אין תגובה של HOT או AXN ?

doom23

New member
אין תגובה של HOT או AXN ?

גלי אולי תרשמי מה התגובה הרשמית של AXN מה יהיה ? התכנים יעברו לערוץ אחר ? מה קורה ?

rony143

New member
יש ערוץ חלופי ל-AXN

http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=121976&catId=3

Witchcrafts

New member
תגובה רשמית של AXN תגיע בימים הקרובים.

אם הם היו רוצים להשאיר אותנו בלי מענה, גלי היתה מתעלמת מאיתנו והיינו יכולים לחלום על תשובות ישירות מהערוץ. אבל זה לא היה המצב ואין סיבה שפתאום הוא ישתנה. לכן, (עוד) קצת סבלנות. התגובה לא תאחר לבוא.

אני מקווה שדברים...

שהיו מתוכננים להיות משודרים בערוץ, עכשיו ישודרו מוקדם יותר. אני גם מקווה שתוכניות ששודרו פעם בשבוע אולי (אולי אולי אולי) ישודרו בעתיד הקרוב פעמיים כדי שסיומן יגיע מהר יותר.

walker20

New member
טוב מאוד

טוב מאוד שהערוץ יורד. חרא של תוכניות, איפה הימים של "ווקר" ו"קונג פו האגדה ממשיכה", זה בסדר ששמו גם תוכניות חדשות, אבל מה עם קצת נוסטלגיה, כמה פעמים ביקשו ממכם? עכשיו אכלתם אותה.

d1f2

Well-known member
נו מה קורה לאנשים?

לפני 3-4 שנים אנשים אמרו שערוץ AXN זה חרא ערוץ כי הכל זה שידורים חוזרים ושאין תוכניות חדשות. כשהביאו תוכניות חדשות, אנשים מתלוננים שאין את התוכניות שנחרשו בשידורים חוזרים. :\

FireInsaid

New member
הרגע התקשרו אליי מהוט אחרי ששלחתי להם מייל..

הנציגת שירות אמרו שיעלה ערוץ חדש ואיכותי, שאלתי אם יהיו בו סדרות שיש עכשיו ב AXN והיא אמרה שהיא לא יודעת, יכול להיות שכן ויכול להיות שבכלל לא. היא גם אמרה לי שהשינוי בכלל לא בטוח כי יש פניות מהציבור לקוחות וכל זה.. בקיצור, הכל עוד פתוח.

Witchcrafts

New member
חבל לא רק על הסדרות הנוכחיות בערוץ,

אלא גם על אלה שהיו עתידיות להגיע. אף אחד לא מבטיח לנו שהן אכן "יעברו" לערוץ החלופי או ישודרו במלואן (במקרה של מספר עונות).

d1f2

Well-known member
סדרות הרכש מהשנה האחרונה אכן יעברו לחדש

הוט לא הולכת לוותר על צ'אק ועל שרה קונור...

רמי ורד

New member
הסדרות שייכות לערוץ AXN ולא ל HOT

אז ספק אם הן יעלו בנוסף תרשה לי להגיד לך שהסדרות של צאק ושרה קונור ממש לא משהו ואין לי בעייה שלא יביאו אותן

למעלה