא בנמצא בחיי היום יום של מרבית האנשים.......והמעבר בין מציאות לפנטזיה אכן יכולה לבלבל אותם , לבלבל להם את הפרופורציות , את הגבולות , אני לא לגמרי בטוחה שהגלישה יכולה ליצור יש מאיין (להלן המשבר) אבל בהחלט יכולה להעלות מחשבות מהתת מודע למודע :)) מקווה שעניתי על כל השאלון בסקר בהצלחה :)

מצוטטת

New member
יש לי כבר הרבה זמן

תחושה שזה איזה טראנד כזה למצוא עוד מניע "אופנתי" לעשות תשליך שישמע טוב לאפרכסת בנושא המשברים שבירת הכללים וניפוץ הנישואים...... פם עוד הייתי ניסחפת אחרייי זה הפועל אישית ואצלי לאינטרנט לא היה חלק, והיום גם ברור לי שהוא יכול להוות לא יותר מטריגר......... עוד פחות אותה סקרנות עליה את מכוונת ה"מוקש" הוא רק אנחנו לא איזה "גולם" דימיוני דעתי (:)

d a n i e l s 5

New member
זה לא טרנד...זאת לא אופנה...

זאת מציאות שמשתנה .....ועליה נשענים :) פעם....למעט מאוד אנשים היה האומץ להתגרש ....בעיקר בגלל ההיבט הכלכלי .....המציאות השתנתה , נשים הבינו שהם יכולות לכלכל את עצמן.....והלבד הוא כבר לא מפחיד....המציאות השתנתה , זאת לא אופנה חולפת . פעם.....איש/אשה דיברו על המצוקות בחיי הנישואין שלהם עם החבר, החברה או עם האנשים הקרובים להם ...וגם לא תמיד . לפעמים דיברו רק עם עצמם .....ולא ידעו מי נגד מי , למה וכמה ...כי "צר עולמם כעולם הנמלה".....והנה הגיע האינטרנט , ואפשרויות הדיסקוס התעצמו והתרחבו , ופתאום מדברים עם א' וד' ושומעים מה הם עשו , ושומעים שגם לאחרים עולות "המצוקות" האלה ....הם לא לבד.....פתאום יש את א' שמקשיב לד' וד' לא' (בוירטואלי כמובן) .......וזה מדליק , וזה מרתק , זה לא משהו שיש אותו בבית .....ואופס...הגירויים האלה , שאין אותם בעולם האמיתי מסביב .....מתאפשרים ......זאת מציאות אחרת , חדשה. וכשיש מציאות חדשה .......שלא היתה קודם .....היא כבר לא מציאות דמיונית, היא לא טרנד, היא לא אופנה ......היא כר נרחב להישען עליה בהבנות החדשות :) אבל......ממחזרת את מה שכתבתי למעלה ...היא בהחלט לא ממציאה יש מאין , היא רק מעלה את היש למודעות . ככה אני חושבת :)

מצוטטת

New member
תירוצים וחיפוש

אחרי סיבות וחיזוקים ככה אני רואה זאת ואפילו שהיום{מודה בעוונותיי} שאני תומכת ב"שבירת מעגל הקסם" של הנישואים אני הבנתי אחרת את הכתבה.... הניסיון להלביש את הזילות וקלות לקיחת ההחלטה של פירוק הזוגיות על העולם הווירטואלי/אינטרנט הוא שגויייייי........... אל העולם הזה מגיעים כשכבר קיימת והבשילה ההחלטה גם היא לא במודעות....סוג של בריחה קלה.... זה לא מפחית כהוא זה את הפחד והחשש דיסקוסים לחוד התמודדויות לחוד יקירתי הדיסקוסים הם חלק מהאשלייה, כשההיתמודדות במציאות היא אותה היתמודדות אז{טרום עידן המחשב} כמו היום, אותם פחדים אותם קשיים....... הטיעון של "זה שאתה לא לבד" כמהוא כמו להגיד צרת רבים....... חוזרת ומדגישה....האינטרנט וזמינותו הם רק טריגר.......אשלייתי וזו טעות {לדעתי} ל"הפיל" עליו ולתת לו כזה כוח של זרז לריבויי % הגירושין....!!!

נו...

לא ציפת שבוותק של מטרז' של דייז ספורים... הקו הישיר למיינד שלך יכבש בנקל. פה צריך השקעה של חמצן...לופות...וניחוח שפיות... זה לא משו בר השגה בצ'יק של הינף.

מצוטטת

New member
מעבירה לך

את הSטיק ....... והרשות נתונה למטרז' של המיינד המאונך ש'לך לפרשנן אותי........... מכאן הלאה............

תלתלית3

New member
הבהרה

האם קודם רע בבית ואז נכנסים לאינטרנט ומפרקים נשואים או האם נכנסים לאינטרנט, מוצאים דברים אחרים ומפרקים נשואים ?! זו כוונתי. אינטרנט טריגר - אולי..... נשמע ונראה עולם קסום, שמתבדה במהרה.

maof

New member
חארטא ואפילו לא הכרחית...

מי שמחפש סיבה למסיבה ימצא אותה בכל המטלה או קלישאה
מעוף

לא שאני,אבל...

אפילו גוגל אומר... ה"חארטה הבלתי הכרחית"...מזכה נקודות רק ישות אחת... מישו עוד עלול למצוץ ממך פיצויים עליה...ושום אמתלה/תירוץ/סיבה לא יתקבלו ממך. ראה הוזהרת
אבל אני...מ'כפת לי
סייאסטה

maof

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo13.gif

על סולדריות שמעת
מעוף

למעלה