אינטיפדה גם בירושלים

pcp1

New member
אוקי מזל שמרבית האזרחים

בעד מדינת ישראל כמדינת העם היהודי הערבים כנראה לא קיבלו את זה זכותם הדרך פתוחה אף אחד לא מחזיק פה בכוח ובגללזה אסור להביא הנה תפליטים

סלוניק

New member
ולגבי בושה,

עצם העובדה שאני מתאר לך מקרה המציג את הצביעות שלך איננה בושה עבורי, זו לכל היותר בושה עבורך על התמיכה המכוערת הזו בשוטר הרוצח.

pcp1

New member
בנתיים אני לא ראיתי

איזה התנגדות שלך או התנערות שלך מי כל הערבים בעיסוויה שזרקו אבנים על כחוחות הביטחון ובקבוקי תבערה על בית חולים דבר שהוא מזעזע ביותר מה אנשים בבית חולים עשו שמגיע להם דבר כזה ושלא לדבר על המחבלים לא ראיתי איזה התייחסות שלך לזה בזמן שאני גיניתי לא פעם התקפות על ערבים אז בקשר לבושה אני מציע לך להיסתכל גם על עצמך

סלוניק

New member
אה

אם אני לא מגנה כל דבר, אני בהכרח תומך בו. למה לא גינית את הפיגוע בעמאן? האם עליי להסיק מכך שאתה תומך בטרור?

pcp1

New member
אל תיהיה צבוע

כי אני גיניתי כל דבר שנפגעים ממנו ערבים ויהודים חפים מפשע אני חושב שבתור אחד כמוך שרוצה דו קיום כל כך הגיע הזמן שתתחילו לגנות קצת בחריפות פעולות טרור נגד יהודים שגם ערבים נפגעו מהם

סלוניק

New member
למה שאני אגנה כל דבר?

אני לא חושב שלגינוי מצידי יש איזושהי השפעה או איזושהי תועלת, ולכן אני לא רואה מקום לגנות. על אותו משקל אני תוהה מדוע לא גינית את הפיגוע בעמאן? האם עליי לחשוד בך כפעיל אל-קעידה?

pcp1

New member
אני מגנה ועוד איך תפיגוע שם

ואת כל הפיגועים בעירק שמהם נרצחים אלפים עירקים ומאות חיילים אמריקאים שמע אין לי מילים לומר לך בזה שאתה לא רואה תועלת בגינוי טרור פעולות רצח של מאות מאות יהודים ועשרות ערבים אז אם ככה אתה חושב להגיע לדו קיום תתחיל לשנות גישה

pcp1

New member
בקשר לפיגוע בירדן

המדינה הראשונה שהתנדברה לעזור לירדן היא לא אחרת מישראל השנואה על העולם הערבי שבתכלס יודע שישראל היא פרח בשדה קוצים

סלוניק

New member
איזה תועלת תצא מהגינוי שלי?

אמנם מחמיא לשמוע שפעילי חמאס קוראים בפורום ועשויים לחדל מטרור באם אגנה פיגועים, אבל קשה לי להאמין, בכל זאת.

pcp1

New member
אל תשחק אותה

שנינו יודעים למה אני מבקש תגינוי שלך תיראה אותך בתור אחד שרוצה שלום דו קיום וכל השטויות האלה שתכלס זה שטויות עכשיו אתה לא מגנה ומתרץ את זה בתרוצים עלובים מה יצא מי זה וכל זה ואני בתור ימני לא קיצוני שלא רואה כרגע מקום לדו קיום מגנה פעולות נגד ערבים אז מי יותר מסוכן השמאל הצבוע או הימנים ואני בכלל לא רציתי להכניס פה פוליטקה בכל הקשור לגינוי פעולות טרור

סלוניק

New member
למה?

אתה ממשיך להפריח אכסיומות. למה שאני אגנה טרור כשאין לגינוי מצידי כל השפעה?

pcp1

New member
למה אתה מחפש השפעה??

לא יהיה לך יותר טוב בלב אם תגנה פעולות טרור רצחניות גם אם לא תיהיה לזה השפעה מה זה יעלה לך בבריאות (כנראה שכן ) למה אתה כל הזמן מחפש השפעה איזה תרוץ עלוב להתחמקות תיראה אתה טענת שאני לא גיניתי תפיגועים בירדן גיניתי וגם תפיגועים בעירק ואתה שאתה אני חושב ערבי אתה מחפש תרוצים למה לא לגנות שמע כל הערבים קוראים אחד לשני אחים תכלס הכי הרבה מוסלמית נרצחים בידי מוסלמים אז יש משפט שאומר עם חברים כאלה מי צריך אוייבים ובמקרה פה עם אחים כאלה מי צריך אוייבים

סלוניק

New member
שמע,

אם אתה בטוח שזה כל כך מובן מאליו, למה אתה לא מוכן להסביר לי למה אני צריך לגנות את הטרור למרות שלגינוי שלי אין שום השפעה (שזו הרי המטרה של גינוי) ושום תועלת בעצם?

pcp1

New member
חלילה לא אמרתי עלבון

רק ציינתי עובדות ולמה אתה מחפש השפעה בגינוי טרור רוב היהודיפ האזרחים הקטנים גינו תטרור בעירק ותפיגוע בשפרעם יצא להם משהו??????????????

pcp1

New member
אני רוצה שתגנה תיהיה לזה השפעה

בעניי סבבה הינה לך השפעה חיפשת השפעה מצאת אבל אני כבר יודע תתשובה לך אני לא יודע עם מי אתה מחפש לעשות דו קיום עם היהודים או עם חוצנים מהחלל

סלוניק

New member
נו באמת,

למה אין לך טיעון לוגי כתשובה? אתה מתחמק כדי לא להודות שאין שום תועלת בגינוי שאין לו השפעה על המגונים.

למעלה