איזה התנגדות שלך או התנערות שלך מי כל הערבים בעיסוויה שזרקו אבנים על כחוחות הביטחון ובקבוקי תבערה על בית חולים דבר שהוא מזעזע ביותר מה אנשים בבית חולים עשו שמגיע להם דבר כזה ושלא לדבר על המחבלים לא ראיתי איזה התייחסות שלך לזה בזמן שאני גיניתי לא פעם התקפות על ערבים אז בקשר לבושה אני מציע לך להיסתכל גם על עצמך
כי אני גיניתי כל דבר שנפגעים ממנו ערבים ויהודים חפים מפשע אני חושב שבתור אחד כמוך שרוצה דו קיום כל כך הגיע הזמן שתתחילו לגנות קצת בחריפות פעולות טרור נגד יהודים שגם ערבים נפגעו מהם
אני לא חושב שלגינוי מצידי יש איזושהי השפעה או איזושהי תועלת, ולכן אני לא רואה מקום לגנות. על אותו משקל אני תוהה מדוע לא גינית את הפיגוע בעמאן? האם עליי לחשוד בך כפעיל אל-קעידה?
ואת כל הפיגועים בעירק שמהם נרצחים אלפים עירקים ומאות חיילים אמריקאים שמע אין לי מילים לומר לך בזה שאתה לא רואה תועלת בגינוי טרור פעולות רצח של מאות מאות יהודים ועשרות ערבים אז אם ככה אתה חושב להגיע לדו קיום תתחיל לשנות גישה
שנינו יודעים למה אני מבקש תגינוי שלך תיראה אותך בתור אחד שרוצה שלום דו קיום וכל השטויות האלה שתכלס זה שטויות עכשיו אתה לא מגנה ומתרץ את זה בתרוצים עלובים מה יצא מי זה וכל זה ואני בתור ימני לא קיצוני שלא רואה כרגע מקום לדו קיום מגנה פעולות נגד ערבים אז מי יותר מסוכן השמאל הצבוע או הימנים ואני בכלל לא רציתי להכניס פה פוליטקה בכל הקשור לגינוי פעולות טרור
לא יהיה לך יותר טוב בלב אם תגנה פעולות טרור רצחניות גם אם לא תיהיה לזה השפעה מה זה יעלה לך בבריאות (כנראה שכן ) למה אתה כל הזמן מחפש השפעה איזה תרוץ עלוב להתחמקות תיראה אתה טענת שאני לא גיניתי תפיגועים בירדן גיניתי וגם תפיגועים בעירק ואתה שאתה אני חושב ערבי אתה מחפש תרוצים למה לא לגנות שמע כל הערבים קוראים אחד לשני אחים תכלס הכי הרבה מוסלמית נרצחים בידי מוסלמים אז יש משפט שאומר עם חברים כאלה מי צריך אוייבים ובמקרה פה עם אחים כאלה מי צריך אוייבים
אם אתה בטוח שזה כל כך מובן מאליו, למה אתה לא מוכן להסביר לי למה אני צריך לגנות את הטרור למרות שלגינוי שלי אין שום השפעה (שזו הרי המטרה של גינוי) ושום תועלת בעצם?