אינטגרציה?

Azazel

New member
כי יש קוד לבוש מקובל בבי"ס

תלבושת אחידה היא מקרה פרטי של זה.

זהו ענין אחר לגמרי

בי"ס יכול גם לדרוש תלבושת אחידה של כיפה או חצאית או של רעלה זה רחוק מאד מטענתך אשר עליה השרשור [ואתה בחרת בדוגמת בית הספר] "כיפה? לא אכפת לי. הרי אני לא אכריח נשים להתלבש חושפני. במה אני טוב יותר מהמוסלמי הקיצוני אז? כיסוי ראש הוא ביטוי חזק לממסדיות דתי. בדיוק כמו שאני אתנגד לזה שילד יבוא כמו אברך קטן, אני אתנגד גם לזה." מדובר כאן על התנגדותך ללבוש מסויים ולא להוראת לבוש אחיד בבית ספר העובדה שאלת על מורה עם כיסוי פנים איננה משנה את מהות הדיון אם בית ספר יכול/רשאח לכפות תלבושת אחידה זהו דיון אחר אבל אז הוא יכול גם לכפות עליך לבושת שצינת שהנך מתנגד לה....

Azazel

New member
ומכיוון שבית הספר שייך למדינה...

...המדינה יכולה לקבוע איך התלמידים יתלבשו!

אתה סוטה מהנושא

מחית על כפיה והעובדה שהבאת דוגמא שמאפשרת כפיה הרי היא בסתירה לשאלה המקורית לעצם הענין לא כל בית ספר שייך למדינה כאמור האם האם בעליו יכולים לחייב כן או לא לבוש זה או אחר היא שאלה אחרת בכל מקרה אם לעמדתך המדינה יכולה לחייב הלבוש הרי היא יכולה גם לחחיב הלבוש נגדו יצאת נחרצות!!! מחר המדינה תחיב רעלה או כיפה וזה יהא חוקי בדיוק כמו חיוב כל תלבושת אחרת שהיא אז החלט: אתה מסכים לכפיה או שהנך מתנגד לה?

Azazel

New member
לא אמרתי שהמדינה תאסור רעלות בכלל

היא תאסור אותם בביה"ס, ואצל הפקידות, צעד לגיטימי לחלוטין.

זאת בדיוק הבעיה בעמדתך

המדינה יכולה גם לחייב רעלה אצל הפקידות לאו דוקא לאסור היא גם יכולה לאסור לבא בכיפה וחצאית או לאסור כל תלבושת שונה מהן העובדה שבעינך רעלה לא מוצאת חן אין היא אמתלה טובה לאסירתה מחר לא ימצאו חן בעיניך עינים ירוקות ותחייב את כולם לשים עדשות שהעינים יהיו כחולות

Azazel

New member
../images/Emo6.gif

על הפרדה בין דת למדינה שמעת? אני לא רוצה שהמדינה תעודד שום התנהגות דתית. אני חושב שזה רק צודק. אם מישהו רוצה להתפלל לסוס הפוני הורוד שנמצא מאחורי הירח, שיעשה את זה בפרטיות ביתו, אבל שלא ירעיל את הילדים שלו בזה.

כלומר כפיה זה בסדר כל עוד היא כרצונ

כלומר כפיה זה בסדר כל עוד היא כרצונך שלך....... חילוניות היא דת לכל דבר אלא שזוהי דת חילונית השיויון של דת=הרעלה הוא בדיוק אותו השיויון לו טוענים הדתיים חילוניות= הרעלה אז מה ההבדל בינכם? כל אחד חושב שהוא הצודק היות ולפי אמונתו [מה שנראה לו נכון] הוא מוכן לכפות ולאסור על אחרים אתה טועה אם אתה חושב מורה שתגיע ברעלה כופה דבר מה , אין היא כופה מאומה לעומת זאת אם תאסור עליה לבא ברעלה הרי שאתה **כופה** עליה לנהוג ב**ניגוד** לאמונתה בכך אתה **כופה** עליה את **אמונתך** שלך גם אם אמונתך שלך היא אדתיות זוהי עדין אמונה לכל דבר....... אם תרצה , אזי זוהי אולי משמעות הפרדת הדת מהמדינה תרצה תבוא עם טלית תרצה תבוא עם רעלה תרצה תבוא עם עגיל בפופיק

Azazel

New member
אתה מוכיח בעלמא. ../images/Emo3.gif

"חילוניות היא דת לכל דבר" RRRRIGHT...

אתה בורח מהנושא אבל קבל תשובה

דת משמע מערכת חוקים ותפיסת עולם גם חילוניות היא כזו.... גם לא מערכת חוקים גם לה תפיסת עולם חילוניות אין משמעה אנרכיה חילךוניות היא דת שאינה סוגדת לאל זה או אחר

Azazel

New member
דת היא לא מערכת חוקים ותפיסת עולם!

זה פילוסופיה! ואני לא בורח. אלא אם כן גם אתה ברחת בשרשור ההוא. (אגב, שמתי לך שם תשובה. )

מהי כן?

באיזה שרשור ברחתי? הנה השרשור הזה החל בתגובתי זו >>• עצם העובדה שכוונתך לאסור היא בעיתיתו ישראלאחת ו 15:02 | 13/07 ולכן לא בטוח כלל שאתה עדיף על המוסלמי או הדוס וכו במה אתה שונה מהם? בכך שהם אוסרים א' ואילו אתה ב'?! << ולא נותר אלא לחזו ולשאול אז במה אתה טוב מהדוס או המוסלמי? הם אוסרים א ואתה אוסר ב'

Azazel

New member
לא בשרשור הזה, בשרשור עם

הפלשטינאי. דת היא מערכת שמבוססת על אמונה, כאשר פילוסופיה מתבססת על משפטים וקשר הגיוני בינהם.

אם תוציא את העז שאיננה שיכת [פילו

[םילוסופיה] תקבל בדיוק את אותה הגדרה, היות ואיש לא דיבר על פילוסופיה הרי שאיננה מין הענין אז מוסכם שדת היא מערכת מוסכם גם שבדת יש אמונה האמונה הנו סוג של תפיסת עולם [הנני מקווה שהנך מסכים לכך] כך שאתה למעשה קורא למה שאני אמרתי "תפיסת עולם" >> אמונה , זה בסדר וזה נכון אבל המשוואה נכונה גם בצד ההפוך האין חלק מאותה מערכת היא גם חוקים? אני מניח שתסכים שחלק מהותי מכל דת היא גם מערכת חוקים [די נוקשה בדרכלל] ומהו החילוני האין לו תפיסת עולם משלו? יש... וזוהי אמונתו שלו ההבדל הוא שבדת יש למאמינים "אל" כלשהו ואילו לחילוני לכאורה לפחות אין אל האין לחילוני מערכת חוקים? גם יש......

Azazel

New member
המסר של ה"רב-תרבותיות" חוזר.

רב-תרבותיות->הפסד דמוגרפי של הישראליות-> עוד מדינה חסרת נחותה בפסיפס המדינות המפגרות של המזרח התיכון.

yeshgvul

New member
מוטב שתבחן את תכנית הלימודים

ואל תיתן לצרופים של שתי מילים לגרום לך התקף לב...

Azazel

New member
בדקתי.

ועוד פעם: דו קיום. דו קיום דו קיום. .... חד קיום. פלסטין מהים עד למדבר.

למעלה