אחרי שהיא עושה תבית יסודי.....הם עוברים לגור אצל השכנה יומיים..... חולה,חולת נפש בקטע של ניקיון......חחחחחחחח ורק שאני בא...אני מפורר את העוגה בכוונה...ואני רואה איך היא כמעט מתעלפת....חחחחחחחחחחח
אני מביא את המינימלון מהגן אחרי הניקוי, שוטף אותו עם בקיטור למטה חחחחח האופטימלית מגיעה, מרימה את הנעליים שאני אראה ששום דבר לא נדבק לסוליות חחחחח הם מנסים לאכול משהו ישר אני שולף כלים חד פעמיים (פטפנט שלמדתי מסער) חחחח...באמת נעים אצלנו בבית אחרי הנקיונות...
אם תעשה סקס בעמידה גם לך יהיו זרועות כאלו.....חחחחחחח פעם רציתי להרשים מישהי...הרמתי אותה היא כבר התנשפה בחושניות... אאאייייייי.....אחחחחחחחח...... כבד לך מאמי????? אני כבר לא היה לי קול להוציא....נענעתי בראש לאות שלילה.....חחחחחחחח ניסיתי לתת לה עוד "קטנה" כזו כלפי מעלה.....כדי שיבוא "בול פגיעה,..חחחחח ואז היא החליקה לי........לריצפה.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חטפה "טראחה" בתחת.....חחחחחחחחח אני חושב נשברה לה עצם הזנב..נהייתה דוברמן.....חחחחחחחחחחחחח מאז התחלתי לחזק זרועות..חחחחחחחחחח
אצלנו העוזרת היא הבעלבוסטית האמיתית. היא מחליטה באילו ימים לבוא ובאיזה שעות (וגם אם להודיע לי או לא)... היא מחליטה מה לעשות בכל פעם ומה המיקום הנכון של הרהיטים... היא מחליטה איזה חומרים לקנות ...ואיפה... ואני... ממלאה פי מים... רק שלא תתפטר... רק שלא תתפטר... האמת, אני מופתעת איך הן עוד לא הקימו איגוד. לדעתי, אין עוד הרבה קבוצות עם כזה כוח... צהריים טובים
בכל מקרה מדברים אז,,, חחחחחחחחחחחח,,,,,,,,,,, תופס טרמפ,, אה? זאת לא היתה הזמנה,, חסר מי שיעשה לי,, אני לא עושה מסג´ים,, אבל אם כבר במסג´,, עסקינן,, אז,,,,