אינדקס חנויות

newKiticat

New member
אינדקס חנויות

אני עוברת על הפורום ומגלה פה ושם חנויות שלא שמעתי עליהם... אבל החיפושים ארוכים וחשבתי על רעיון שיכול לייעל את הפורום בעשרות מונים. לערוך רשימות ולהקים אינדקס חנויות אופנה למידות גדולות/מידות ביניים. בשלב הראשון ניתן לערוך שירשור מסודר- ואני מבטיחה לראות אם יהיה אפשר למצוא ממשק קל ונוח ולהעלות את זה לאתר כלשהוא. מה אתן אומרות? (יש לי כבר רעיון כללי לגבי הצורה הבסיסית... כלומר הסיווגים...)

DREAM111

New member
אם תיכנסי למאמרים ולקישורים תמצאי

כל מיני פרטים בנושא החנויות. אשמח לשמוע או לראות מה כוונתך. את מוזמנת לשלוח מסר אני אתן לך את המייל.

newKiticat

New member
כוונתי היא לערוך רשימה

במקביל לפורום ולהעלות הכל לאתרון קטן שכזה. את הסיוע להקמת אינדקס מסודר כזה כבר ביררתי- ובחור צעיר שהכין כבר דברים שונים לפורמים אחרים הסכים לעזור. הכוונה היא שכל חנות שכל אחת מכירה יועלה. החל מחנויות הבאזרים, ועד חנויות הרשת הגדולות. מקם לטווח מחירים עם הגדרה ברורה ל3 קטגוריות (זול מאוד, סביר, ויקר), יחד עם טווח המחירים עצמם. טווח מידות וכו'. כך שאם אני מחפשת חנויות באזורי- אבל מוכנה לסוע אני אמצא את כולם בקלות. כך שכל אחת שיש לה המלצה, תגלית חדשה או הערה תוכל למצוא מקום להתבטא בצורה שבה הכל יועלה בצורה מסודרת....

למעלה