אינטיפדה גם בירושלים

אינטיפדה גם בירושלים

לא רק פאריז בוערת אומרים כי זו האופנה החדשה ברחוב הערבי אלפי צעירים משועממים יושבים בבית, בקבוקי הקוטייל מחכים בצד ומוכנים לצאת לקרב בעמאן יורים קטיושות

ואם כת החרדים היו משתוללים?

גם במקרים בהם רוצים לנתח נפטרים מכת החרדים הם משתוללים, חוסמים כבישים, זורקים חיתולים צואים, ושורפים מכולות זבל. אבל כשזה קורה אצלם, לא מזעיקים כוחות יס"מ ומג"ב גדולים, לא יורים כדורים חיים באוויר, רימוני הלם וגז מדמיע,

pcp1

New member
גועל נפש

שהמשטרה תתטפל בהם כמו שצריך אני מקווה ירו שם באיזה מחבל שניסה לדרוס שוטר אז אותו שוטר ירה בו צריך לקבל צל"ש על הריגת מחבל ותפיסקו כבר להשוות הכל לחרדים עובדה שהחרדים לא אחרים לרצח של מעל 1000 יהודים וישראלים והערבים לעומת זאת תעשו לבד תחשבון

סלוניק

New member
"מדבר שקר תרחק"

איך בדיוק מחבל שהיה בדרכו לדרוס בשוטר, נורה בגבו ומחוץ למכוניתו?

pcp1

New member
זה מה שמחש אמרה

אבל הריי הערבים לא מאמינים למח"ש אז מי אני שיאמין לה לא ככה????

סלוניק

New member
?!?!

אדם נורה בגבו מחוץ למכוניתו ואתה מתכוון להמשיך ולהתעקש שהוא נורה במהלך נסיון דריסת שוטר?

pcp1

New member
אתה יודע מה

נגיד אוקי שבאמת הוא נורה סתם למרות שזה עדיין לא הוכח אבל נגיד זה אומר שהערבים צריכים לפתוח במהומות ולזרוק בקבוקי תבערה על בית חולים זה דבר מזעזע שאני חושב שכאן היה בהחלט מקום לירות באש חייה

סלוניק

New member
"נגיד שהוא באמת נורה".

נתיחת גופה שמעידה על ירי בגב, די ממחישה זאת. ובכל אופן גם לא סיבה מספקת לטעון כי היורה הוא "גיבור" שצריך לקבל צל"ש. על כל פנים היות ולפי דבריך הקודמים לגבי נהלי פתיחה באש (שמהיכרות וותיקה מאוד עם הבסיס בעיסוואיה, אתה מפנטז על נהלים שרחוקים מאוד מהמציאות), אני באמת לא רואה כיצד אפשר להגיע איתך לדיאלוג לגבי "מקום לפתיחה באש חיה".

sela v

New member
והימין מאמין למח"ש?

אה אבל לבג"צ לא מאמינים, והתקשורת שמאלנים.

אם ירו בך בגב נגיד שהתפרעת

צריך להעמיד לדין על רצח בכוונה תחילה את השוטר שרצח אתמול בדם קר את סמיר רבחי דארי.

pcp1

New member
מה בקשר לזריקת

בקבוקי תבערה על בית חולים ששם מאה אחוז מהאנשים חפים מפש אבל הפלסטינים מומחים בלערב חפים מפשע (פיגועים בתוך מקומות הומי אדם חפים מפשע ועוד ועוד) אז תקנו אותי אם אני טועה מה הקשר בין הריגת אותו אדם לבין התפרעויות של פסולת אנושית ולא אני לא מכליל את כל הערבים חס וחלילה אני מדבר רק על אותם "אנשים" שזרקו בקבוקי תבערה על בית חולים

pcp1

New member
בדיוק אין קשר

אז שהערבים יפסיקו לערב חפים מפשע

pcp1

New member
חף מפשע הוא לא היה מההתחלה

כי בכל זאת הוא בא לגנוב מכוניות

pcp1

New member
תפסיק לקשקש על החרדים

אני מדבר איתך על מציאות לא על סרט פנטזיה שלך

החרדים התפרעו במציאות

החרדים עוררו מהומות והמשטרה לא כיסחה אותם החרדים חסמו כבישים והיס"מ לא ירה בהם החרדים לא מסכימים לניתוח אחרי המוות ואף בית חולים לא מנסה לבצע נתיחה

למעלה