אין על יעל בר זוהר זה לא הגיוני כמה שהיא מושלמת
2 2מ ר י ל ו New member 22/9/04 #5 אכן כן הלכתי פעם אחד ופתאום מיכל אמדורסקי הופיע לנגד עיני. אז הלכתי פעם שניה בשביל לראות את יעל
2 2מ ר י ל ו New member 22/9/04 #7 להגיד את האמת אמיר חתיך אבל אני ראיתי פעם עם אמיר ופעם שניה עם גיא זוארץ והוא יותר חתיך
M mary lou New member 22/9/04 #8 טוב... תראי... אני אסלח לך על שלקחת לי את השם, ועוד בתרגום מזעזע אבל בתמורה... אם עוד לא נכנסת, פורום מרילו, כאן בתפוז את מוזמנת כי זה המקום שבו צריכים להיות אוהבי מרילו....
טוב... תראי... אני אסלח לך על שלקחת לי את השם, ועוד בתרגום מזעזע אבל בתמורה... אם עוד לא נכנסת, פורום מרילו, כאן בתפוז את מוזמנת כי זה המקום שבו צריכים להיות אוהבי מרילו....
L LOVEאמיר New member 23/9/04 #9 מה פתאום! אמיר יותר חתיך!../images/Emo3.gif איך את יכולה להגיד את זה?
2 2מ ר י ל ו New member 23/9/04 #10 צר לי לאכזב אבל זה הטעם שלי. אפשר לקבוע שאמיר שלך וגיא שלי (יותר של יעל אבל גם שלי
L LOVEאמיר New member 23/9/04 #11 ../images/Emo6.gifחחח.. אין בעיה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אולי תיכנסי לקומונה שלי, ובכל זאת תשני את דעתך... בכל אופן, הכתובת נמצאת בקישור למטה... אשמח אם תיכנסי!
../images/Emo6.gifחחח.. אין בעיה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אולי תיכנסי לקומונה שלי, ובכל זאת תשני את דעתך... בכל אופן, הכתובת נמצאת בקישור למטה... אשמח אם תיכנסי!