אינטיפדה גם בירושלים

pcp1

New member
החרדים לא זרקו בקבוקי תבערה על

בית חולים החרדים לא ירו על שוטרים (הרצח בכפר כנא) אז תפסיק להשוות כי אין מה להשוות בין רוצחים עלובים מצד אחד לבין החרדים שברור שאם הם פוגעים בשוטרים יש לזרוק אותם לכלא להרבה זמן

למה לא להתייחס לכת החרדים?

במדינה צריך להיות שוויון בין אזרחים. כת החרדים נהנית רק מזכויות, ולא ממלאת אף חובה אזרחית. וגם כאשר חוליגנים מכת החרדים מתפרעים - עדיין מתייחסים אליהם בכפפות של משי.

pcp1

New member
שלא לדבר על כת התנועה האיסלמית

שכל מה שרוצונה הוא השמדת מדינת ישראל כמדינת היהודים

pcp1

New member
מי שיותר קרוב

להשמדת מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית היא התנועה האיסלמית ו99.9 אחוז מהאזרחים היהודים יסכימו איתי

pcp1

New member
לא צריך עצומה

תיראה את כל התגובות בהודעות שמתפרסמות מידי פעם באתרי חדשות ואני בטוח במליון אחוז שאתה יודע שרוב היהודים שונאים תתנועה האיסלמית

pcp1

New member
אתה יכול לצחוק אבל

זה עובדה מוגמרת שהרוב היהודי מתעב תתנועה האיסלמית אבל אתה מעדיף להיות תמים ולחיות בסרט אז זה בעיה שלך

pcp1

New member
אוקי אם כך

למה הימין בממשלה כבר מספר שנים למה ליברמן התחזק מאוד מאוד תקרא תתגובות של אנשים באתרי חדשות תקרא סקרים מה אאתה אומר שהציבור היהודי אוהב תתנועה האיסלמית??? או אפילו מחבב??? הוא מתעב אותה כמו את אירגוני הטרור

pcp1

New member
זה לא עובדה?????

שליברמן זכה ב8-9 מנדטים אני לא זוכר ממש ושהליכוד התחזק מאוד מאוד ? אומנם אף אחד לא ידע מה שרון יעשה אם כי אני אישית הייתי בעד ההתנתקות תגיד איZה הוכחות אתה רוצה ???

סלוניק

New member
שמע,

אם אתה חושב שהמצע של ליברמן עסק כולו בתנועה האיסלאמית, אתה טועה מאוד. בכל אופן, השימוש בתוצאות בחירות כאילו הן אסמכתא לצדקת הדרך שלך, רק מוכיח את היכולת הלוגית הכושלת שלך. הייתי ממליץ לחפש דרך אחרת.

pcp1

New member
תיראה לא אמרתי

שהמצא של ליברמן הוא רק בקשר לתנועה האיסלמית אבל מי שמצביע ליברמן תסכים איתי שהוא לא מחבב תתנועה האיסלמית

ערןממ

New member
כי הם זורקים חיתולים

ולא בקבוקי תבערה. ויותר מכך, הם אינם מאיימים על חיינו (אולי על איכות חיינו, אבל זה כבר סיפור אחר).

למעלה