אין ספק - החיים קשים

מיכל31

New member
ורק אותי כל הקטע של הניקיון

מדליק חחחחחחח בחיי התריסים המוגפים שאחרי, ריח הניקיון בחלל הבית האיומים חחחחח שמישהו רק יעיז ללכלך או לבלגן אחחחחחחחחח אם הייתי מעשנת זה היה מתאים .

נשית~37

New member
אפשר כתחליף

לעשות סקס על הרצפה הנקייה חחחחח לדעתי יוחנן יתלהב..

sahr12

New member
יש לי דודה .....Y...Y...

אחרי שהיא עושה תבית יסודי.....הם עוברים לגור אצל השכנה יומיים..... חולה,חולת נפש בקטע של ניקיון......חחחחחחחח ורק שאני בא...אני מפורר את העוגה בכוונה...ואני רואה איך היא כמעט מתעלפת....חחחחחחחחחחח

אחרי זה באמת נעים

אני מביא את המינימלון מהגן אחרי הניקוי, שוטף אותו עם בקיטור למטה חחחחח האופטימלית מגיעה, מרימה את הנעליים שאני אראה ששום דבר לא נדבק לסוליות חחחחח הם מנסים לאכול משהו ישר אני שולף כלים חד פעמיים (פטפנט שלמדתי מסער) חחחח...באמת נעים אצלנו בבית אחרי הנקיונות...

Windbluesea

New member
אופטי....

אז אני צריך להבין שהשרירים זה מעבודות נקיון או חדר כושר??? כי אם זה מעבודות נקיון אני גם אתחיל בזה בבית חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
אתה מדבר על הזרועות של ברקן???

אם תעשה סקס בעמידה גם לך יהיו זרועות כאלו.....חחחחחחח פעם רציתי להרשים מישהי...הרמתי אותה היא כבר התנשפה בחושניות... אאאייייייי.....אחחחחחחחח...... כבד לך מאמי????? אני כבר לא היה לי קול להוציא....נענעתי בראש לאות שלילה.....חחחחחחחח ניסיתי לתת לה עוד "קטנה" כזו כלפי מעלה.....כדי שיבוא "בול פגיעה,..חחחחח ואז היא החליקה לי........לריצפה.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חטפה "טראחה" בתחת.....חחחחחחחחח אני חושב נשברה לה עצם הזנב..נהייתה דוברמן.....חחחחחחחחחחחחח מאז התחלתי לחזק זרועות..חחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוףףףףףףףףףף

Windbluesea

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

תעביר את הקטע הזה לסקר של פאדיחות בסקס. חחחחחחחחחחח הרגת אותי......

Windbluesea

New member
חחחחחחחחחחחחחח

תעביר את הקטע הזה לסקר של פאדיחות בסקס. חחחחחחחחחחח הרגת אותי......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק מלדמיין את התמונה הזאת, אני צריכה החלפת טיטול חחחחחחחחח..... תנסה בפעם הבאה ----> צהריים טובים לכולם

giulietta

New member
לריב עם העוזרת? השתגעת?! ../images/Emo12.gif

אצלנו העוזרת היא הבעלבוסטית האמיתית. היא מחליטה באילו ימים לבוא ובאיזה שעות (וגם אם להודיע לי או לא)... היא מחליטה מה לעשות בכל פעם ומה המיקום הנכון של הרהיטים... היא מחליטה איזה חומרים לקנות ...ואיפה... ואני... ממלאה פי מים... רק שלא תתפטר... רק שלא תתפטר... האמת, אני מופתעת איך הן עוד לא הקימו איגוד. לדעתי, אין עוד הרבה קבוצות עם כזה כוח... צהריים טובים
ג´ול

חחחחחחחחח,,,,

בכל מקרה מדברים אז,,, חחחחחחחחחחחח,,,,,,,,,,, תופס טרמפ,, אה? זאת לא היתה הזמנה,, חסר מי שיעשה לי,, אני לא עושה מסג´ים,, אבל אם כבר במסג´,, עסקינן,, אז,,,,

למעלה