אין פתרונות קסם

Nihau

New member
למה? אני אענה לך למה |אזהרה|

ערפדים הם מתים. גופות מונפשות בקסם. אין אברים פנימיים מתפקדים. האברים הפנימיים מצטמקים לכדי גוש שחור וחסר תפקוד או פעילות. לצער כל אוהבי הזנות- זה כולל הורמונים, גונדות, איברי מין ושאר מרכיבים חשובים לתפקוד של מערכת חיה -מערכת הכוללת מיניות. ערפדים מתרבים בשיטה א-מינית של מציאת הקורבן ועירפודו. הם לא צריכים משיכה מינית כדי לקדם את הגזע שלהם. הם לא צריכים שום סןג של משיכה כדי לקדם את הגזע פרט להבנה או החלטה מודעת של הרצון לעשות זאת. הם בני אלמוות, יש להם את כל הזמן בעולם להחליט שהם רוצים לערפד מישהו כדי להמשיך את הגזע, או למטרות אחרות מעניינות יותר. הם לא צריכים אינסטינקטים בשביל זה. הם כן צריכים אינסטינקטים בשביל ללמוד מה לאכול ובשביל להגן על עצמם מהסכנות החדשות כמו שמש למשל. ואכן יש להם את האינסטינקטים הללו - כך שהסיבה שאין להם משיכה מינית נובעת מהמציאות החדשה של קיומם.

JuffoWup

New member
אני חולק עליך לגמרי

ערפדים הם הד של עצמם בתור בני אדם, הם אל-מתים; לא גזע נפרד. יש להם משיכה מינית כי זה מה שהם היו פעם ואין להם ברירה, זה לא קשור להורמונים בדיוק כמו שהשרירים שלהם לא ממש קשורים להליכה. ערפד מרוויח אינסטיקנטים חדשים דהיינו הרעב, הוא לא בהכרח מאבד את הישנים עד שהוא מרגיש שהם לא מספקים אותו כמו הנשיקה- מאותה סיבה שמכורים להרואין לא אוכלים או מקיימים יחסי מין באותה תדירות: זה הרבה פחות מספק. את חייבת לעשות הבדלה בין ערפדים לעולם הטבע- אין שום דבר טיבעי בערפדים ולכן הם לא מחוייבים לכל העניין של אינסטינקטים מיותרים- זה שאין צורך במין לא אומר שהוא לא יהיה מעוניין בו, יותר מכך סביר שהוא כן יקשר בין הנשיקה למין בגלל שזה יהיה הדבר הכי קרוב לאותה אקסטזה שהוא חש אי פעם- אבל זה יותר עניין פסיכולוגי ואישי. מצד שני, ככל שערפד יזדקן הוא יראה את זה כפעולה שהוא צריך לעשות בכדי לשרוד ופחות כארוע רב משמעות (או טקסי- כמה זמן נראה לך שיש לערפד להעביר בחליבת פרקי יד?); לדעתי ערפד זקן יהיה יותר מעשי- ידאג שיסדרו לו מראש את מנת הדם שלו- טריה או בשקית תלוי איך הוא מעדיף וימשיך עם סדר היום שלו שכולל צחוק מרושע, חיכוך ידיים ומבטים ערמומיים.

Nihau

New member
חולקת עליך חזרה.

יש מעט גברים שיקחו את זה בקלות, את האימפוטנציה של חוסר היכולת הפשוטה לקיים יחסי מין... כאשר הטעם משתנה לדרוש רק דם, ומראה החזה כבר לא מושך כמו מראה העורק הפועם בצוואר... כאשר מראה העורק הפועם בצוואר מושך גם כשהוא על גבר מקריח זקן ומסריח מזיעה וזוהמה.... אני לא דיברתי מעולם על חליבת פרקי יד. אני דיברתי על משהו יותר קטלני מזה. חליבת פרקי יד מתאימה יותר בין אוהבים מנומסים או חולה למזין רחום... לא בין טורף לטרף.

JuffoWup

New member
ערפדים יכולים לקיים יחסים

אינטימיים פיזית. חוצמזה, יכול להיות שיש אנשים שיהיו מוכנים לזרוק את כל הטבע שלהם כבני אדם לכל הרוחות ברגע שהם מגדלים ניבים, אך אני רוצה להזכיר לך שהדרך הנפוצה ביותר היא דרך האנושיות- של הידבקות לשארית האנושית בך וזה כולל גם יחסית אישות. מי שהיה פעם גבר נשאר גבר. ערפד הוא יצור לא טבעי, אין לו אינסטינקטים כמו של חיה, רק את היצר לשרוד ואת מה שנשאר לו מהאנושיות שלו. אולי המשיכה היא לא כמו פעם, אבל יהיו הרבה ערפדים זכרים שיעדיפו לנשוך אישה יפה ומושכת (מינית) מאשר סבא חביב או פרופסור מקריח, זה יותר קל פסיכולוגית; שזה פלוס מינוס מה שנשאר מהערפד למעט קליפה חלולה. את עושה הפרדה מוחלטת ומטעית לדעתי בין הערפד כיום למה שהוא היה פעם, וזה אולי נכון לכמה תת חברות ערפדיות- אבל הרוב המכריע עודם נאבקים לשמור על האנושיות שלהם, ואין דבר יותר אנושי ממין. נ.ב אני חולק על כל הקטע של הזלת ריר על צוואר של איזו בחורה תוך כדי אכילה, אתה יכול להמשך אליה אבל שאתה אוכל אתה אוכל; וכמו שג'ורג' קוסטנזה הוכיח לנו, זה לא טוב לערבב בין השניים.

