אין שטאניסטים הא?!

antianara

New member
אין שטאניסטים הא?!

אתמול נסעתי לירושלים.. ומה אתם חושבים שראיתי שם?! בכל לוח מודעות נמצאה מודעה ענקית שבה רשום...: The war against God מה אתם אומרים על זה ועל המודעה הייתה תמונה של שלושה שטאניסטים אשר מזמינים את כולם להופעת הבכורה שלהם.. אז מה אתם אומרים על זה?!

nepthys

New member
אוף, באמת, אנטיאנרה..

אני התכוונתי לקבוצות שלמות שעושות פולחנים, לא הופעות מטאל. יש הבדל לרוב..:) מי הם היו? אני בטח גם שמעתי עליהם..

כרמית מ

New member
סליחה רגע, מה קשור מטאל ? ../images/Emo5.gif

מטאל זה יופי של מוסיקה ושטניזם זה יופי של אידיוטים ואין קשר בין השניים !

nepthys

New member
את לא יכולה להכחיש

את הוואנאבים של סצנת המטאל. תאמיני לי, את יודעת מה הטעם המוזיקלי שלי ואת יודעת שזה קיים גם אצלי, אבל אני מודעת לעובדה הזו ומנסה להתמודד איתה... מטאל זה הדבר הכי קרוב למוזיקה קלאסית שיש כיום. מצד שני, את מודעת גם לצד הרע של זה, אני מניחה.

morning star

New member
חולק על דעתך...

תלוי לאיזה שטניזם את מתכוונת... אם זה לכת השטן שמסתובבת בארץ, מתעללת בחתולים ומפחידה אנשים - אני מסכים, אידיוטים. לעומת זאת יש את השטניזם של אנטון לה ויי (וה-Church of Satan, וכן ה-Temple of Seth) שהם לא כל כך אידיוטים, עם כל הכבוד (אמנם איני שייך אליהם ולא מאמין באמונותיהם, קראתי קצת מהם ועליהם והגעתי למסקנה שלא מדובר באידיוטים כדברייך). ישנה גם דת אשר סוגדת לשדים שונים (Demonlatory, אם איני טועה), אך מאחר ואתר האינטרנט שלהם נסגר (על ידיהם, בדיוק יומיים אחרי שקיבלתי אישור מהכהנת הגדולה שלהם להכנס ל-Memebers only area, כאשר ציינתי שברצוני ללמוד יותר על דתם, אף שהצהרתי כי איני מאמין בה וכנראה שלא אאמין בה - אלא לקרוא לצרכי ידע אישי, מחקר וסילוק דעות קדומות) - אך בשום פנים ואופן לא מדובר בדת "מרושעת". שלך הנווד

holy_sheep

New member
איפה ראית את זה? אני לא חושבת שיכול

להיות שלא ראיתי את זה- ועובדה- לא ראיתי את זה. איפה בדיוק ראית את זה? ודבר שני- הם לא שטאניסטים אלא אנשים (סליחה מראש- פריקים/ערסים ...כן כן...!!!) מתלהבים. ואלא שמציירים את הפנטגראמים על שולחנות בי"ס, מה איתם? כ-ו-ו-ו-ו-לם יודעים מה זה אומר? ומה עם אלה שמציירים פנטאגרם רגיל ואומרים שהוא של כת השטן? או יותר גרוע, מציירים "פיס" ואז אומרים שזה כת השטן? הם סתם אנשים מתלהבים (הערה: אני לא אומרת שכל מי שמצייר פנטגרמים על השולחנות הוא מתלהב- יש כאלה שאוהבים את הצורה...) ואגב: השטניסטים שכן קיימים בירושלים נמצאים במקום אחר בירושלים- טוב, מקום אחד מרכזי עם כמה ´סניפים´ קטנים, במקומות הכי צפויים/לא צפויים. במקומות שתגידי- אוי, נו באמת, כאן הם בטח לא. אם כי זה הכי צפוי או כי זה לא צפוי... הבנתם?! חשבתי שלא... בכל אופן, הם לא (!!!) מפרסמים את עצמם ככה. עורב מפוחם ללא איברים פנימיים שנמצא בחורשה- יכול להיות הם... אבל כת השטן י-ם לא כותבים על לוחות מודעות... :) מקווה שנידבתי מידע כבשה ירושלמית

למעלה