אין עשן בלי אש?

ben 911

New member
ערד הסיפור הזה מזכיר לי מקרה דומה.

פעם בהולכי על המדרכה.. במרחק כ- 50 מטר ממני ראיתי איש גדול גוף וילדה בלונדינית קטנה לצידו שניהם צעדו לעברי כשבידם ארטיק וכך הם ליקקו והתקרבו אלי.. הם נראו כמו אב שזה עתה קנה לבתו ארטיק. ואז כשהם התקרבו דיים שמתי לב שהבלונדה לא היתה ילדה כלל, אלא אישה קטנת קומה בלונדינית..רק שמרחוק בגלל צבע הבלונד והקוקיות נדמה היה שהיתה בתו כשלמעשה היתה אמו. את מבינה? תוך דקה הקערה התהפכה על פי אביה. לפני רגע הייתה הבת ותוך שניה... הפכה להיות אמא.
מוסר ההשכל מתוך הסיפור הזה: אל תתן לפטה או למורגנה להטעות אותך. קח בחשבון שזאת היפה מרחוק לפעמים רחוקה מיופי.

ובאותו עניין...אתמול היינו בערב שירה בציבור

בערדינו הקטנה..הבחנתי באשה שמוכרת לי מהיכרות שיטחית בחברת איש מבוגר שידוע לי שיש לו בת זוג שהייתה מטופלת שלי..כמובן שחרושת השמועות התחילה על הבוקר כשאני בעוונותי הרבים מנצחת על המקהלה..בעת שובי לפני שעה מהעבודה אני פוגשת בה בקניון ושואלת אם נהנתה אתמול ...ותוך כדי שאלתי האם הבן זוג שהופיע איתה נפרד מבת זוגתו [המטופלת שלי] ואז היא אומרת..."מה אתך...הוא אבא שלי.."פדיחה.....אבל חשבתי לעצמי...שחבל שאבא שלי לא בחיים שהייתי יכולה ללכת איתו לערב שירה בציבור...ובכלל שיהיה בחיי כעת ...

תגיד לי בן ...

אתה חולה ? בואנה ..אני לא רגילה לקרוא ממך דברים כמו שקראתי כאן היום . תתאפס ותחזור לעצמך , אחרת לא נכיר אותך
מי השתלט על המחשב של בן וכותב בניק שלו ???????????

ben 911

New member
ציפורה לילה. ../images/Emo4.gif

מנסה להתאפס.
להתאפס זה מהמילה אפס?
או עאפססססס...
קשה לי להתאפס.
הצילו.....
אהההההה
חאאאאלללללפ

העיניים מטעות אותנו

במצשפחה שיצר אחי זה הגובה המטעה הבת הגדולה(19) היא נמוכה וקטנה כמו האמא הבן (17) כבר עבר את הגובה של אביו, אחי הוא 180 הבת בת ה15 מגיעה לכתף של האב , ועוד היד נטויה והקטנה בת ה4 צועדת בעקבות זו בת ה15 ותהיה גבוה גם היא היה שלב שזו בת ה15 וזו בת ה19 לבשו את אותם הבגדים ושאני קפלתי כביסה קשה היה לי להבחין מה של מי כי הגבהים הטעו אותי אז נוצא מצב שלמרות ה4 שנים הבדל הבת בת ה19 נותנת לאמא והאמא לובשת בגדים שהיו לקטנים מביתה בת ה15 שלובשת צנוע יותר מבת ה19

מה רע כל כך בעישון?

אותה אישה מרגישה צורך לעשן- אל תימנע ממנה !!!! אני חוותי חויה מאד קשה בגלל אנשים כמוך.

למעלה