Nihau

New member
זו בדיוק הבעיה שלי עם VTM

ערפדים יכולים לקיים יחסים אינטימיים פיזית זה מה שאתה מקבל כשאתה לוקח השראה שליטה מסופרת פורנו...

JuffoWup

New member
למה שלא יוכלו?

אין שרירים של ממש אבל הם הולכים. אין ראות אבל הם מדברים. למה שלא יוכלו לקיים יחסי מין?

JuffoWup

New member
אורלוק - לא

אבל מה דרקולה יעשה ב"אשתו" לכשימצא אותה? אתה חושב שהוא מחפש אותה כל השנים בשביל שתנדנד לו לשטוף כלים ולצבוע את המוסך?
נ.ב טוב שהחברה שלי לא קוראת בפורום אחרת זה לא היה רק אורלוק שהייתה לו בעיה עם הנשים.

דרקולה

דרקולה הוא ג'נטלמן מזרח-אירופי. מה הוא יעשה לאשתו? מה שטומי עשה לשולמית לפיד - יוציא ממנה יאיר לפיד ערפדי.

tapas tapas

New member
לא קראתי את כל הוויכוח

אבל בעני מצא חן הערפד מהסוג שנראה בוואן הלסינג. משהוא יותר בסגנון של מפלצת רבת עוצמה בתחפושת של בן אדם. וגם אם מתחילים להיות מאות אלפי ערפדים בעולם זה מתחיל להיות משעמם. אחרת למה בעצם לא כל המין האנושי לא הופך לערפדים? ערפד צריך להיות יצור יותר נדיר, אולי רק מספר בודד של ערפדים בעולם. זה מה שעושה אותם יותר מיסתוריים, וגם יותר הגיוני לתת להם כוחות על אנושיים. כי אם יש הרבה ערפדים על אנושיים, הם כבר מזמן היו צריכים להיות אלה ששולטים בעולם.

Fenris

New member
הם כבר שולטים בעולם...

ידידי הנאיבי, אתה פשוט לא רואה את זה... מואה-הא-הא-הא-הא-הא-הא-הא
אהמ.

זה מה שלא אהבתי בומפאייר

כל ההיסטוריה האנושית המרתקת מסתכמת בשורה של תככי ערפדים. מתקפת הצלבנים על ביזנטיון? מריבת-ערפדים (ולא נניח קומבינה עליה ניצח דאנדולו מונציה - נחש מה היוונים עשו לו עם ראי גדול כמה שנים קודם!) איחוד גרמניה? ברית-ערפדים (ביסמרק פי אלף יותר מעניין מכל ערפד) איכשהו "גרסת הערפדים" לכל האירועים הללו רזה וענייה יותר מזו האמיתית. ככה זה כשבמקום להתמקד בעובדות המרתקות מעדיפים פיקציות עם שיק גותי.

Nihau

New member
אכן...

יש הרבה יותר מידי ערפדים ובכלל יצורים אל-טבעיים בVTM זה מגיע לרמות כאילה שיותר נפוץ לשחק יצור אל-טיבעי כלשהו מאשר אדם רגיל וגם בני האדם הופכים למשהו לא טיבעי אפילו אם הם לא מנסים להפוך לבן-אל-מוות כלשהו. זה די מוציא את המפלצתיות מהעיניין הופך את זה לעיניין של שגרה

למה אני לא אוהב את עולם האפלה

עולם האפלה הוא עולם שדי מתעלם מבני אדם, למרות שבני האדם מעניינים הרבה יותר מכל שבטי ערפדיו גם יחד. התחושה של עולם האפלה, בעיני, היא מאוד גותית-תיכוניסטית - משהו בוסרי, לא בוגר, שמסתובב ונוהם "אני נורא מיוחד, אני נורא אפל, אני כל כך אומלל, אני הכי מגניב". נכון, יש שם דילמות מוסריות - גם בפעולות של הצופים שיש.

רמץ

New member
WTF?!

אם את רוצה לדבר אבולוציונית את צריכה לדבר גנטית גם. זו לא רביה א-מינית שגרתית - אין פה שום הורשה (למעט המאפיינים של השבט - ניתן להתייחס לזה יותר כאל מחלה - אולי נגיף, אבל ללא השפעה מוחקת אישיות). קיצורו של דבר - אין פה תכונות הוריות שנבררות בסלקציה ומועברות לדור הבא. אפילו אם הערפדים ששרדו את המאה האחרונה היו רק אלו בעלי סבלנות וחסרי כל יצר מיני (לא שיש איזושהי סיבה לכך - זה לא כאילו שערפדים בעלי העדפה מינית יערפדו פחות צאצאים), אפילו בכזה מקרה, ה-childer שלהם לא ירשו מה-sire שלהם דבר ואישיותם כערפדים לא תדמה בהכרח לזו של האדון שלהם אלא תדמה לאישיותם כפי שהיתה כשהיו בני אדם. גורם הסלקציה היחיד הבורר את תכונות הדור הבא הוא בחירת ה-childe ע"י ה-sire מבין אוכלוסיית בני האדם. ובני אדם הם ברובם המאוד מוחלט הם בעלי יצר מיני אותו רכשו מהוריהם ואשר בלעדיו לא היו באים לעולם.

Nihau

New member
הלכת רחוק מידי...

אין כאן עיניין גנטי, רק עיניין של תחושות ויצרים שונים. רביה א-מינית- לא מהבחינה הגנטית אלא רק מהבחינה המעשית. אין מין ומיניות במעשה הרבייה הערפדי, רק מאפיינים של אונס ברמה הנפשית. אישיות לא מועברת אבל הטבע הערפדי כן, היצרים הערפדיים כן. ערפד צעיר בן יומו עדיין ינסה להביט בבחורות יפות בעיניים של צעיר שטוף הורמונים. הוא אפילו יצליח לפתות אותן בקסמו המתוגבר הערפדי. עד כאן ההשפעה של סופרת פורנו. אז הוא ינסה לשכב איתן ויחטוף את שוק חייו על חוסר ההצלחה. הן יזלזלו בו והוא יכנס לפרנזי של רעב וימצא את עצמו בחדר מיטות מגואל בדם ורוב הדם עליו. והריח של ה"עסיס" (תודה פנריס) רק מטריף אותו יותר...

Fenris

New member
זה לא קצת יומרני מצידך

לנסות להבין את הראש של גברים שהפכו לערפדים? את בטוחה שאת מבינה איך עובד ראש של גבר חי? אני מאמין שהכמיהה ליופי תישאר - הרי יש שבט שלם שמתעסק כמעט אך ורק בזה (Toreador). מכאן, שערפד זכר ימשיך להעדיף קורבנות נשיים יפים. זה פשוט הטבע שלו. וגם אם הוא יחטא באיזה הומלס פה, שומר שם, או אפילו (רחמנא ליצלן) איזה עכברוש, בגלל מחסור בדם\קורבנות, בסופו של דבר הוא ידחיק את זה ככל האפשר ויחפש איזו שאפה לפעם הבאה. אפילו Nosferatu יודעים להבדיל בין יופי לכיעור. הם פשוט מקבלים טוב יותר את הצד המכוער של החיים (והמוות), כנראה בגלל שהם חלק ממנו. מצד שני - רמץ - יש את עניין הרבייה, והתכונות שעוברות בירושה. אז נכון, אין פה תורשה גנטית. אבל השבטים האלה מורכבים מערפדים שהיו בעבר בני-אדם, שהיו בעלי תכונות אופי דומות - אחרת, הערפד שנשך אותם לא היה נמשך אליהם מלכתחילה, ולא היה מנסה לסובב אותם. אז יש הגיון של ממש באחידות תכונות האופי וההעדפות של כל הערפדים בשבט. זו הסיבה שכל ה-Toreadors אוהבים אמנות, זו הסיבה שכל ה-Ventrue הם אריסטוקרטים, זו הסיבה שלכל ה-Tremere יש נגיעה בקסם וכן הלאה.

רמץ

New member
הזהר מהכללות

"I put little stock in stereotypes. paticularly the nobel ones..." כמה מהאופי מוכתב ע"י השבט וכמה ממנו מכתיב האדם - זו כבר החלטת המנחה. יתכן מאוד שהונטרו מקפידים לבחור לערפד אנשי עסקים מעודנים פשוט כדי לחוש בנוח עם ה-childer שלהם - בכל זאת הם יצטרכו לבלות איתם נצח (בתקווה). כנ"ל לגבי הטוראדור, הברוז'ה וכל החברה'. היחידים שאפשר לסמוך עליהם שישאו את מאפיין השבט הבולט שלהם הם הנוספרטו (ומספרים שכמה מבני הדור ה-14 שלהם איבדו אפילו את המאפיין הזה...). לראיה - לכל ונטרו העדפה קולינרית מעודנת אחרת, לכל טוראדור העדפה אומנותית שונה...

Fenris

New member
זה פחות או יותר מה שאמרתי בעצמי

ואם לא, אז לזה התכוונתי.

למעלה